ania z poznania Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Już jestem! Zapoznanie przełożone, Aga ma problem z kręgosłupem i biegałam do weterynarza, a dziewczynkom wyszła przepuklina pępkowa i Ala biegała też do weta :roll:. Jak tylko będzie po to na pewno dam znać :) http://fotofotki.pl/pliki_img/9vbv67n6yz4a6t7eb0.jpg Ja nie mogę!!!! Pciółka!!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No widzisz:lol: A w hotelach tym bardziej mają ulgi dla maciupkich;) w końcu to jak dzidzi:cool3: Mówię tak, bo sama mam XS i wiem, że życie z nimi jest duuuuużo łatwiejsze niż z dużym psiakiem - bo są bardziej poręczne:loveu: i nawet jakby ktoś miał przypilnować, to malucha chętniej, bo nie wzbudzają strachu;) Aniu to czekamy, a dla Was zdrówka!!:buzi: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dziewczyny widziałyście to? http://www.dogomania.pl/threads/220069-koszmar-grzywaczy-pod-Wroc%C5%82awiem?highlight=hodowla+grzywaczy Jestem w szoku. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Moje dziewuchy same w domu były, ale one jakoś nie zwracają uwagi na hałasy - szczególnie, że mają włączoną choineczkę, tv i same kocyki/kołderki w około:cool3: jak przyszliśmy to spały jak zabite:evil_lol: a poza tym my mieszkamy na uboczu, więc tu nikt nie strzela To masz fajnie.U nas pokaz petard jak w śródmieściu:diabloti: Zuzia nadawała do pierwszej. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 andegawenka napisał(a):Do pracy nie muszę przemycać bo moi szefowe albo sie pogodzili albo stwierdzili że od miłości do zwierzat mogą być gorsze:stupid: To fajnych masz szefów:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='ania z poznania']Już jestem! Zapoznanie przełożone, Aga ma problem z kręgosłupem i biegałam do weterynarza, a dziewczynkom wyszła przepuklina pępkowa i Ala biegała też do weta :roll:. Jak tylko będzie po to na pewno dam znać :) http://fotofotki.pl/pliki_img/9vbv67n6yz4a6t7eb0.jpg Ja nie mogę!!!! Pciółka!!!!! Czekam i czekam:razz: A co jest Adze? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tulimy naszą Pciółkę:buzi::calus::calus::calus: Quote
andegawenka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']To fajnych masz szefów:lol: wiele osób już pisało to na dogo..;) ja szefów nie będę chwalić bo po co zapeszyć... Tak urządziłam szefom biuro gdy w u mnie w bloku była wymiana windy prawie miesiac http://www.dogomania.pl/threads/185826-Niewidomy-Szaraczek-szcz%C4%99sliwy-juz-u-andegawenki...%C5%BBegnaj-Szaraczku-%28*%29-%28/page33 Quote
ania z poznania Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Aga ma zwyrodnienie pomiędzy 4 a 5 kręgiem lędźwiowym, w drugie święto zaczęło ją boleć...... Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tak się dziś zasiedziałam na wątku Andegawenki,że zapomniałam Wam odpisać.... Tak bardzo mi przykro.. Nynuś.. to było tak niedawno... Tulkam Cię i całuję:calus::calus::calus: Dałaś mu piękne życie.Dzięki Tobie nie odszedł sam.:-( Quote
andegawenka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Tak się dziś zasiedziałam na wątku Andegawenki,że zapomniałam Wam odpisać.... Tak bardzo mi przykro.. Nynuś.. to było tak niedawno... Tulkam Cię i całuję:calus::calus::calus: Dałaś mu piękne życie.Dzięki Tobie nie odszedł sam.:-( Oj dziekuję, nawet nie śmiałam marzyć że przejrzysz cały, podałam link do strony jak pięknie biuro zdewastowałam żeby Niuniuś się nie obijał... Bardzo cierpiał, raczej twarda psina z niego była ale płakał okropnie...z trudem wchodze na jego wątek...może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz.:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Tulimy naszą Pciółkę:buzi::calus::calus::calus: Proszę bardzo Pciółkę do utulenia:evil_lol: Się nie wyspałam jeszcze Ale zjeść to bym coś zjadła Puścisz mnie do pańci? No to zobaczymy:evil_lol::evil_lol: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 andegawenka napisał(a):Oj dziekuję, nawet nie śmiałam marzyć że przejrzysz cały, podałam link do strony jak pięknie biuro zdewastowałam żeby Niuniuś się nie obijał... Bardzo cierpiał, raczej twarda psina z niego była ale płakał okropnie...z trudem wchodze na jego wątek...może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz.:shake: Calutki od deski do deski.Tak nam ciężko jak od nas odchodzą.Nic na to nie można poradzić. Ale dałaś mu wspaniałe życie jakiego pewnie nigdy wcześniej nie zaznał:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A biuro zdewastowałaś fantastycznie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ania z poznania napisał(a):Aga ma zwyrodnienie pomiędzy 4 a 5 kręgiem lędźwiowym, w drugie święto zaczęło ją boleć...... Biedulka.U kogo byłaś? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cudowne zdjęcia...:) Pciółka ma niesamowitą urodę :D A wątku nie widziałam tylko zdjęcia.. nie mogę czytać ost takich wątków... coś się rozklejam za bardzo.. Quote
andegawenka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='ania z poznania']Aga ma zwyrodnienie pomiędzy 4 a 5 kręgiem lędźwiowym, w drugie święto zaczęło ją boleć...... Zwyrodnienia wystepują u starszych psów i ludzi.... Czy to coś groźnego.... Bezbronne maleństwo :p http://fotofotki.pl/pliki_img/l17r9tj6bxdh5zmsbs7p.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Cudowne zdjęcia...:) Pciółka ma niesamowitą urodę :D A wątku nie widziałam tylko zdjęcia.. nie mogę czytać ost takich wątków... coś się rozklejam za bardzo.. Ja z kolei nie mogę wchodzić na te drastyczne.Tą zakopaną ON-kę odwiedziłam dopiero po3 dniach a i tak się nie da zapomnieć:-( Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='andegawenka']Zwyrodnienia wystepują u starszych psów i ludzi.... Czy to coś groźnego.... Bezbronne maleństwo :p http://fotofotki.pl/pliki_img/l17r9tj6bxdh5zmsbs7p.jpg Bo to Pciółka właśnie jest:lol: Bzzz bzzz bzzz:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mam jakiś kryzys ostatnio.. Ale Pciółkę mogę oglądać godzinami :D Quote
andegawenka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mam jakiś kryzys ostatnio.. Ale Pciółkę mogę oglądać godzinami :D Ta sesja ze znakomitym komentarzem powala:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) To proszę jeszcze:niewiniątko:lol: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nie ma to jak z rana zobaczyć moją Pciółeczkę:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witamy i i Pciółkowe fluidy wysyłamy:lol: Quote
ania z poznania Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 W drugie święto to byłyśmy na ks. Mieszka, u dr Bykowskiej, całe szczęście, że ona akurat była, bardzo ją lubię, jest świetnym fachowcem, zrobiła rtg. A później u dr Starczewskiego, typowo ortopedy. Quote
Recommended Posts