Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luna_wro']mam nadzieję, że się pani Dorota nie rozmyśli:( bo chyba wie, ile Vigo ma lat?! _ogonek_ pisała w ogłoszeniach...[/QUOTE]
No było pisane... Ale wiesz, może to będzie taka miłość wiesz, prawdziwa :)

Posted

[quote name='_ogonek_']No było pisane... Ale wiesz, może to będzie taka miłość wiesz, prawdziwa :)[/QUOTE]

taka od pierwszego wejrzenia?! żeby były motylki w brzuchu?:) to najpiękniejsza miłość na świecie...:iloveyou: obyś miała racje...

Posted

[quote name='Nikaragua']Ta pani w parku, to też była miłość od pierwszego wejrzenia... niestety bez konsekwencji...[/QUOTE]

chyba tylko jej się tak wydawało...

Posted

Jutro...już jutro:( Vigo jedzie... do swojego DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klacz::Cool!::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

a mi serce pęka z żalu...

Będzie miał Panią tylko dla siebie:) będzie mieszkał w bloku, na parterze...

Malawszako!!! Kraków dzisiaj jest Twój:)

Posted

[quote name='terierfanka']
nic się nie martw Luna, zawsze możemy znaleźć za Vigo jakieś zastępstwo :razz:[/QUOTE]

JASNE!:)
kurczę, tak się pobeczałam, że mój syn Mateusz myślał, że miałam jakiś wypadek czy co:( jest to strasznie przykre... ale pewnie będzie miał tam lepiej...

Posted

[quote name='Nikaragua']To musisz dla Lunki kolejnego kolegę poszukać. A z Vigo pewno będziesz się spotykać.[/QUOTE]

mieszkać będzie niedaleko:) więc na pewno się spotkamy... cholerka...skradł moje serce:) łzy same mi lecą...:(

Posted

aaaa... kurczę nawet nie wiesz jak się cieszę :multi:

Luna, a ty nie becz, ;)
(Mądra się odezwała :roll:, ja ryczę po każdej adopcji mojego ulubieńca ze schroniska, ale to są takie fajne łzy ;) )

Posted

[quote name='abilab']Luna_wro wymiziaj Vigusia od ciotek parkowych niech mu sie wiedzie , no ale Lunke tez wyczochraj mała zazdrosnice[/QUOTE]

wymiziam i wyczochram:) dziękuję:)