Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Oj coś sie nie podoba :evil_lol: http://img854.imageshack.us/img854/8608/schowek014o.jpg
Jak Ty dobrze znasz Pciółkę:loveu:
Te zdjęcia to w ramach rekompensaty za wczorajszą sesję,która się ... nie odbyła.Weszłam z aparatem i Zuzia zaraz spanikowała.Próbuję na różne sposoby ją oswoić z tym sprzętem ale ona jest taka czujna,że po godzinie leżenia aparatu na stole i gdy znów zaczęły się bawić chwyciłam do ręki(już włączony) i... Zuzi nie ma.
Dobrze ,że udało mi się wczoraj zrobić chociaż te trzy zdjęcia z Zulą.

Znowu dogo się muli...

Posted

BOSKIE!!!:loveu::loveu::loveu:

A Psczółka to jak balonik... z tym się zgodzę, ale okrąglutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (Zuziu wybacz, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać:grins:)

Ale minki to robi chiłałkowe... moje mają identyczne, zawsze się śmiejemy, że chi mają bogatą mimikę, a szczególnie jak są obrażone:lol:

Posted

Eee... takie protesty, to jakby bez:lol:
Ja też ślepa, ale daję radę - to jak z dzieckiem, puki się nie urodzi to panika, a jak już jest, to sobie człowiek radzi:evil_lol: (nie mam dzieci - tylko 3 córeczki chiłkowe)

Tak więc czuję się jakbym miała pozwolenie:loveu:;)

Posted

O matko! nie mogę: w Lublinie mieszkam sama, wyjeżdżam do dzieci busikiem, od wiosny do jesieni prosto z pracy jadę komunikacją miejską na działkę pracowniczą i balkon mam ogromy na 9 pietrze (panorama prawie na cały Lublin) zupełnie dziurawy:evil_lol:

Jednej osobie jest bardzo cięzko mieć psa nawet wielkości.......muchy:p

....i boksery kocham nad życie;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Mówię że rozdepczę bo ślepa i prędka jestem:p

A dzieci miałaś i nie rozdeptałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A taka cziłka to mniejsza od noworodka i zmieści się wszędzie:lol:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
A dzieci miałaś i nie rozdeptałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A taka cziłka to mniejsza od noworodka i zmieści się wszędzie:lol:

Nie przegadam Was...

Jednego gada mam, ale po podłodze jako noworodek nie ganiał:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

BOSKIE!!!:loveu::loveu::loveu:

A Psczółka to jak balonik... z tym się zgodzę, ale okrąglutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (Zuziu wybacz, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać:grins:)

Ale minki to robi chiłałkowe... moje mają identyczne, zawsze się śmiejemy, że chi mają bogatą mimikę, a szczególnie jak są obrażone:lol:

Zaraz tam balonik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mordeńka mała i już:eviltong:

To jutro(jeśli dobrze zapamiętałam) trzymamy za Ciebie kciuki.:lol:Co będą robić malutkiej?

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie przegadam Was...

Jednego gada mam, ale po podłodze jako noworodek nie ganiał:evil_lol::evil_lol:

No, może jako noworodek to jeszcze nie raczkował:evil_lol: ale potem to już na mur.
My się nie damy przegadać.:megagrin:
Będziemy nękać zdjęciami:eviltong:

Posted

Zuziu w 2 zawsze raźniej:loveu::loveu::loveu: będziemy zasypywać zdjęciami i opowieściami:loveu:

A swoją drogą zauważyłaś, że ten protest taki jakiś mało przekonujący?:evil_lol:
Takie tam pitu -pitu:diabloti:

Przekleję z innego wątku, bo nie dotarło do Ciebie:
Zuziu Wiki (ta co jest od miesiąca)... ujawniło się ropo :sad: i w buzi masakra... a ona chuda strasznie i nerki coś nie tak, więc się boję strasznie:roll: miałam ją podleczyć i sterylka za miesiąc lub więcej, a tu niespodzianka:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu w 2 zawsze raźniej:loveu::loveu::loveu: będziemy zasypywać zdjęciami i opowieściami:loveu:

A swoją drogą zauważyłaś, że ten protest taki jakiś mało przekonujący?:evil_lol:

Zuziu Wiki (ta co jest od miesiąca)... ujawniło się ropo :sad: i w buzi masakra... a ona chuda strasznie i nerki coś nie tak, więc się boję strasznie:roll: miałam ją podleczyć i sterylka za miesiąc lub więcej, a tu niespodzianka:roll:

pitu pitu?:diabloti: bo kocham psy

Zauważyłam niestety te malutkie litery:-(

Posted

Heheheh:diabloti: pitu pitu :cool3:
Kochasz psiaki, a żadnego nie masz?:hmmmm::hmmmm: musimy to zmienić - mianowicie sprawimy, żeby jakaś mała pchełka wypełniła Twoją kieszonkę:loveu: będziesz ją przemycać:evil_lol:
Logistycznie jakoś się to wymyśli:lol:
A swoją drogą to myślałam, że Ty jakoś w moim wieku:p a tu czytam o dużym dziecku?:crazyeye:

Nom jutro operacja i z głowy, ale stres mnie trzyma grubo:placz: zawsze się ogromnie stresuję:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu w 2 zawsze raźniej:loveu::loveu::loveu: będziemy zasypywać zdjęciami i opowieściami:loveu:

Jasne ,że małe pitu-pitu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomęczymy;)

A o Wiki to dotarło do mnie tylko nie wiem co w przypadku ropomacicza?Domyślam się ,że wycięcie macicy?

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ruda Zuziu, to Pscółka kawał baby już jest, 2,5kg ;)? Moja toyka waży 2,9.

Taka mała Paszczoduszyczka a tu takie epitety:mad:kawał baby,balonik,kluska:evil_lol:
A swoją drogą od jakiegoś czasu już ją odchudziłam i jest w pasie prawie jak osa:mad:Nie widać?:evil_lol:

Posted

:roflt: to są epitety miłosne - nie wiesz?:loveu:hehehe

:hmmmm::hmmmm: wcięcie w pasie mówisz? Ale w Twoim pasie? Czy Kogo? Bo Pściółka to raczej w pasie...taka...okrąglutka:evil_lol::evil_lol:

Też tak myślę, troszkę zdjęć i opowiadań, na bank zmięknie nam tu koleżanka:lol:
Założymy gang chiłałkowy:diabloti: hahaha same baby już to widzę:diabloti:

Tak Skarbie, będzie miała usuwaną maciczkę i sprzątanie w dziubie..
Dotarło w sensie czy zauważyłaś - jakoś to dziwnie zabrzmiało nie?:hmmmm:
Wybacz w pracy jestem i zakradam się do kompa;)