Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona wszystko musi dotknąć,sprawdzić,wiedzieć.Gdy tylko przychodzi paczka do domu (biedny mój listonosz ostatnio:evil_lol:) zaraz chce ją rozpakować.A gdy zobaczyła skarpecie od razu wiedziała,że są jej własnością i czapa też.
Uwielbiam ją za tą dziecinną werwę ,ciekawość i za wszystko:lol:

Posted

Aj ,nie dadzą mi dzisiaj posiedzieć przy kompie.Przyszedł prezent dla Zazuli i pieluszki dla dziecka:eviltong:
Niedobrze,że nie wzięłaś wolnego.Z taką gulą na mróz wychodzić:shake:

A to na rozgrzewkę zamiast termoforku:evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
No właśnie, a gdzie deser :niewiem:?

Andegawenko, nie szkodzi, tu chodzi o odpoczynek przede wszystkim. Organizm potrzebuje spokoju do regeneracji.

Aniu, ja w domu jestem chora bardziej!!

Posted

andegawenka napisał(a):
mam go! 100 tabletek 66 zł. Mam brać 6 dziennie...i antybiotyk Sumamend....46 zł 3 tabletki

To standardowa kuracja. A jakiś lek osłonowy? Po sumamedzie okropnie mnie żołądek bolał jak nie brałam osłonowego.

Posted

Zgadzam się z Anią w całej rozciągłości zarówno w sprawie regeneracji organizmu jak i w sprawie modelki:lol:
A to był obiadek,na deser Pcioła dostaje "patyczki" z suchej skóry jako gryzaczki.
Nie jada słodyczy bo dba o linię:eviltong:

A swoją drogą 3 tabletki żeby kosztowały 4 dychy:angryy:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Zgadzam się z Anią w całej rozciągłości zarówno w sprawie regeneracji organizmu jak i w sprawie modelki:lol:
A to był obiadek,na deser Pcioła dostaje "patyczki" z suchej skóry jako gryzaczki.
Nie jada słodyczy bo dba o linię:eviltong:

A swoją drogą 3 tabletki żeby kosztowały 4 dychy:angryy:

46,18 zlł dokładnie i chyba zaczyna mi coś zalegać na żołądku....

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja się strasznie męczyłam, miałam wstrrrrrętny smak w ustach, odbijało mi się, nie mogłam jeść nic oprócz jogurtu :roll:

Ja mam wrażenie jak bym miała powietrzem żołądek nadmuchany, a dopiero jestem po jednej. Dokupiłam kwasne mleko...

Posted

[quote name='ania z poznania']Ruda Zuziu, a możesz zapytać córkę, w którym sklepie kupiła tą mieszankę na zatoki? Też bym chętnie spróbowała, lubię kuracje ziołowe.
Proszę
http://www.zielarnia.net/start.htm
Tam robią mieszanki w/g różnych receptur.
Moja nawet nie wiem jaki ma skład ale na pewno pomogła.

Andegawenko jak dziś zdrówko?
Chiquita ja też dziś zabiegana jestem:lol:

Posted

Dziękuję!Stwierdzono w pracy, czyli komisyjnie że jestem w o wiele gorszym stanie po niż przed wizytą w przychodni. Skonczę pewną partię pracy i smigam do domu....chyba

Aniu, wzięłam Ranigast i sesnsacje żołądkowe się skończyły.Polecam!!!

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Chyba?
Biegusiem do domku.Najgorzej to przeziębić chrobę.Potem to się wlecze o wiele dłużej.
Pozdrawiam cieplutko.

No "chyba: bo czekam na decyzje czy mój pscioła wpadnie do mamuni, jesli tak to muszę pogonić na zakupy..