Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pciółka bardzo dziś potrzebuje utulenia bo wredną pańciunię znów wywiało z domu na cały dzień i dopiero znowu zakotwiczyłam.(Czuję się przeprzeprzeszkolona, mózg mi się niedługo zagotuje jak tak dalej pójdzie a nie wiem czy już nie wyparował:evil_lol:)
Ale za to przed nami sobótka i niedzielka co bardzo lubię:lol:

Posted

No bo się zawstydziłam, że tak wymuszam:oops::oops: :eviltong:

Niech się nam Andegawenka kuruje:loveu:
Bo później nowy etap jej życia:evil_lol:

Ani nie znam za dobrze, ale szkoda, że uciekła;) zabiegana przed świętami pewno:roll:

A ja utulam Pciółkę z rana:calus:i łapeczka od każdej naszej Gremlinki:diabloti:

A z tą gimnastyką to nie przesadzaj, bo jeszcze się u Pciółki talia pokaże :D:D

Ooo Ania jest :):):)

Posted

O tak Aniu miny to ona ma zabójcze:loveu:

Chiquita no nie wstydź się:lol: Zawsze możesz mi też przysłać "podpisy" trojaczków:p
Nowy etap życia dla Andegawenki mówisz?:loveu:
No tak,jak się kuruje to dobrze,gorzej jeśli się nas przestraszyła i uciekła:evil_lol:
A talia Pciółki JEST widoczna:mad::evil_lol:

Biegusiam z powrotem na allegro.Mam fajny prezent dla Pcioły:loveu:Super po prostu.
Już się nie mogę doczekać kiedy przyślą.

Posted

ania z poznania napisał(a):
To lekka nadinterpretacja moich słów, ale niech będzie :).

Ruda Zuziu, ucałuj Pciołę w stópkę ode mnie, ok? Na pewno pachnie obłędnie :)!

Oj tam Oj tam zaraz nadinterpretacja:eviltong:
Pciółkowe stópeczki pachną fantastycznie.Wycałowałam rączki i nóżki:loveu:
Kupiłam jej skarpetki z ABS-ami i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą:evil_lol:
Rozmiar tej wonnej stópki to2,3cm a skarpetki mają 3 cm.Mam nadzieję,że nie będą jej spadać.Bo u mnie wszędzie kafelki i boję się ,żeby nie zachorowała od tego biegania na
boso.
Poza tym ta świnka znów schrupała przed chwilą jakiś nieokreślony obiekt i będę umierać ze strachu.
Chyba kupię kaganiec...:evil_lol:

Posted

Piękna Pciółka:loveu::loveu:

A nadinterpretacja dość spora:evil_lol: ale cóż -święta idą:eviltong:

Uwielbiam wąchać stópki moich dziewczynek:loveu: choć nie wiem czy to normalne...:eviltong:

Nie mogę się doczekać zdjęcia w skarpetkach:iloveyou:

Posted

Aniu przydał by się tej małej (nienajedzonej) śwince kaganiec ale pracę na drutach zarzuciłam lata temu.Chociaż kto wie?
Rano wstała,brzuszek nie boli humorek dopisuje,będzie dobrze:lol:
A nadinterpretacji nie było:eviltong: Czepiacie się:evil_lol:
Wąchanie stópek... No chyba normalne to to nie jest..:evil_lol: Ale jakie przyjemne:loveu:
Najbardziej lubię, gdy leżymy sobie i Pcioła postanawia mnie umyć.Wtedy stawia rączki na mojej twarzy i to jest takie cudowne uczucie :loveu:Mogłabym ją zjeść ale wtedy nie byłoby zdjęć...:evil_lol:
A wczoraj zapomniałam napisać,że poprosiła mnie aby ją ubrać :-o
Leżała u mnie na kolanach a obok na taborecie leżała jej bluzeczka.W pewnym momencie wstała i zaczęła pokazywać mi noskiem ubranko.Gdy wzięłam je do ręki to nadstawiła główkę mądrala jedna.Wie,że w tym jest cieplej.Jeszcze tylko skarpetule...
Ale się naprodukowałam:lol: