RUDA ZUZIA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ona wszystko musi dotknąć,sprawdzić,wiedzieć.Gdy tylko przychodzi paczka do domu (biedny mój listonosz ostatnio:evil_lol:) zaraz chce ją rozpakować.A gdy zobaczyła skarpecie od razu wiedziała,że są jej własnością i czapa też. Uwielbiam ją za tą dziecinną werwę ,ciekawość i za wszystko:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To kuruj się teraz cieplutko.A dostałaś chociaż wolne? Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):To kuruj się teraz cieplutko.A dostałaś chociaż wolne? Chciała pani doktór dać papierek na wolne ale nie wzięłam Quote
RUDA ZUZIA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Poczęstowałabym Cię barszczykiem ale za daleko mieszkasz:lol: I jeszcze trochę Pciółki:lol: Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ale jej dobrze, ja suchą drożdżówkę zjadam:roll::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Aj ,nie dadzą mi dzisiaj posiedzieć przy kompie.Przyszedł prezent dla Zazuli i pieluszki dla dziecka:eviltong: Niedobrze,że nie wzięłaś wolnego.Z taką gulą na mróz wychodzić:shake: A to na rozgrzewkę zamiast termoforku:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/3469/2011122014.jpg Pciółka mogłaby być zawodową modelką! Ja też walczę z zatokami, regularnie, co 3-4 miesiące miałam stan zapalny i antybiotyk. Aż wreszcie lekarz przepisał mi Sinupret, później sama go sobie kupiłam i pomogło. Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czy to jest cała jej kolacja, zupka,miesko i ta przegryzka ? (mam do pracy pare kroków) Quote
ania z poznania Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 No właśnie, a gdzie deser :niewiem:? Andegawenko, nie szkodzi, tu chodzi o odpoczynek przede wszystkim. Organizm potrzebuje spokoju do regeneracji. Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img684.imageshack.us/img684/3469/2011122014.jpg Pciółka mogłaby być zawodową modelką! Ja też walczę z zatokami, regularnie, co 3-4 miesiące miałam stan zapalny i antybiotyk. Aż wreszcie lekarz przepisał mi Sinupret, później sama go sobie kupiłam i pomogło. mam go! 100 tabletek 66 zł. Mam brać 6 dziennie...i antybiotyk Sumamend....46 zł 3 tabletki Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ania z poznania napisał(a):No właśnie, a gdzie deser :niewiem:? Andegawenko, nie szkodzi, tu chodzi o odpoczynek przede wszystkim. Organizm potrzebuje spokoju do regeneracji. Aniu, ja w domu jestem chora bardziej!! Quote
ania z poznania Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 andegawenka napisał(a):mam go! 100 tabletek 66 zł. Mam brać 6 dziennie...i antybiotyk Sumamend....46 zł 3 tabletki To standardowa kuracja. A jakiś lek osłonowy? Po sumamedzie okropnie mnie żołądek bolał jak nie brałam osłonowego. Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Lakcid 2 razy dziennie Tatum VerdeP i Ibuprom zatoki i krople do nosa Quote
RUDA ZUZIA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zgadzam się z Anią w całej rozciągłości zarówno w sprawie regeneracji organizmu jak i w sprawie modelki:lol: A to był obiadek,na deser Pcioła dostaje "patyczki" z suchej skóry jako gryzaczki. Nie jada słodyczy bo dba o linię:eviltong: A swoją drogą 3 tabletki żeby kosztowały 4 dychy:angryy: Quote
andegawenka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Zgadzam się z Anią w całej rozciągłości zarówno w sprawie regeneracji organizmu jak i w sprawie modelki:lol: A to był obiadek,na deser Pcioła dostaje "patyczki" z suchej skóry jako gryzaczki. Nie jada słodyczy bo dba o linię:eviltong: A swoją drogą 3 tabletki żeby kosztowały 4 dychy:angryy: 46,18 zlł dokładnie i chyba zaczyna mi coś zalegać na żołądku.... Quote
ania z poznania Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 andegawenka napisał(a):46,18 zlł dokładnie i chyba zaczyna mi coś zalegać na żołądku.... Ja się strasznie męczyłam, miałam wstrrrrrętny smak w ustach, odbijało mi się, nie mogłam jeść nic oprócz jogurtu :roll: Quote
andegawenka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ania z poznania napisał(a):Ja się strasznie męczyłam, miałam wstrrrrrętny smak w ustach, odbijało mi się, nie mogłam jeść nic oprócz jogurtu :roll: Ja mam wrażenie jak bym miała powietrzem żołądek nadmuchany, a dopiero jestem po jednej. Dokupiłam kwasne mleko... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mam mało czasu, ale zdjęcia są boskie!!!:loveu::loveu: Reszta później - ale zatoki są przekichane też choruje...:shake: Quote
ania z poznania Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ruda Zuziu, a możesz zapytać córkę, w którym sklepie kupiła tą mieszankę na zatoki? Też bym chętnie spróbowała, lubię kuracje ziołowe. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='ania z poznania']Ruda Zuziu, a możesz zapytać córkę, w którym sklepie kupiła tą mieszankę na zatoki? Też bym chętnie spróbowała, lubię kuracje ziołowe. Proszę http://www.zielarnia.net/start.htm Tam robią mieszanki w/g różnych receptur. Moja nawet nie wiem jaki ma skład ale na pewno pomogła. Andegawenko jak dziś zdrówko? Chiquita ja też dziś zabiegana jestem:lol: Quote
andegawenka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dziękuję!Stwierdzono w pracy, czyli komisyjnie że jestem w o wiele gorszym stanie po niż przed wizytą w przychodni. Skonczę pewną partię pracy i smigam do domu....chyba Aniu, wzięłam Ranigast i sesnsacje żołądkowe się skończyły.Polecam!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Chyba? Biegusiem do domku.Najgorzej to przeziębić chrobę.Potem to się wlecze o wiele dłużej. Pozdrawiam cieplutko. Quote
andegawenka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Chyba? Biegusiem do domku.Najgorzej to przeziębić chrobę.Potem to się wlecze o wiele dłużej. Pozdrawiam cieplutko. No "chyba: bo czekam na decyzje czy mój pscioła wpadnie do mamuni, jesli tak to muszę pogonić na zakupy.. Quote
Recommended Posts