Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No widzisz:lol:
A w hotelach tym bardziej mają ulgi dla maciupkich;) w końcu to jak dzidzi:cool3:
Mówię tak, bo sama mam XS i wiem, że życie z nimi jest duuuuużo łatwiejsze niż z dużym psiakiem - bo są bardziej poręczne:loveu: i nawet jakby ktoś miał przypilnować, to malucha chętniej, bo nie wzbudzają strachu;)

Aniu to czekamy, a dla Was zdrówka!!:buzi:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Moje dziewuchy same w domu były, ale one jakoś nie zwracają uwagi na hałasy - szczególnie, że mają włączoną choineczkę, tv i same kocyki/kołderki w około:cool3: jak przyszliśmy to spały jak zabite:evil_lol: a poza tym my mieszkamy na uboczu, więc tu nikt nie strzela

To masz fajnie.U nas pokaz petard jak w śródmieściu:diabloti:
Zuzia nadawała do pierwszej.

Posted

Tak się dziś zasiedziałam na wątku Andegawenki,że zapomniałam Wam odpisać....
Tak bardzo mi przykro.. Nynuś.. to było tak niedawno...
Tulkam Cię i całuję:calus::calus::calus: Dałaś mu piękne życie.Dzięki Tobie nie odszedł sam.:-(

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Tak się dziś zasiedziałam na wątku Andegawenki,że zapomniałam Wam odpisać....
Tak bardzo mi przykro.. Nynuś.. to było tak niedawno...
Tulkam Cię i całuję:calus::calus::calus: Dałaś mu piękne życie.Dzięki Tobie nie odszedł sam.:-(

Oj dziekuję, nawet nie śmiałam marzyć że przejrzysz cały, podałam link do strony jak pięknie biuro zdewastowałam żeby Niuniuś się nie obijał...

Bardzo cierpiał, raczej twarda psina z niego była ale płakał okropnie...z trudem wchodze na jego wątek...może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz.:shake:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tulimy naszą Pciółkę:buzi::calus::calus::calus:

Proszę bardzo Pciółkę do utulenia:evil_lol:

Się nie wyspałam jeszcze

Ale zjeść to bym coś zjadła

Puścisz mnie do pańci?

No to zobaczymy:evil_lol::evil_lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

andegawenka napisał(a):
Oj dziekuję, nawet nie śmiałam marzyć że przejrzysz cały, podałam link do strony jak pięknie biuro zdewastowałam żeby Niuniuś się nie obijał...

Bardzo cierpiał, raczej twarda psina z niego była ale płakał okropnie...z trudem wchodze na jego wątek...może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz.:shake:

Calutki od deski do deski.Tak nam ciężko jak od nas odchodzą.Nic na to nie można poradzić.
Ale dałaś mu wspaniałe życie jakiego pewnie nigdy wcześniej nie zaznał:loveu:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Cudowne zdjęcia...:)
Pciółka ma niesamowitą urodę :D

A wątku nie widziałam tylko zdjęcia.. nie mogę czytać ost takich wątków... coś się rozklejam za bardzo..

Ja z kolei nie mogę wchodzić na te drastyczne.Tą zakopaną ON-kę odwiedziłam dopiero po3 dniach a i tak się nie da zapomnieć:-(