Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

foty bedziemy robic jutro...
dzis za duzo Lucky ma wrażeń...
chodzi za nami i żebrze żeby na rece go brać

Lucky ślicznie załatwia się na podkład:).... i zrobił ładną kuuuupke :)

zrobił rekonesans mieszkania....znalazł śmiecia za łóżkiem :) i dzielnie go wytargał na środek pokoju....
sprawdził co do jedzenia mają pozostałe psiury ale chyba stwierdził że nie dobre bo nawet nie próbował podkraść:) za to swojego royalka opchnał aż mu się uszy... tzn ucho trzęsło

teraz smacznie śpi u mnie na rękach przytulony do biustu...hihi a ma do czego;)

Posted

mshume napisał(a):
Ja mam nadzieje, ze i drugi domek się tu ujawni :)

A pewnie ,że się ujawni:lol:
Wczoraj biegałam po wyprawkę i szykowałam chatkę pod kątem dziecka.
To była bardzo nagła decyzja.Planowałam "dziecko" w przyszłym roku ale jak ją zobaczyłam to serce mi mocniej zabiło i już.
Podróż była bardzo spokojna.Maleńka zrobiła piękną kupeńkę jeszcze w wa-wie a w pociągu raz zrobiła mi siu na portki.Ani razu nie płakała, ciekawie rozglądała się po podróżnych lub spała wtulona we mnie.
Wyjechał po nas syn z Zuzią (moją sunią) i nie zgadniecie jak wyglądało powitanie.
Malutka WARCZAŁA na Zuzannę a Zuzia posłusznie się usunęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Zulka była baaardzo zafascynowana dzieckiem i bardzo zaciekawiona.
W domu czekał na nas komitet powitalny a malutka biegała od jednego do drugiego i rozrabiała. A Zuzia tak jak przewidywałam biega za nią i jej pilnuje.
Mała wtuliła się w jednego z synów i śpi teraz jak suseł.
Ze zdjęciami raczej dziś się nie uporam, chyba , że nie będę spała to w nocy.
Pozdrawiam wszystkich:lol:

Posted

Witamy Pańcię suni i mamy nadzieję,że będzie częstym gościem na wątku swojej nowej psinki. :)Jakie imię dostała malizna? A ja się przyznam,że wątek Zuziu cały przejrzałam i dzwonię do Dorotki: oddawaj sunię w ciemno! ;)

Posted

Bardzo dziękuję za zaufanie i "protekcję":evil_lol:
Mała odkąd na nią spojrzałam ma na imię Pipi.
W domu padały różne propozycje np.Mała Mi, Fifi ale chyba jednak już zostanie Pipi;)

Posted

mshume napisał(a):
Ja ufnie patrzy w Pańci oczka.:) Pipi, piękne imię, mamy tu na dogo psiego anioła o nicku Pipi, dobra patronka:
http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page181

No i pańciunia z radością spogląda w przyszłość:lol:
Maleńka właśnie zjadła (boję się czy nie za dużo) wypiła a Zulinka pilnuje jej bez przerwy. A smarkacz WARCZY czasem na nią:evil_lol:

Posted

na kolankach u Madzi :)....zmeczony podróżą do domku

a tak spałem z panem ....i dla porównania jaki jestem "byk" ;)

taki jestem śliczny :)

troche rozmazany....w miejscu nie usiedze :)