RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 andegawenka napisał(a):no własnie, do pracy czy jadąc do dzieci, ale na działce by się zgubiła w rzedach kapusty..:lol::lol: no i przez balkon by wyfrunęła:roll: Na działce można zawiesić dzwoneczek i zawsze wiesz gdzie jest smarkacz.A teraz na jesień Pipi ma obróżkę z czerwonymi mrugającymi światełkami:eviltong: No a co do balkonu to mieszkam na 7 piętrze i zanim smarkacza przywiozłam to balkon został "opłotowany" drobną siatką przez którą nawet nosa nie przeciśnie.Zresztą wszystkie możliwe i niemożliwe szparki pod i pomiędzy meblami też.Mam "ała" na tym punkcie:evil_lol: To i Ty byś dała radę:loveu: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No tak, to tylko 2 pietra wyżej mieszkam...Jednak wolę taką jak Twoja Zuzelka, przynajmniej nie rozdepkam:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']dokucza Zazulce:angryy: One tak mogą godzinami:lol: A szczególnie wieczorem je bierze:evil_lol: A gdy tylko zapragnę odpocząć chwilę w łóżku zaraz mam corridę na brzuchu. Szkoda,że Zulka tak panicznie boi się aparatu... Miałyby razem tyle zdjęć. Zuzia na aparat reaguje tak: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Oooo nie lubi http://img254.imageshack.us/img254/5/zazuj.jpg :shake::lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 andegawenka napisał(a):No tak, to tylko 2 pietra wyżej mieszkam...Jednak wolę taką jak Twoja Zuzelka, przynajmniej nie rozdepkam:loveu::loveu::loveu: Aj tam aj tam zaraz być nie rozdeptała:lol: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Podobna ? http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-transportu-z-Krakowa-do-Stargoradu-Gda%C5%84skiego/page61 była do wzięcia. Spadek po naszej zmarłej skarbniczce Zuzce ['] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']Podobna ? http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-transportu-z-Krakowa-do-Stargoradu-Gda%C5%84skiego/page61 była do wzięcia. Spadek po naszej zmarłej skarbniczce Zuzce ['] Podobna i jaka śliczna z tymi oczyskami:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja wciąż zaglądam do tej ślicznoty. http://www.dogomania.pl/threads/203176-%C5%9Aliwka-ma%C5%82a-i-niestety-niem%C5%82oda-po-wypadku-szukamy-jej-domku Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Ale z Psczółki taka troszkę kluseczka czy mi się wydaje??:evil_lol: Andegawenko ja daję 5 minut i po Tobie:evil_lol: A one wcale nie takie małe, nie zgubią się tak łatwo...:lol: Ja ogródek też mam ogrodzony podwójnie, więc z balkonem nie było by kłopotu ;P Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Ale z Psczółki taka troszkę kluseczka czy mi się wydaje??:evil_lol: Andegawenko ja daję 5 minut i po Tobie:evil_lol: A one wcale nie takie małe, nie zgubią się tak łatwo...:lol: Ja ogródek też mam ogrodzony podwójnie, więc z balkonem nie było by kłopotu ;P To ja wiem i dlatego wieje od takich malizn;) Trzymajcie się jutro....bedziemy myślami z Wami Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Będziemy wszyscy czekać na wieści jak operacja z zaciśniętymi kciukami :) Hmm... w takim razie, jak tylko będzie jakiś maluch w potrzebie...:evil_lol: :siara::siara: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Będziemy wszyscy czekać na wieści jak operacja z zaciśniętymi kciukami :) Hmm... w takim razie, jak tylko będzie jakiś maluch w potrzebie...:evil_lol: :siara::siara: Takie pieski są szybko rozchwytywane...:razz: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Ale z Psczółki taka troszkę kluseczka czy mi się wydaje??:evil_lol: Andegawenko ja daję 5 minut i po Tobie:evil_lol: A one wcale nie takie małe, nie zgubią się tak łatwo...:lol: Ja ogródek też mam ogrodzony podwójnie, więc z balkonem nie było by kłopotu ;P Ojojoj zaraz tam kluseczka:evil_lol: Kobietka się z niej robi to się tu i tam zaokrąga:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Hehehee ;) O to to Ty się nie martw - dla chcącego nic trudnego :evil_lol: Choć ja mówię - nic na siłę, ale taki maluch ukoił by Twoje serduszko:calus::calus: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 andegawenka napisał(a):Takie pieski są szybko rozchwytywane...:razz: No ale... Jakby co to nie zapomnij nas zawiadomić:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ruda Zuziu... :diabloti: niech będzie, oby nie więcej - mówię to z troski, u mnie teraz obowiązuje dieta:evil_lol: zarządzona przez weta:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to teraz specjalnie z dedykacją dla andegawenki.... Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No fakt, nie robi jej to przykrości zupełnie.....:smile: Gdy sobie wspomnę moją Karę w kubraczku....wyglądała jak zbity pies a gdy zdjęłam to były podskoki radości.... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ruda Zuziu... :diabloti: niech będzie, oby nie więcej - mówię to z troski, u mnie teraz obowiązuje dieta:evil_lol: zarządzona przez weta:lol: No ja wiem przecież.Tylko ja to bym musiała całą rodzinkę przywiązać do kaloryferka. I tak udało mi się ją odchudzić bo już była z niej niezła kluska. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Andegawenko, to może ja Cię zaproszę na 1 str mojej galerii :D hihih Pściółka jest BOSKA - szkoda, że nie mieszka bliżej nas...;) swoją drogą podoba mi się ogromnie "Psczółka":D Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja już tam byłam i widziałam wszystkie zdjęcia.Super są Twoje pieski a z piskami mamy tworzą niezłe stadko.A Dee z wężykiem jest boska:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziewczyny na razie muszę lecieć.Dzisiaj mam aparat i może wreszcie uda mi się uwiecznić wieczorną "głupawkę".Właśnie się zaczyna. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja Cię nie wyganiam, ale idź czekam na te foty... :D a swoją drogą miałaś zostawić ślad... a jakoś go nie zauważyłam ;):P Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Andegawenko, to może ja Cię zaproszę na 1 str mojej galerii :D hihih Pściółka jest BOSKA - szkoda, że nie mieszka bliżej nas...;) swoją drogą podoba mi się ogromnie "Psczółka":D Ależ ja Twoje stadko dobrze znam, nawet wspomniałam na innym wątku o tym... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Wiem, ale to było w kontekście tego, abyś się rozkochała jeszcze bardziej w maluszkach;) a my już się postaramy, aby takowy trafił do Ciebie ;) Ale dobrze - zrobię jakieś zdjęcie z dedykacją specjalnie for You :D Quote
Recommended Posts