ChiqDeeWikiXenia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A już miałam pisać, że masz podejrzaną minę:evil_lol::evil_lol: mów o czym marzysz:diabloti: bo mi zbereźne myśli przychodzą do głowy:eviltong: A talia.. jak to talia... jedna z wcięciem... inna z duuużą warstwą tłuszczu... ehh tak sobie myślę:siara::siara::roflt: A to to ruchome to nie dla mnie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Czy ja się czasem nie mylę ,że dzisiaj jest TEN piątek?:evil_lol: A Ania milczy jak głaz.Nawet nie powiedziała czy ma wyprawkę dla dziecka:cool3: Kiedy zobaczymy małe rude? A może oba na raz przypadną Adze do gustu....:evil_lol: O marzeniu nic nie powiem bo może się nie udać:eviltong: Miej sobie zbereźne myśli ile wejdzie:roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) skok w dal:lol: Pobawisz się ze mną? Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ostatnie zdjęcie jest BOSKIE:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Pcioła dziękuje za komplementy:loveu: Nieładnie opluwać laptopik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to macie dziewczynki jeszcze jedną Pciołę :lol: W paszczy hipcia:lol: A ja czekam dziś z utęsknieniem na "Male rude" a Ania milczy:diabloti: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Hehehehe, to ja idę zgłosić... że Pciółę chce nam pożreć hipcio:D:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pcioła jest dzielna i poradzi sobie z Hipolitą:laugh2_2: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No nie wiem ;) jejku co tu oglądam te zdjęcia to tak żałuję, że nie ma Was blisko... ehh Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nie martw nic:lol: Ja kiedyś odwiedzę BB bo mam tam interes;)Wezmę Pciołę ze sobą:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Oj to się będzie działo :) aż strach się bać :D:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Strach bo Pcioła grrroźna jest:evil_lol: A u Ani to już chyba buzują hormony macierzyńskie, chroni dziecko przed całym światem:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Hahaha... ale się uśmieje dziś.. biedny laptok :D:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zazula i Pcioła z rodziną życzą wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku:lol: Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dziękuję bardzo... http://fotofotki.pl/pliki_img/z7pras1faerv81i0cbmg.jpg Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Biała Podlaska..http://img52.imageshack.us/img52/9767/schroniskowbiaejpodl625.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! :D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='andegawenka']Dziękuję bardzo... http://fotofotki.pl/pliki_img/z7pras1faerv81i0cbmg.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='andegawenka']Biała Podlaska..http://img52.imageshack.us/img52/9767/schroniskowbiaejpodl625.jpg Słodziak:lol: Bierzesz? :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! :D Dziękuję:lol: Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Słodziak:lol: Bierzesz? :evil_lol: ...na emeryturze ewentualnie....Jesli myslicie że ja nie chcę mieć pieska to bład. Gdzie ja go zostawię gdy bedę musiała wyjechać słuzbowo:roll: w tym bloku mieszkam od października .... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wiem przecież:calus::calus::calus:. Tak sobie czasem tu szyderujemy ale tylko troszkę. Lecę do łóżka utulić Pciołę bo nerwowa dziś jest przez ten hałas. Zulka nerwowo szczeka na każdy wystrzał a mała dziwi się o co chodzi.Bez przerwy zagląda mi w oczy czy wszystko jest w porządku. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego dobrego w nowym roczku:lol: Nareszcie za nami ta sylwestrowa noc.Bałam się jak mała będzie reagować o północy. Zuzia cały dzień poszczekiwała im później tym bardziej.A Pcioła wszystko po niej powtarza. Ale na szczęście chyba nie załapała do końca ,że chodzi o te strzały.Zresztą była już bardzo śpiąca i spała przytulona do mnie pod kołderką.Ani trochę się nie trzęsła:lol: Nie pozostało mi nic innego jak wypić szampana w łóżku.:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Moje dziewuchy same w domu były, ale one jakoś nie zwracają uwagi na hałasy - szczególnie, że mają włączoną choineczkę, tv i same kocyki/kołderki w około:cool3: jak przyszliśmy to spały jak zabite:evil_lol: a poza tym my mieszkamy na uboczu, więc tu nikt nie strzela..;) Andegawenko, dlatego polecamy Ci psiaka XS;) ja z moimi wszędzie jeżdżę, bo chyba jeszcze żaden hotel mi nie odmówił noclegu dla maleństwa:p maluszka mogła byś zabrać ze sobą;) a jak postarasz się o dobre wychowanie to tak jak moje będzie cichutko siedzieć:evil_lol: hehehe i wtedy nawet do pracy go przemycisz:loveu: Quote
andegawenka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Do pracy nie muszę przemycać bo moi szefowe albo sie pogodzili albo stwierdzili że od miłości do zwierzat mogą być gorsze:stupid: Quote
Recommended Posts