ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Hehehe, zawsze tak jest - ja tak miałam jak Żabcię zobaczyłam... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj tak.Żabunia to też mi się mocno w serce wkradła. Bałam się,że trafi do jakieś obcej baby co to nie będzie wiedziała,że trzeba będzie ją nosić na rękach:diabloti: A to byłaś Ty:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Hahahahaha :D Trzymałabym ją w piwnicy i karmiła raz dziennie cooo?:diabloti::diabloti::diabloti: Oj... to była miłość.. do końca życia jej nie odżałuję.. palę jej świeczuszki, w końcu była nasza.. Nawet mam żabkę, która jest nią. W beżowym sweterku... jest z nami... Ehh.. i się poryczałam.. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 :candle::calus::calus::calus: Była słodka. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Prywatnie mam.Ale te zdjęcia należą do Dorci44 .Ale chyba Dorcia się nie obrazi ,że wspominamy Żabcię.. Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jak Pscółka http://img17.imageshack.us/img17/8133/zabcia2.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Miała wadę przednich łapuniek i chyba dużo więcej wad wrodzonych...Zmarła 22 lipca. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Cudo moje maleńkie... Nie widzę Twojego zdjęcia,możesz wkleić jeszcze raz? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A teraz się wyswietliło.Skarbek nasz. Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Nie widzę Twojego zdjęcia,możesz wkleić jeszcze raz?[/QUOTE] Odśwież stronę, bo ja widzę... Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']A ten brzunio do niedawna łysiutki jak pupcia niemowlęcia jak się słodko całuskuje:loveu: http://nk.pl/#profile/10061772/gallery/album/2/201 Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wczoraj znowu mnie wywaliło z dogo:cool3: Andegawenko, byłam i widziałam.:calus::calus::calus: Karunia była śliczna.Wiem co czujesz.Niestety tak jest ,że nasi przyjaciele tak krótko żyją.... A dzisiaj to już nikt Pciółki nie pomizia? Boicie się kary:mad::mad::lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Andegawenko zobacz (post 832): http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pom%C3%B3%C5%BC-i-TY-.!-GDZIE-JESTE%C5%9ACIE-SZKRABY?p=18122645#post18122645 Boksiu to to nie jest ale jaka mordka:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hehehe nie boimy się tylko nie chcieliśmy obudzić:evil_lol: Tulimy maleńką(?) Pściółkę:loveu: Andegawenko ja nie mogę zobaczyć... nie mam nk:placz: Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Andegawenko zobacz (post 832): http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pom%C3%B3%C5%BC-i-TY-.!-GDZIE-JESTE%C5%9ACIE-SZKRABY?p=18122645#post18122645 Boksiu to to nie jest ale jaka mordka:lol: Tu lepiej widać. 2 miesiące....nie bedzie problemu z adopcją...http://plaskate.org.pl/plaskate-spoza-fundacji [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe nie boimy się tylko nie chcieliśmy obudzić:evil_lol: Tulimy maleńką(?) Pściółkę:loveu: Andegawenko ja nie mogę zobaczyć... nie mam nk:placz: Nie chodziłaś do szkoły?:evil_lol: a pisać bona nauczyła?:pZarejestrować się proszę i do profilu zaprosić...Ruda Zuziu...zaproś dowiesz jaka jestem duża;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja też chcę zobaczyć ! :) Chodziłam, ale jestem przeciwniczką portali społecznościowych :D hehehe Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Bałyście ,nie bałyście ale kara być musi:evil_lol: A o budzeniu nas nie ma mowy.Rano robi to ten MALEŃKI:eviltong: Paszczaczek. Najpierw wierci się pod kołderką i przychdzi na całuska ,potem przeciąganko na wszystkie strony i gimnastyka poranna:Pciółka leży na pleckach i wyciąga do góry rączki i nóżki a pańciunia popycha rączką w dół a ona odpycha i tak w kółko.Uwielbia to od małego:loveu: A potem pokazuje mi pyszczkiem szczotkę i muszę jeszcze podrapciać po pleckach. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kochana Pściółka:loveu::loveu: Ale się wydało z tymi pączusiami:D Gimnastyka...:roflt::roflt: to błaganie o pomoc w wyjściu z łóżka:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gimnastyka poranna i już :evil_lol: Z łóżeczka wybiega sama rączo jak jelonek:roflt: A z pączusiami to nic się nie wydało bo Pcioła takiego świństwa do ust nie bierze:eviltong: Dlatego ma takie zdziwienie na twarzy:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='andegawenka'] Nie chodziłaś do szkoły?:evil_lol: a pisać bona nauczyła?:pZarejestrować się proszę i do profilu zaprosić...Ruda Zuziu...zaproś dowiesz jaka jestem duża;) Andegawenko boję się,że jak zobaczysz jaka ja jestem duża To na serce nam padniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hahahaha, jelonek powiadasz?:evil_lol::evil_lol: Ja pączki jem rzadko, ale np. ptasie mleczko czy białą czekoladę... :sabber: lepiej, żebym w domciu nie miała:diabloti: Dawaj jakąś Zuzię... buuuuuuu:evil_lol::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Aha, a przez Andegawenkę to będę pakać...:D Quote
Recommended Posts