RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha, jelonek powiadasz?:evil_lol::evil_lol: Ja pączki jem rzadko, ale np. ptasie mleczko czy białą czekoladę... :sabber: lepiej, żebym w domciu nie miała:diabloti: Dawaj jakąś Zuzię... buuuuuuu:evil_lol::loveu: Tak ,jak jelonek i sarenka w jednym:eviltong: A my z Zuzią przepadamy za chałwą orzechową:lol: A Pcioła nie je słodyczy pod żadną postacią:p A Zazulę..proszę bardzo:lol: Zulka w schronisku No i wyskoczył jakiś błąd i na razie nie mogę dodawać zdjęć:diabloti: Ale nadrobię to:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja bym tu się raczej dopatrzyła jelonka z hipciem:roflt::roflt: nie mogę... kiedyś mi przejdzie obiecuję:lol: Chałwy to ja akurat nie lubię - to byśmy się pogodziły:loveu: Nie je słodyczy...:evil_lol: bo sama jest jak pączuś:loveu::eviltong: Jak to Zuzia w schronisku? Zanim trafiła do Ciebie? Ma superaśne skarpetusie:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja bym tu się raczej dopatrzyła jelonka z hipciem:roflt::roflt: nie mogę... kiedyś mi przejdzie obiecuję:lol: Chałwy to ja akurat nie lubię - to byśmy się pogodziły:loveu: Nie je słodyczy...:evil_lol: bo sama jest jak pączuś:loveu::eviltong: Jak to Zuzia w schronisku? Zanim trafiła do Ciebie? Ma superaśne skarpetusie:loveu: Jelonka z Hipciem:mad::mad::mad: Raczej Pszczółkę z sarenką:lol: Tak,Zuzię wzięłam ze schroniska 22.11.2009 Po śmierci mojej ukochanej Dzidzi... Znaleziono ją samotnie wychowującą 4 szczeniaczki w norze wykopanej na działkach. %3C/noscript%3E" class="ipsImage" alt="">%3C/noscript%3E" class="ipsImage" alt=""> Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 O mamo... jaka dzielna... jaka biedna!!:shake: Dobrze, że ma Ciebie:loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To zdjęcia z okresu gdy szukała domku.Szczeniaki poszły do swoich a ona została. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ona jest agresywna ze strachu i nie ma żadnego psiego przyjaciela.Teraz ma własne dziecko Pszczółkę i jest o wiele szczęśliwsza.:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Przypomina mi psiunię moich sąsiadów :) Dobre życie teraz ma, za wszystkie czasy :) Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Ona jest agresywna ze strachu i nie ma żadnego psiego przyjaciela.Teraz ma własne dziecko Pszczółkę i jest o wiele szczęśliwsza.:lol:[/QUOTE] Jesteś babcią? te chabrowe oczy....:crazyeye: Tak? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No przecież Ci mówiłam,że duża ze mnie dziewczynka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja zawsze myślałam, że Wy w moim wieku jesteście:D heheheh ale teraz zaczynam mieć wątpliwości;) Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja zawsze myślałam, że Wy w moim wieku jesteście:D heheheh ale teraz zaczynam mieć wątpliwości;)[/QUOTE] Po rączkach już więcej nie będę oceniała, bo Rudej Zuzi odjęłam ze 20 lat;) Wieczorkiem obejrze sobie jej fotki na NK bo tylko zdjęcie główne widziałam....Cherubinek chabrowe oczka, loczki blond...cudne dziecko:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja zawsze myślałam, że Wy w moim wieku jesteście:D heheheh ale teraz zaczynam mieć wątpliwości;)[/QUOTE] To bardzo dobrze,ze je masz:evil_lol: Bo w środku to ja mam ciągle ze 20 i uwielbiam się śmiać:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='andegawenka']Po rączkach już więcej nie będę oceniała, bo Rudej Zuzi odjęłam ze 20 lat;) Wieczorkiem obejrze sobie jej fotki na NK bo tylko zdjęcie główne widziałam....Cherubinek chabrowe oczka, loczki blond...cudne dziecko:loveu:[/QUOTE] Oj tam oj tam, Ja tych cherubinków mam trzech i jedną cherubinkę:evil_lol: Też jako noworodki nie raczkowały;) No i teraz już trochę wyrosły. Jak napisałaś wtedy "to ty już taka duża jesteś ,że masz synową" to wybuchnęłam takim śmiechem ,że przybiegły 2 synkowe moje i kulały się ze śmiechu a ja z nimi:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Prawidłowo:D... czyli mam żałować, że tego nk nie mam?:P Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zaraz tam żałować.Parę zdjęć na krzyż i już. Melduję,że Pipi z figurką sarenki już po gimnastyce porannej i każe sobie rzucać zabawki. I to są warunki do pracy???:lol: Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Oj tam oj tam, Ja tych cherubinków mam trzech i jedną cherubinkę:evil_lol: Też jako noworodki nie raczkowały;) No i teraz już trochę wyrosły. Jak napisałaś wtedy "to ty już taka duża jesteś ,że masz synową" to wybuchnęłam takim śmiechem ,że przybiegły 2 synkowe moje i kulały się ze śmiechu a ja z nimi:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] No i weź i pisz tu posty...........:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Prawidłowo:D... czyli mam żałować, że tego nk nie mam?:P[/QUOTE] Wczoraj zarejestrowała się moja koleżanka ....nigdy nie jest za późno;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Już wiem, od mojej Mami zerknę:D heheheh No warunki do pracy wzorowe :D A ja poproszę filmik z tej gimnastyki ::):):):) Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nie zerkniesz bo mamy zabezpieczenia... [quote name='Chiquita&DeeDee']Już wiem, od mojej Mami zerknę:D heheheh No warunki do pracy wzorowe :D A ja poproszę filmik z tej gimnastyki ::):):):)[/QUOTE] Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Już wiem, od mojej Mami zerknę:D heheheh No warunki do pracy wzorowe :D A ja poproszę filmik z tej gimnastyki ::):):):)[/QUOTE] Hmm.. filmik mówisz..kamerę mam...ucelować gimnastykę nie problem ale wstawiać to musi mnie moja "cherubinka" nauczyć:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Andegawenko... trudno, nie dane mi będzie zobaczyć ;) Zuziu tak :D proszę zrób to dla mnie :D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nie będę taka.Na razie zamiast filmu z gimnastyki porannej wstawiam to: Eduś to nasz znajdek.Kiedyś wskoczył nam do samochodu na działkach i postanowił zostać.A że ja miałam wtedy moje 3 suczki wylądował na "tymczasie" u córki i tak zostało. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ojejku ... jakie cudne zdjęcia:loveu::loveu: To Twój wnuczuś ?:loveu: Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko... trudno, nie dane mi będzie zobaczyć ;) [/QUOTE] Szkoda;):loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kiedyś wkleisz tu fotkę swojego Skarbeńka? :) plosieeeeeeeee:Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mój własny, osobisty i jedyny póki co:lol: Quote
Recommended Posts