Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Pciółka:loveu:

Ja kocham wąchać stópki:evil_lol: ten cudowny smrodek:diabloti:

A moje to takie odkurzacze, że na spacerku z petami przychodzą:mad: śmieciary jedne:eviltong:

Też uwielbiam jak mi staja na buzi i całują... z rana mam 3 takie Gremliny nad buzią i walkę - kto szybciej, lepiej, więcej...:loveu: Cudowne uczucie:loveu:

A Andegawenki już podejrzanie długo nie ma:roll: ale na dogo jest, może się nas boi?:evil_lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):

A Andegawenki już podejrzanie długo nie ma:roll: ale na dogo jest, może się nas boi?:evil_lol:

Po tygodniu kuracji metodą domowa zapisałam się do lekarza, otrzymałam numerek na jutro na 14:45:angryy:

Posted

Kup sobie syropek - ja miałam "gardlox", gęsty, pomagał załagodzić pieczenie, cały czas jadłam "isla" - tabl do ssania, "szałwiowe cukierki", grunt, żeby coś spływało na gardełko. Dużo pij, ale nie czarną herbatę, bo wysuszy - najlepsze owocowe. To chyba najważniejsze rzeczy jakie miałam:) a masz katar?

Posted

andegawenka napisał(a):
Zdrówko do bani z przeziębienia weszło mi na oskrzela, piecze i z trudem oddycham. Tylko żadnych porad z czosnkiem proszę bo na samą myśl mi watroba staje w poprzek...

Znalazłaś się:lol: Trafiłaś po zapachu psich stópek?:evil_lol:
No dobrze, nie będę Ci wątroby przewracać w poprzek ale może syropek z cebuli trochę złagodzi.A tak naprawdę to lepiej z tym do lekarza bo tydzień bez poprawy to nie przelewki.

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Moja Pciółka:loveu:

Ja kocham wąchać stópki:evil_lol: ten cudowny smrodek:diabloti:

A moje to takie odkurzacze, że na spacerku z petami przychodzą:mad: śmieciary jedne:eviltong:

Też uwielbiam jak mi staja na buzi i całują... z rana mam 3 takie Gremliny nad buzią i walkę - kto szybciej, lepiej, więcej...:loveu: Cudowne uczucie:loveu:

No i za co my kochamy tak bardzo te śmieciszki:loveu:
Pańciunia się stara, rozdeptuje jajeczko z pasztecikiem a paskudki zbierają śmieci:mad:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Andegawenko, chyba bardzo niegrzeczna byłaś :diabloti::evil_lol:! Jak Cię nie czosnkiem chcą potraktować to cebulą :roflt::roflt:!

Jeszcze pieprzówka jest dobra:evil_lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Cudnie pachną psie stópki już za TM. Wycałowałam je na pożegnanie...i oblałam łzami...

Już nie mam kataru, jestem zatkana.... Kaszleć nie wolno bo pali żywym ogniem...

Owiń się cieplutko i termoforek weź do łóżeczka.Sama widzisz,że teraz okłady z cziłki by się przydały:lol:

Masz rację.Te co są za TM pachniały najpiękniej.Tego się nie zapomina nigdy...

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
I co powiedział lekarz?
(szepnę Ci cichutko, że są już skarpetule:lol:)

Żadne oskrzela, normalnie zatoki, wydałam 130 zł w aptece...rzeczywiście głowa mnie boli i na oczy nie widzie, zamiast nosa czuje jakąś gule dziwną :angryy:. Nie przechodzi i nie przechodzi....nie umiem sie sama zdiagnozować i leczyć....

To czekam na prezentację....tego obuwia. Biedno dziecko:shake:nie dadzą po psiemu żyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja walczyłam z zatokami przez kilka lat.Miesiąc temu córka kupiła mi jakąś mieszankę ziół w sklepie zielarskim i teraz jest dużo lepiej:lol:

A teraz Pcioła pokaże skarpetule:lol:

Oddaj mi ,to moje!!