Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się Jagno, że wzięłabyś tego niunia bez uszka, on jest w większej potrzebie przez ten swój tyci feler, a mniejszy jest od siostrzyczki. Trzymam kciuki za malizny :)

Posted

Ja to mam jakieś skrzywienie, po adopcjach tych rasowców i w typie rasy. Dziwni ludzie dzwonią, wielu podejrzewam o pseudohodowle. Boję się tego bardzo, żeby coś nam nie umknęło. :(

Posted

Ja też mam takie obawy....
z resztą moja pani teściowa tez "hodowała" bernardyny....a teraz psy i dom z długami zostawiła nam....psy nawet nie chce mówić w jakim stanie....psa pewnie będziemy musieli niestety uśpić ( straszliwa nie operacyjna już dysplazja + choroby skóry) a sukę teraz socjalizujemy( boi się wszystkiego) i serylka

ale Dorcia zrobi napewno dobry przesiew :D

Posted

ale fajne calineczki:-) ten bez ucha jest bombowy po prostu:-)
ja pokaze je chetnym ludziom z zamoscia,ale to neich oni sie juz sami zastanawiaja, podejmuja decyzje i dzwonią do Doroty, ja sie juz nauczyłam nic na nikogo nie załatiwac a tymbardziej za nikogo nie ręczyć ...zechcą to zadzwonią i moze akurat okaza sie najlepszym z chetnych domow:-)
gdyby nie to ze to szczeniaki to sama bym wzięła hihi ale ja już szczeniaka nie chce o:-) wystarczy mi Hamster i doswiadczenie z nim zwiazane na pare najblizszych lat hihihi

Posted

Byłoby fajnie :). Przekaż tylko Państwu, że jakby co to odbiór osobisty...

sacred PIRANHA napisał(a):
ale fajne calineczki:-) ten bez ucha jest bombowy po prostu:-)
ja pokaze je chetnym ludziom z zamoscia,ale to neich oni sie juz sami zastanawiaja, podejmuja decyzje i dzwonią do Doroty, ja sie juz nauczyłam nic na nikogo nie załatiwac a tymbardziej za nikogo nie ręczyć ...zechcą to zadzwonią i moze akurat okaza sie najlepszym z chetnych domow:-)
gdyby nie to ze to szczeniaki to sama bym wzięła hihi ale ja już szczeniaka nie chce o:-) wystarczy mi Hamster i doswiadczenie z nim zwiazane na pare najblizszych lat hihihi

Posted

szkoda mi psa ale niestety nie chcę żeby się biedak męczył....no i ma już swoje lata
a suka zrobiła już spore postępy...przychodzi do mnie, daje się głaskać....wcześniej była tragedia...jedna wielka kupa strachu:(
ale dajemy rade :)

a co by w temacie to na 19 jestem umówiona na tel z Dorotą.... no i zobaczymy:) może zostane szczęśliwym posiadaczem jednoucha :D

Posted

hihihi większość już za mną.... teraz tylko decyzja Dorci;)....nachalna nie jestem.... jeśli znajdzie im jakieś super extra domki też się będę z tego cieszyć

Posted

mshume napisał(a):
bedziemy pamietac.pewnie z adopcją i tak trzeba zaczekac ze 3 tygodnie? biedactwa :(

Tak teraz jeszcze za małe, ale 3 tyg przeleci szybko..