RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Kiedyś wkleisz tu fotkę swojego Skarbeńka? :) plosieeeeeeeee:Rose:[/QUOTE] Ja też :lol: Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Ja też :lol:[/QUOTE] to na szterech łapkach?:hmmmm: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Tat tat na szterech:evil_lol: Chyba,że masz jakieś swoje na czterech łapkach to my też chcemy:roflt::roflt::roflt: Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Tat tat na szterech:evil_lol:[/QUOTE] do boksera jeszcze portki potrzebne, sama nie dam rady....wiem bo przeżyłam horror choroby Kary sama... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='andegawenka']do boksera jeszcze portki potrzebne, sama nie dam rady....wiem bo przeżyłam horror choroby Kary sama...[/QUOTE] portki? Ja nie łapię o co chodzi:roll: Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']portki? Ja nie łapię o co chodzi:roll:[/QUOTE] Osobnik rodzaju męskiego pilnie poszukiwany do posiadania boksia:p Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Aaaa, w ten deseń.Ty się nie migaj ,nam chodziło o Karunię. A jak chodzi o portki to w póki co możesz przejść na cziłki:lol: Quote
ania z poznania Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ruda Zuziu, a ja poproszę o fotkę Pipi, na której widać, że jest sarenką z talią :evil_lol:. Bo na razie to my tą talię tylko z opowieści znamy :eviltong::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='ania z poznania']Ruda Zuziu, a ja poproszę o fotkę Pipi, na której widać, że jest sarenką z talią :evil_lol:. Bo na razie to my tą talię tylko z opowieści znamy :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Póki co bateria padła a ładowarki mi nie dostarczono więc nadal musicie sobie tą piękną,smukłą talię tylko wyobrażać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Hehehehehe, Zuziu jaka Ty jesteś kochana:evil_lol::evil_lol: rozbawiasz mnie do łez:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Andegawenko:calus::calus::calus: Twoja sunia była taka cudowna... jak ją tuliłaś... jejku... wzruszyłam się:glaszcze::buzi: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='ania z poznania']Ruda Zuziu, a ja poproszę o fotkę Pipi, na której widać, że jest sarenką z talią :evil_lol:. Bo na razie to my tą talię tylko z opowieści znamy :eviltong::evil_lol: A znalazłam,tu widać talię:lol: I co cioteczki teraz powiedzą?:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Talia (albo jej brak :evil_lol:) jest zasłonięta :mad:. My prosimy o taką fotkę nie ubraną, nie w pierzynie i nie w pianie :diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Oj tam ,cioteczki na tą jesień zupełnie cienki wzrok dostały i już:evil_lol: Talię widać doskonale :eviltong: Quote
ania z poznania Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pozdrowienia od miłośniczki cziłek :) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jaka ślicznotka:loveu: Stanowczo powinna mieć towarzystwo.... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cioteczki zapadły w sen zimowy??? Dobranoc:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Talia to tam jest i ja ją widzę, ale oczami wyobraźni, bo ukryta jest pod grubą warstwą tłuszczyku:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ania z poznania Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 http://img850.imageshack.us/img850/3641/201106268.jpg Jak jej się pięknie włosy na brzusiu w serduszko układają :) Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko:calus::calus::calus: Twoja sunia była taka cudowna... jak ją tuliłaś... jejku... wzruszyłam się:glaszcze::buzi:[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='Chiquita&DeeDee']Talia to tam jest i ja ją widzę, ale oczami wyobraźni, bo ukryta jest pod grubą warstwą tłuszczyku:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ...lupkę wzięłam i nie zobaczyłam:placz::placz::placz: nastepny to mikroskop a ja nie mam:placz::placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja bym bardziej powiedziała, że skalpel by się przydał:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 WSZYSTKIE CIOTECZKI POWINNY SOBIE ZAMÓWIĆ OKULARKI MINUS ILEŚ TAM %:diabloti: W/g uznania:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tutaj to talijka jak złotko,proszę:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img850.imageshack.us/img850/3641/201106268.jpg Jak jej się pięknie włosy na brzusiu w serduszko układają :) Tylko ta jedna cioteczka może sobie słabsze (o 1 %) wybrać bo zobaczyła serduszko na brzusiu:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Hehehehe :diabloti: my to z miłości:eviltong: A teraz.... Święty mikołaj do Pściółki zagląda:loveu: Quote
Recommended Posts