Nutusia Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 A nie mówiłam, że tak będzie? ;) Ale tak poważnie, to też wielki głaz mi się z serca stoczył! Mówiłam, powtarzam i powtarzać będę - [B]Edek - JESTEŚ BOHATERKĄ![/B] Gdyby nie Twoja determinacja, różnie mogło być... Takim osobom jak Ty, warto pomagać po prostu - stąd nasze wsparcie ;) Ogromne podziękowania również dla Sylwii, która bez protestów się ze mną "ułożyła", gdy Dziewczyny wpadły w tarapaty finansowe. Czyli - jeśli dobrze zrozumiałam - problem z wyciem na razie mamy z głowy... A to, że nie chce wychodzić z domownikami pojedynczo, wskazuje, że Saszka jest psem... pasterskim i nie lubi, gdy jej się stado rozłazi :) Super, super, super! Edek, dzięki za sms-a, bo przez weekend nie miałam dostępu do kompa. Quote
edek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ja też odetchnęłam, bardzo się cieszę, że udało się znaleźć im tak fajne domki. Nutusiu pamiętałam, że w weekend jesteś odcięta od kompa ;) Quote
Ellig Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Gratuluje z calego serca!!!!!!!!!!!I bardzo, bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!Sciskam serdecznie!:) Trzymajcie sie "dziewczyny" w nowych domach!zaczynacie wspaniale, nowe zycie!:) Quote
Incia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Teraz to już na pewno wszystko będzie dobrze! Dziewczynki zasługują na dobre, spokojne życie! Quote
Nutusia Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 AniaiJanek - masz pełniutką skrzynkę, a chciałam odpowiedzieć na PW ;) Quote
jhet Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A czy będą jakieś relacje z saszkowego domku, jak tam sobie radzą itd...? ;) I zdjęcia? :biggrina: Quote
ania shirley Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='jhet']A czy będą jakieś relacje z saszkowego domku, jak tam sobie radzą itd...? ;) I zdjęcia? :biggrina:[/QUOTE] Bedą;)- Edek pójdzie na wizytę poadopcyjną:lol: Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Się będzie działo! ;) Aniu - jak wypadło "widzenie" z Lunką?... Quote
ania shirley Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Za godzinkę ma być (Pani pracuje od 10.30. ) . Czekam uzbrojona w kielbaskę:diabloti: Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 No - prawdziwa Ciocia - przygotowana! :) Quote
ania shirley Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Luneczka jest cudowna (wiedziałam!!!). Spokojna, ufna- wogole się nie bała, mimo ,że nie zna miejsca. Ładnie podaje łapkę, daje się przytulić, jest grzeczna , nie wyje. Kiełbaskę zjadła i prosiła o jeszcze (dostała do domu). Z innych spraw- nasikała wczoraj na legowisko (?????) , pogryzła szelki, uciekła (wywinęła się ) z obroży i za nic nie chciała wrócic:angryy:. Hmmm, zimą była czarna- a teraz pod czarnym futrem jest biala!!! Może jek wylinieje z zimowego futra - wogóle będzie biała???:diabloti: I jest baaaardzo duża!!!!! Quote
edek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='ania shirley']Bedą;)- Edek pójdzie na wizytę poadopcyjną:lol:[/QUOTE] Dokładnie :) Jasne, że pójdę na wizytę poadopcyjną i porobię zdjęcia. Mówiąc szczerze myślałam żeby jeszcze troszkę odczekać i podejść po Świętach. Wytrzymacie do tego czasu ;) Quote
Ellig Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='edek']Dokładnie :) Jasne, że pójdę na wizytę poadopcyjną i porobię zdjęcia. Mówiąc szczerze myślałam żeby jeszcze troszkę odczekać i podejść po Świętach. Wytrzymacie do tego czasu ;)[/QUOTE] Wydaje mi sie ,ze to dobry pomysl na wizyte po Swietach:) Ciesze sie ,ze u Luny wszystko dobrze:) Quote
edek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='ania shirley']Luneczka jest cudowna (wiedziałam!!!). Spokojna, ufna- wogole się nie bała, mimo ,że nie zna miejsca. Ładnie podaje łapkę, daje się przytulić, jest grzeczna , nie wyje. Kiełbaskę zjadła i prosiła o jeszcze (dostała do domu). Z innych spraw- nasikała wczoraj na legowisko (?????) , pogryzła szelki, uciekła (wywinęła się ) z obroży i za nic nie chciała wrócic:angryy:. Hmmm, zimą była czarna- a teraz pod czarnym futrem jest biala!!! Może jek wylinieje z zimowego futra - wogóle będzie biała???:diabloti: I jest baaaardzo duża!!!!![/QUOTE] Dzielna dziewczynka z tej Lunki, bardzo się cieszę, że jest ufna do ludzi. Teram może troszkę wariować, okres cieczek, a w niej pewnie jeszcze hormony buzują…. Moja kotka po sterylizacji w okresie rujek posikiwała mi po mieszkaniu, a do tej pory była grzeczniutka ;). Lunka jako biała piękność fajnie :) Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 A to goopek z tej Lunki, żeby we własne łóżko lać!!!! Pobiegać chciała, to i z wracaniem był problem. Do szkoły powinna pójść ;) Wizyta u Saszki - jak najbardziej po świętach!;) Quote
maczekxp Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Fajnie, że widać koniec kłopotów dziewczynek. Bardzo sie cieszę:) Quote
ania shirley Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Nutusia']A to goopek z tej Lunki, żeby we własne łóżko lać!!!! [/QUOTE] Nie taki goooopek- później z Pania w łóżeczku spała:p. Cwaniara!!:diabloti: Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Ona musi mieć coś z jamnika - jak jej się mówi "idziesz czy nie", to ona albo idzie, albo... nie :) Quote
ania shirley Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Nutusia']Ona musi mieć coś z jamnika - jak jej się mówi "idziesz czy nie", to ona albo idzie, albo... nie :)[/QUOTE] O! To mój Koks to jamnik!!! Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Uf, jaka ulga, że obie Panienki mają Domy:) Ale zostaje ta sprawa z[B] chauwą[/B]... Rozumiem, że nie odezwała się i nie próbowała "dogadać się"...? pzdr. Quote
ania shirley Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 P&D to pierwszy wątek psów, który usiłowałam współprowadzić , więc to tez troche "moje " psy . I chciałam podziękować [B][COLOR=blue]wszystkim,[/COLOR][/B] którzy byli z psiakami od początku (czyli wcześniej niż ja), w srodku i na końcu ich dłuuugiej drogi do domu!! A tuląc dziś Luniastego Pixola pomyslałam ,że to wszystko , co działo się na watku - zawirowania, problemy , wykradanie psa z łańcucha (tekilla- dziękuję!!!), łzy - miało sens, jeżeli na końcu tego jest [COLOR=blue]SZCZEŚLIWY PIES W SWOIM DOMU!!! [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=black]DZIĘKUJĘ!!!!![/COLOR][/SIZE] [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk8cmKJlljnbcrRf_876xXsODlm1QI2OQb70PCML4bpXHN98SaxKNNRP71Kw[/IMG] Quote
Ellig Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [B]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Dziewczyny jestescie Wielkie!:) Dziekuje wam bardzo i rowniez chce powiedziec,ze PIXIE i DIXIE spedzaly mi sen z oczu a teraz moze pospie 10 minut dluzej;) Quote
edek Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Mi się wydaje, że one po części będą „ zawsze nasze „. Nasze losy wzajemnie się splotły. Miałyśmy sporo zawirowań z nimi. Wiele nieprzespanych nocy, łez, nerwów. Ale warto było, udało się wspólnymi siłami. Dziękuję !!! Bez Was nie udało by się im pomóc !!! Quote
Nutusia Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 DZIĘ-KU-JE-MY! :) A odpowiadając na pytanie Asiaczka - chauwa milczy :( Aktywna i rozmowna była tylko wtedy, gdy wydzwaniała do mnie po parę razy dziennie, żeby za hotelowanie Saszki zapłacić... Z GÓRY!!!!:angryy: A ja się głupia zgodziłam:shake: I jeszcze jej pieniądze za ryż wciskałam niemal na siłę, żeby być w porządku, żeby było uczciwie... ech... Quote
ania shirley Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 W zwiazku z niezaprzeczalnym faktem , że Pixi i Dixi ,czyli Luna i Saszka, w swoich domach , a na ich koncie pozostala spora suma, postanowilysmy podzielić pozostałe pieniadze na trzy cześci: 1. Zula :[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/219509-Zula-już-w-superDT!!-Zbiera-na-jedzenie-Tuliła-się-do-każdego-kto-ją-dotykał/page23[/URL] - 330zł 2.Kiko ( z chauwowego raju- jak Dixi) : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218359-Kiko-dziecko-z-łańcucha-prosi-o-wsparcie-finansowe-behawiorysta-potrzebny-!!!!!!/page11[/URL] - 330zł 3.Po pokonaniu protestu Nutusi- na jej obecne i przyszłe tymczasy :[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223534-Dwa-olkuskie-insekty-Muszka-i-Pchełka-zasługują-na-normalność-po-tym-co-przeszły[/url] - 332,74zł. Nutusiu- skarbniczko- napiszę na wątkach psiaków , żeby wysłali Ci nr konta i poproszę Cię o przelewy. Quote
Recommended Posts