Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
no własnie, do pracy czy jadąc do dzieci, ale na działce by się zgubiła w rzedach kapusty..:lol::lol: no i przez balkon by wyfrunęła:roll:

Na działce można zawiesić dzwoneczek i zawsze wiesz gdzie jest smarkacz.A teraz na jesień Pipi ma obróżkę z czerwonymi mrugającymi światełkami:eviltong:
No a co do balkonu to mieszkam na 7 piętrze i zanim smarkacza przywiozłam to balkon został "opłotowany" drobną siatką przez którą nawet nosa nie przeciśnie.Zresztą wszystkie możliwe i niemożliwe szparki pod i pomiędzy meblami też.Mam "ała" na tym punkcie:evil_lol:
To i Ty byś dała radę:loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']dokucza Zazulce:angryy:

One tak mogą godzinami:lol: A szczególnie wieczorem je bierze:evil_lol: A gdy tylko zapragnę odpocząć chwilę w łóżku zaraz mam corridę na brzuchu.
Szkoda,że Zulka tak panicznie boi się aparatu...
Miałyby razem tyle zdjęć.
Zuzia na aparat reaguje tak:

Posted

andegawenka napisał(a):
No tak, to tylko 2 pietra wyżej mieszkam...Jednak wolę taką jak Twoja Zuzelka, przynajmniej nie rozdepkam:loveu::loveu::loveu:

Aj tam aj tam zaraz być nie rozdeptała:lol:

Posted

Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Ale z Psczółki taka troszkę kluseczka czy mi się wydaje??:evil_lol:

Andegawenko ja daję 5 minut i po Tobie:evil_lol:
A one wcale nie takie małe, nie zgubią się tak łatwo...:lol:
Ja ogródek też mam ogrodzony podwójnie, więc z balkonem nie było by kłopotu ;P

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Ale z Psczółki taka troszkę kluseczka czy mi się wydaje??:evil_lol:

To ja wiem i dlatego wieje od takich malizn;)

Trzymajcie się jutro....bedziemy myślami z Wami

Posted

Będziemy wszyscy czekać na wieści jak operacja z zaciśniętymi kciukami :)

Hmm... w takim razie, jak tylko będzie jakiś maluch w potrzebie...:evil_lol: :siara::siara:

Takie pieski są szybko rozchwytywane...:razz:

Posted

Ojojoj zaraz tam kluseczka:evil_lol: Kobietka się z niej robi to się tu i tam zaokrąga:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ruda Zuziu... :diabloti: niech będzie, oby nie więcej - mówię to z troski, u mnie teraz obowiązuje dieta:evil_lol: zarządzona przez weta:lol:

No ja wiem przecież.Tylko ja to bym musiała całą rodzinkę przywiązać do kaloryferka. I tak udało mi się ją odchudzić bo już była z niej niezła kluska.

Posted

Andegawenko, to może ja Cię zaproszę na 1 str mojej galerii :D hihih

Pściółka jest BOSKA - szkoda, że nie mieszka bliżej nas...;) swoją drogą podoba mi się ogromnie "Psczółka":D

Ależ ja Twoje stadko dobrze znam, nawet wspomniałam na innym wątku o tym...

Posted

Wiem, ale to było w kontekście tego, abyś się rozkochała jeszcze bardziej w maluszkach;) a my już się postaramy, aby takowy trafił do Ciebie ;)
Ale dobrze - zrobię jakieś zdjęcie z dedykacją specjalnie for You :D