Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha, jelonek powiadasz?:evil_lol::evil_lol:

Ja pączki jem rzadko, ale np. ptasie mleczko czy białą czekoladę... :sabber: lepiej, żebym w domciu nie miała:diabloti:

Dawaj jakąś Zuzię... buuuuuuu:evil_lol::loveu:

Tak ,jak jelonek i sarenka w jednym:eviltong:
A my z Zuzią przepadamy za chałwą orzechową:lol:
A Pcioła nie je słodyczy pod żadną postacią:p
A Zazulę..proszę bardzo:lol:

Zulka w schronisku

No i wyskoczył jakiś błąd i na razie nie mogę dodawać zdjęć:diabloti:
Ale nadrobię to:lol:

Posted

Ja bym tu się raczej dopatrzyła jelonka z hipciem:roflt::roflt: nie mogę... kiedyś mi przejdzie obiecuję:lol:

Chałwy to ja akurat nie lubię - to byśmy się pogodziły:loveu:
Nie je słodyczy...:evil_lol: bo sama jest jak pączuś:loveu::eviltong:

Jak to Zuzia w schronisku? Zanim trafiła do Ciebie?
Ma superaśne skarpetusie:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja bym tu się raczej dopatrzyła jelonka z hipciem:roflt::roflt: nie mogę... kiedyś mi przejdzie obiecuję:lol:

Chałwy to ja akurat nie lubię - to byśmy się pogodziły:loveu:
Nie je słodyczy...:evil_lol: bo sama jest jak pączuś:loveu::eviltong:

Jak to Zuzia w schronisku? Zanim trafiła do Ciebie?
Ma superaśne skarpetusie:loveu:
Jelonka z Hipciem:mad::mad::mad: Raczej Pszczółkę z sarenką:lol:

Tak,Zuzię wzięłam ze schroniska 22.11.2009 Po śmierci mojej ukochanej Dzidzi...
Znaleziono ją samotnie wychowującą 4 szczeniaczki w norze wykopanej na działkach.

%3C/noscript%3E" class="ipsImage" alt="">%3C/noscript%3E" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Ona jest agresywna ze strachu i nie ma żadnego psiego przyjaciela.Teraz ma własne dziecko Pszczółkę i jest o wiele szczęśliwsza.:lol:[/QUOTE]

Jesteś babcią? te chabrowe oczy....:crazyeye: Tak?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja zawsze myślałam, że Wy w moim wieku jesteście:D heheheh ale teraz zaczynam mieć wątpliwości;)[/QUOTE]

Po rączkach już więcej nie będę oceniała, bo Rudej Zuzi odjęłam ze 20 lat;)
Wieczorkiem obejrze sobie jej fotki na NK bo tylko zdjęcie główne widziałam....Cherubinek chabrowe oczka, loczki blond...cudne dziecko:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja zawsze myślałam, że Wy w moim wieku jesteście:D heheheh ale teraz zaczynam mieć wątpliwości;)[/QUOTE]

To bardzo dobrze,ze je masz:evil_lol: Bo w środku to ja mam ciągle ze 20 i uwielbiam się śmiać:eviltong:

Posted

[quote name='andegawenka']Po rączkach już więcej nie będę oceniała, bo Rudej Zuzi odjęłam ze 20 lat;)
Wieczorkiem obejrze sobie jej fotki na NK bo tylko zdjęcie główne widziałam....Cherubinek chabrowe oczka, loczki blond...cudne dziecko:loveu:[/QUOTE]

Oj tam oj tam, Ja tych cherubinków mam trzech i jedną cherubinkę:evil_lol: Też jako noworodki nie raczkowały;) No i teraz już trochę wyrosły.
Jak napisałaś wtedy "to ty już taka duża jesteś ,że masz synową" to wybuchnęłam takim śmiechem ,że przybiegły 2 synkowe moje i kulały się ze śmiechu a ja z nimi:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Oj tam oj tam, Ja tych cherubinków mam trzech i jedną cherubinkę:evil_lol: Też jako noworodki nie raczkowały;) No i teraz już trochę wyrosły.
Jak napisałaś wtedy "to ty już taka duża jesteś ,że masz synową" to wybuchnęłam takim śmiechem ,że przybiegły 2 synkowe moje i kulały się ze śmiechu a ja z nimi:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

No i weź i pisz tu posty...........:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Prawidłowo:D... czyli mam żałować, że tego nk nie mam?:P[/QUOTE]

Wczoraj zarejestrowała się moja koleżanka ....nigdy nie jest za późno;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Już wiem, od mojej Mami zerknę:D heheheh
No warunki do pracy wzorowe :D
A ja poproszę filmik z tej gimnastyki ::):):):)[/QUOTE]

Hmm.. filmik mówisz..kamerę mam...ucelować gimnastykę nie problem ale wstawiać to musi mnie moja "cherubinka" nauczyć:lol:

Posted

Nie będę taka.Na razie zamiast filmu z gimnastyki porannej wstawiam to:

Eduś to nasz znajdek.Kiedyś wskoczył nam do samochodu na działkach i postanowił zostać.A że ja miałam wtedy moje 3 suczki wylądował na "tymczasie" u córki i tak zostało.