RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Pciółka bardzo dziś potrzebuje utulenia bo wredną pańciunię znów wywiało z domu na cały dzień i dopiero znowu zakotwiczyłam.(Czuję się przeprzeprzeszkolona, mózg mi się niedługo zagotuje jak tak dalej pójdzie a nie wiem czy już nie wyparował:evil_lol:) Ale za to przed nami sobótka i niedzielka co bardzo lubię:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Co oni znowu wymyślili? Po co położyli to na stole? Zaraz się dowiem... Dziwnie pachnie... A po co tak mam robić? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ach więc tak mam robić:lol: hmmm pomyślę No to przecież nic trudnego, sama już potrafię. Całkiem nieźle mi wyszło.Ładne mam pismo? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A po co on tego śmierdzidełka dolewa? CO??? Zuzia też? No dobra niech też się podpisze No i gotowa kartka świąteczna:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Super komiks :loveu: A jakie piękne kartki... zamawiam jedną:loveu::eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Proszę bardzo,jeszcze cieplutka:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Co to za wypych?:D ja chcę taką mieć w domciu:D:D:D heheheh Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 No to dawaj adresik ,jutro poleci priorytetem:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 To dawaj bo nic nie mam na pw.:mad: Andegawenka to chyba się kuruje bo do gangu nic nie zagląda:diabloti: Kuruj się dziewczyno bo Święta za pasem:lol: Ani też ani widu ani słychu:p Quote
RUDA ZUZIA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Cioteczki jeszcze śpią? A my już po gimnastyce porannej:lol: Quote
ania z poznania Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 http://img862.imageshack.us/img862/5354/dsc5714.jpg Miny Pcioła ma bezbłędne! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 No bo się zawstydziłam, że tak wymuszam:oops::oops: :eviltong: Niech się nam Andegawenka kuruje:loveu: Bo później nowy etap jej życia:evil_lol: Ani nie znam za dobrze, ale szkoda, że uciekła;) zabiegana przed świętami pewno:roll: A ja utulam Pciółkę z rana:calus:i łapeczka od każdej naszej Gremlinki:diabloti: A z tą gimnastyką to nie przesadzaj, bo jeszcze się u Pciółki talia pokaże :D:D Ooo Ania jest :):):) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 O tak Aniu miny to ona ma zabójcze:loveu: Chiquita no nie wstydź się:lol: Zawsze możesz mi też przysłać "podpisy" trojaczków:p Nowy etap życia dla Andegawenki mówisz?:loveu: No tak,jak się kuruje to dobrze,gorzej jeśli się nas przestraszyła i uciekła:evil_lol: A talia Pciółki JEST widoczna:mad::evil_lol: Biegusiam z powrotem na allegro.Mam fajny prezent dla Pcioły:loveu:Super po prostu. Już się nie mogę doczekać kiedy przyślą. Quote
ania z poznania Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ania jest :). zakręcona jak wiecheć słomy, w czwartek zbierała potrąconego psa z drogi, dzisiaj odbierała przywiezioną z Lublina suczynkę a zaraz jedzie po niewidomą staruszkę z Mosiny, która jutro jedzie do DT Quote
RUDA ZUZIA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Szacunek Aniu:crazyeye: No to specjalnie dla Ciebie: Quote
ania z poznania Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dzięki.... Jejku, talię zaczyna być widać :). Niesamowita jest Pciółka :) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nooo i teraz mam świadka,ze Pcioła ma talię jak osa:lol::lol::lol: Quote
ania z poznania Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 To lekka nadinterpretacja moich słów, ale niech będzie :). Ruda Zuziu, ucałuj Pciołę w stópkę ode mnie, ok? Na pewno pachnie obłędnie :)! Quote
RUDA ZUZIA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ania z poznania napisał(a):To lekka nadinterpretacja moich słów, ale niech będzie :). Ruda Zuziu, ucałuj Pciołę w stópkę ode mnie, ok? Na pewno pachnie obłędnie :)! Oj tam Oj tam zaraz nadinterpretacja:eviltong: Pciółkowe stópeczki pachną fantastycznie.Wycałowałam rączki i nóżki:loveu: Kupiłam jej skarpetki z ABS-ami i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą:evil_lol: Rozmiar tej wonnej stópki to2,3cm a skarpetki mają 3 cm.Mam nadzieję,że nie będą jej spadać.Bo u mnie wszędzie kafelki i boję się ,żeby nie zachorowała od tego biegania na boso. Poza tym ta świnka znów schrupała przed chwilą jakiś nieokreślony obiekt i będę umierać ze strachu. Chyba kupię kaganiec...:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Pciołę w skarpetkach :). A może zrobisz na szydełku ten kaganiec :)? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Piękna Pciółka:loveu::loveu: A nadinterpretacja dość spora:evil_lol: ale cóż -święta idą:eviltong: Uwielbiam wąchać stópki moich dziewczynek:loveu: choć nie wiem czy to normalne...:eviltong: Nie mogę się doczekać zdjęcia w skarpetkach:iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Aniu przydał by się tej małej (nienajedzonej) śwince kaganiec ale pracę na drutach zarzuciłam lata temu.Chociaż kto wie? Rano wstała,brzuszek nie boli humorek dopisuje,będzie dobrze:lol: A nadinterpretacji nie było:eviltong: Czepiacie się:evil_lol: Wąchanie stópek... No chyba normalne to to nie jest..:evil_lol: Ale jakie przyjemne:loveu: Najbardziej lubię, gdy leżymy sobie i Pcioła postanawia mnie umyć.Wtedy stawia rączki na mojej twarzy i to jest takie cudowne uczucie :loveu:Mogłabym ją zjeść ale wtedy nie byłoby zdjęć...:evil_lol: A wczoraj zapomniałam napisać,że poprosiła mnie aby ją ubrać :-o Leżała u mnie na kolanach a obok na taborecie leżała jej bluzeczka.W pewnym momencie wstała i zaczęła pokazywać mi noskiem ubranko.Gdy wzięłam je do ręki to nadstawiła główkę mądrala jedna.Wie,że w tym jest cieplej.Jeszcze tylko skarpetule... Ale się naprodukowałam:lol: Quote
Recommended Posts