Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak.Żabunia to też mi się mocno w serce wkradła.
Bałam się,że trafi do jakieś obcej baby co to nie będzie wiedziała,że trzeba będzie ją nosić na rękach:diabloti:
A to byłaś Ty:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahahahaha :D

Trzymałabym ją w piwnicy i karmiła raz dziennie cooo?:diabloti::diabloti::diabloti:

Oj... to była miłość.. do końca życia jej nie odżałuję.. palę jej świeczuszki, w końcu była nasza.. Nawet mam żabkę, która jest nią. W beżowym sweterku... jest z nami...
Ehh.. i się poryczałam..

Posted

Wczoraj znowu mnie wywaliło z dogo:cool3:

Andegawenko, byłam i widziałam.:calus::calus::calus:
Karunia była śliczna.Wiem co czujesz.Niestety tak jest ,że nasi przyjaciele tak krótko żyją....

A dzisiaj to już nikt Pciółki nie pomizia? Boicie się kary:mad::mad::lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Andegawenko zobacz (post 832):

http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pom%C3%B3%C5%BC-i-TY-.!-GDZIE-JESTE%C5%9ACIE-SZKRABY?p=18122645#post18122645

Boksiu to to nie jest ale jaka mordka:lol:

Tu lepiej widać. 2 miesiące....nie bedzie problemu z adopcją...http://plaskate.org.pl/plaskate-spoza-fundacji

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe nie boimy się tylko nie chcieliśmy obudzić:evil_lol:
Tulimy maleńką(?) Pściółkę:loveu:

Andegawenko ja nie mogę zobaczyć... nie mam nk:placz:

Nie chodziłaś do szkoły?:evil_lol: a pisać bona nauczyła?:pZarejestrować się proszę i do profilu zaprosić...Ruda Zuziu...zaproś dowiesz jaka jestem duża;)

Posted

Bałyście ,nie bałyście ale kara być musi:evil_lol:
A o budzeniu nas nie ma mowy.Rano robi to ten MALEŃKI:eviltong: Paszczaczek.
Najpierw wierci się pod kołderką i przychdzi na całuska ,potem przeciąganko na wszystkie strony i gimnastyka poranna:Pciółka leży na pleckach i wyciąga do góry rączki i nóżki a pańciunia popycha rączką w dół a ona odpycha i tak w kółko.Uwielbia to od małego:loveu:
A potem pokazuje mi pyszczkiem szczotkę i muszę jeszcze podrapciać po pleckach.

Posted

Gimnastyka poranna i już :evil_lol: Z łóżeczka wybiega sama rączo jak jelonek:roflt:
A z pączusiami to nic się nie wydało bo Pcioła takiego świństwa do ust nie bierze:eviltong:
Dlatego ma takie zdziwienie na twarzy:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']

Nie chodziłaś do szkoły?:evil_lol: a pisać bona nauczyła?:pZarejestrować się proszę i do profilu zaprosić...Ruda Zuziu...zaproś dowiesz jaka jestem duża;)

Andegawenko boję się,że jak zobaczysz jaka ja jestem duża To na serce nam padniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahahaha, jelonek powiadasz?:evil_lol::evil_lol:

Ja pączki jem rzadko, ale np. ptasie mleczko czy białą czekoladę... :sabber: lepiej, żebym w domciu nie miała:diabloti:

Dawaj jakąś Zuzię... buuuuuuu:evil_lol::loveu: