malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Luna_wro']skąd Ty takie cuda bierzesz?:) [/QUOTE] z całej polski :( masakra - wszędzie są jakieś sznupki :( Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 no właśnie...masakra:( sznupki, sznupki... a takie określenie sznaucera, to dopiero na dogo przeczytałam:) fajne! Quote
_ogonek_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Luna_wro']mam nadzieję, że się pani Dorota nie rozmyśli:( bo chyba wie, ile Vigo ma lat?! _ogonek_ pisała w ogłoszeniach...[/QUOTE] No było pisane... Ale wiesz, może to będzie taka miłość wiesz, prawdziwa :) Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='_ogonek_']No było pisane... Ale wiesz, może to będzie taka miłość wiesz, prawdziwa :)[/QUOTE] taka od pierwszego wejrzenia?! żeby były motylki w brzuchu?:) to najpiękniejsza miłość na świecie...:iloveyou: obyś miała racje... Quote
NikaEla Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ta pani w parku, to też była miłość od pierwszego wejrzenia... niestety bez konsekwencji... Oby w poniedziałek było lepiej :) Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Nikaragua']Ta pani w parku, to też była miłość od pierwszego wejrzenia... niestety bez konsekwencji...[/QUOTE] chyba tylko jej się tak wydawało... Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 za Vigusia trzymamy :kciuki: kolejny - wysypują się jak z rękawa :cry: http://www.dogomania.pl/threads/207506-Sznaucerek-z-ran%C4%85-mi%C4%99dzy-%C5%82opatkami-siekiera-u-Jaagi-w-DT Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Jutro...już jutro:( Vigo jedzie... do swojego DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klacz::Cool!::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: a mi serce pęka z żalu... Będzie miał Panią tylko dla siebie:) będzie mieszkał w bloku, na parterze... Malawszako!!! Kraków dzisiaj jest Twój:) Quote
terierfanka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 yuuuuupppppiiiiiii :multi::multi::multi: super wieści :) nic się nie martw Luna, zawsze możemy znaleźć za Vigo jakieś zastępstwo :razz: Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 super!!!! trzymam :kciuki: za przeprowadzkę i szybką aklimatyzację :) Quote
AnkaG Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Luna - super wieści. :multi: A dla ciebie :Rose: za opiekę nad Vigusiem. Vigusiu sprawuj się dobrze i czekamy na wieści z nowego domku. Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='terierfanka'] nic się nie martw Luna, zawsze możemy znaleźć za Vigo jakieś zastępstwo :razz:[/QUOTE] JASNE!:) kurczę, tak się pobeczałam, że mój syn Mateusz myślał, że miałam jakiś wypadek czy co:( jest to strasznie przykre... ale pewnie będzie miał tam lepiej... Quote
NikaEla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 To musisz dla Lunki kolejnego kolegę poszukać. A z Vigo pewno będziesz się spotykać. Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Nikaragua']To musisz dla Lunki kolejnego kolegę poszukać. A z Vigo pewno będziesz się spotykać.[/QUOTE] mieszkać będzie niedaleko:) więc na pewno się spotkamy... cholerka...skradł moje serce:) łzy same mi lecą...:( Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zapraszam na bazarki sznupkowe http://www.dogomania.pl/threads/207501-Kawa-i-herbata-na-potrzeby-sznaucer%C3%B3w-m.in.-Majlo-.-Do-20.05-. http://www.dogomania.pl/threads/207517-NOWE-gt-Wiosenna-kurtka-DIADORA-bluza-repPolski-PUMA-spodnie-RESERVED-na-sznupy-do-15.V Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Vigo prawie spakowany:( w nowym domku nie ma nic... więc muszę skorzystać ze starych zapasów Lunki:cool3: i dokupić parę rzeczy:) Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 aaaa... kurczę nawet nie wiesz jak się cieszę :multi: Luna, a ty nie becz, ;) (Mądra się odezwała :roll:, ja ryczę po każdej adopcji mojego ulubieńca ze schroniska, ale to są takie fajne łzy ;) ) Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 masz szczęśliwą rączkę, _ogonku_:) to po Twoim ogłoszeniu Pani Dorota poczuła miętę do Vigo:) dzięki... Jak nie płakać... na jak? Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Luna_wro']masz szczęśliwą rączkę, _ogonku_:)[/QUOTE] Bardzo mi miło i na przyszłość się polecam :):):) Quote
abilab Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Luna_wro wymiziaj Vigusia od ciotek parkowych niech mu sie wiedzie , no ale Lunke tez wyczochraj mała zazdrosnice Quote
Luna_wro Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='abilab']Luna_wro wymiziaj Vigusia od ciotek parkowych niech mu sie wiedzie , no ale Lunke tez wyczochraj mała zazdrosnice[/QUOTE] wymiziam i wyczochram:) dziękuję:) Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 bez pobeczenia w poduszkę to chyba się nie da - mało takich twardzieli jest ;) Quote
Recommended Posts