Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jest najmniej ważne - w ogłoszeniach trzeba pisać, że ma około 10 lat i tyle, a jak się ktoś zdecyduje to można wtedy powiedzieć, że w schronisku ktoś nadgorliwie go postarzył

mam nadzieję, że jednak operacja nie będzie potrzebna bo to spory koszt a sznupy teraz biedne bo coraz ich więcej :( aaaaa

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz, martwi mnie jednak to, że nikt go nie będzie chciał adoptować:( nie jest stary, ale w sile wieku i do tego chory:( a każdy chce mieć pieska ładnego, młodego, zdrowego... a Vigo nie łapie się na te trzy rzeczy... jest tylko ładny i dodatkowo dobrze wychowany... a to chyba za mało:(

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie przejmuj się, Swiss był tylko ładny i dom znalazł ;) Ale nie można się ograniczać tylko do najbliższych okolic.

masz rację, nie mogę ograniczać szans:)

Posted

Luna_wro napisał(a):
wiesz, martwi mnie jednak to, że nikt go nie będzie chciał adoptować:( nie jest stary, ale w sile wieku i do tego chory:( a każdy chce mieć pieska ładnego, młodego, zdrowego... a Vigo nie łapie się na te trzy rzeczy... jest tylko ładny i dodatkowo dobrze wychowany... a to chyba za mało:(

co Ty - są złoci ludzie na tym świecie tylko musimy ich znaleźć! Bibi znalazła cudowny dom, Swiss znalazł, kilka innych staruszków średniaków też!

Posted

Viguś ma jedną wielką zaletę: jest mocno w typie sznupka, i miłośnicy tej rasy na pewno się znajdą.

Lunka, ja Ci mówię. Ty mi daj Vigulca na jakiś weekend, a ja się z nim do teściów przejadę. Oni i teraz i zawsze mieli sznaucerki: olbrzymy, średnie, mini. Kasę mają, dom z ogrodem, sznaucerkę dziewczynkę miniaturkę. Może dziadzia wezmą i zoperują, albo chociaż dołożą do operacji ?

Posted

diuna_wro napisał(a):

Lunka, ja Ci mówię. Ty mi daj Vigulca na jakiś weekend, a ja się z nim do teściów przejadę. Oni i teraz i zawsze mieli sznaucerki: olbrzymy, średnie, mini. Kasę mają, dom z ogrodem, sznaucerkę dziewczynkę miniaturkę. Może dziadzia wezmą i zoperują, albo chociaż dołożą do operacji ?

:kciuki: świetna myśl!!!!

Posted

diuna_wro napisał(a):

Ciotka, dostaniesz go chyba już w tym tygodniu:) Obgadamy sprawę pobytu u Ciebie w poniedziałek;) bo nie wiem, kiedy będę wyjeżdżać:)

Posted

rozmawiałam dzisiaj z dr B...:) w przyszłym tygodniu pojedziemy do niego na konsultację, chciałby osobiście zbadać Vigo:) po tym co zobaczył na zdjęciach, był trochę zaskoczony, że dotyczy to miniatury:) Może uda się bez operacji stawu:) pod uwagę brana jest również punkcja stawu biodrowego i wstrzyknięcie sterydu albo wdrożenie leków. Prawdopodobnie w przyszły piątek będziemy wiedzieć, co i jak:)

Posted

Trzymam kciuki za Vigo :)
Sluchajcie, może na jego wydarzeniu na FB poprosicie o kaskę?
Macie konto na FB? To wrzucę osobę zorientowaną w jego sprawie jako admina eventu, bo ja to wchodzę tutaj rzadzko :(

Posted

malawaszka napisał(a):
oj trzymam :kciuki: i pisz ile to wszystko kosztuje bo musimy coś kombinować kasy dla Vigusia!

Kochane,
bardzo dziękuję za oferowaną pomoc, ale na razie nic mnie to nie kosztuje:) lekarze, do których trafia Vigo, nie chcą ode mnie żadnych pieniążków! Bardzo jestem za to wdzięczna:) i w szoku, że są jeszcze tacy bezinteresowni weterynarze:)
Może dopiero w następnym tygodniu coś się wykluje:) to na pewno się zgłosimy;)
Karma jest, żel do ząbków jest:) Vigo czuje się dobrze, więc nie mamy wydatków;) i oby tak dalej!!!

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Trzymam kciuki za Vigo :)
Sluchajcie, może na jego wydarzeniu na FB poprosicie o kaskę?
Macie konto na FB? To wrzucę osobę zorientowaną w jego sprawie jako admina eventu, bo ja to wchodzę tutaj rzadzko :(

ja nie mam konta na fb:shake:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Luna, to jak będziesz już wiedziała jak będzie wyglądał plan leczenia Vigo i ile to będzie kosztowało, napisz to umieszczę to na FB.

ok. Bardzo dziękujemy:Rose: