Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A już miałam pisać, że masz podejrzaną minę:evil_lol::evil_lol: mów o czym marzysz:diabloti: bo mi zbereźne myśli przychodzą do głowy:eviltong:

A talia.. jak to talia... jedna z wcięciem... inna z duuużą warstwą tłuszczu... ehh tak sobie myślę:siara::siara::roflt:

A to to ruchome to nie dla mnie:evil_lol:

Posted

Czy ja się czasem nie mylę ,że dzisiaj jest TEN piątek?:evil_lol:
A Ania milczy jak głaz.Nawet nie powiedziała czy ma wyprawkę dla dziecka:cool3:
Kiedy zobaczymy małe rude? A może oba na raz przypadną Adze do gustu....:evil_lol:

O marzeniu nic nie powiem bo może się nie udać:eviltong: Miej sobie zbereźne myśli ile wejdzie:roflt::roflt::roflt:

Posted (edited)

Pcioła dziękuje za komplementy:loveu:
Nieładnie opluwać laptopik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to macie dziewczynki jeszcze jedną Pciołę :lol: W paszczy hipcia:lol:

A ja czekam dziś z utęsknieniem na "Male rude" a Ania milczy:diabloti:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Słodziak:lol: Bierzesz? :evil_lol:

...na emeryturze ewentualnie....Jesli myslicie że ja nie chcę mieć pieska to bład. Gdzie ja go zostawię gdy bedę musiała wyjechać słuzbowo:roll: w tym bloku mieszkam od października ....

Posted

Wiem przecież:calus::calus::calus:. Tak sobie czasem tu szyderujemy ale tylko troszkę.
Lecę do łóżka utulić Pciołę bo nerwowa dziś jest przez ten hałas.
Zulka nerwowo szczeka na każdy wystrzał a mała dziwi się o co chodzi.Bez przerwy zagląda mi w oczy czy wszystko jest w porządku.

Posted

Wszystkiego dobrego w nowym roczku:lol:
Nareszcie za nami ta sylwestrowa noc.Bałam się jak mała będzie reagować o północy.
Zuzia cały dzień poszczekiwała im później tym bardziej.A Pcioła wszystko po niej powtarza.
Ale na szczęście chyba nie załapała do końca ,że chodzi o te strzały.Zresztą była już bardzo śpiąca i spała przytulona do mnie pod kołderką.Ani trochę się nie trzęsła:lol:
Nie pozostało mi nic innego jak wypić szampana w łóżku.:lol:

Posted

Moje dziewuchy same w domu były, ale one jakoś nie zwracają uwagi na hałasy - szczególnie, że mają włączoną choineczkę, tv i same kocyki/kołderki w około:cool3: jak przyszliśmy to spały jak zabite:evil_lol: a poza tym my mieszkamy na uboczu, więc tu nikt nie strzela..;)

Andegawenko, dlatego polecamy Ci psiaka XS;) ja z moimi wszędzie jeżdżę, bo chyba jeszcze żaden hotel mi nie odmówił noclegu dla maleństwa:p maluszka mogła byś zabrać ze sobą;) a jak postarasz się o dobre wychowanie to tak jak moje będzie cichutko siedzieć:evil_lol: hehehe i wtedy nawet do pracy go przemycisz:loveu: