Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Saszko, nie wyj skarbie, Twoje ludziki zawsze do Ciebie wrócą :) Quote
edek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Cioteczki widziałam się wczoraj z Saszką. Podjechałam na chwilkę, żeby przekazać Państwu obróżkę z feromonami, które mają za zadanie uspokoić psa ( i oby tak się stało, na moją agresywną kotkę zadziałało ). Saszka wygląda bardzo ładnie, ma lśniącą i milutka sierść. Żeberek już nie widać. Jest wpatrzona w Pańcie. Państwo nadal ćwiczą z nią wychodzenie z domu. Gift wkładany do klateczki zaczęła kojarzyć z ich wyjściem, zmienili taktykę. Wrzucane są dla niej do klateczki smaczki jak np. wyjdzie na dworek, przychodzi do domu a tu prezent. Bardzo lubi uszy. Zakopuje je na później w kocu, przy czym po zakopaniu w kocu wychodzi z klatki, żeby sprawdzić, czy przypadkiem tego ucha nie widać. Jak jest widoczny poprawia zakopanie, co by koty jej nie zabrały. Jak koty wychodzą z kuchni po jedzeniu to wącha im mordki, żeby się upewnić czy przypadkiem nie jadły jej karmy… Ucz się pilnie maleńka !!! Edit: Zapomniałam jeszcze napisać, że najlepiej całe dnie spędzała by w domu. Po spacerku ciągnie do klatki. W domku najchętniej się wyleguje, w ostateczności ćwiczy za karmę hihihi. Przy mnie dała piątkę i zrobiła siad na komendę. Edited March 2, 2012 by edek Quote
ania shirley Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Madra psinka!! Tylko niech już nie wyje!!! Saszka- bo knebelek zamontujemy!!!:mad::mad::loveu: Quote
ania shirley Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Saszka???? No, powiedz ,że nie wyjesz......:diabloti: Quote
Ziutka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ciotki, mam zapytanie w sprawie adopcji Dixi, komu wysłać, może jakąś inną sunie zaproponujecie ? ;) Quote
ania shirley Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Ziutka']Ciotki, mam zapytanie w sprawie adopcji Dixi, komu wysłać, może jakąś inną sunie zaproponujecie ? ;) Hmm... Mam nadzieję ,że Dixi sie juz nie przyda.... Może Zula- http://www.dogomania.pl/threads/219509-Zula-już-w-superDT!!-Zbiera-na-jedzenie...Tuliła-się-do-każdego-kto-ją-dotykał... Quote
Ziutka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Aniu, czy moge Ci wysłać tego maila i napiszesz do Pani ? Quote
ania shirley Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ziutka napisał(a):Aniu, czy moge Ci wysłać tego maila i napiszesz do Pani ? Ja o niej nic nie wiem. Może Awit, albo Wtatara napiszą. Ja byłam na wątku i podobna mi się zdawała. I fajna. Quote
Ziutka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ania shirley napisał(a):Ja o niej nic nie wiem. Może Awit, albo Wtatara napiszą. Ja byłam na wątku i podobna mi się zdawała. I fajna. Wpisałam się na wątku Zuli ;) Quote
ania shirley Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ziutka napisał(a):Wpisałam się na wątku Zuli ;) Wiem. Ja też. ;) DZIĘKUJĘ!!! Quote
sylwiaso Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ciotka podczytuje i cały czas trzyma kciuki za Dixolka!!! Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ciotka niech się poprawi i trzyma za... Saszkę! ;) Quote
edek Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Ja też nadal trzymam kciuki za Saszke i jej brak wycia. Edited March 5, 2012 by edek Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Tak nie wygrażaj - bardziej po dobroci ;) Quote
edek Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nutusia napisał(a):Tak nie wygrażaj - bardziej po dobroci ;) Przecież ja nie na serio ;). Poprawiłam, tak lepiej ;) Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 O wiele lepiej! Zobaczysz, że teraz na pewno przestanie wyć :) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A mnie ciekawi, dlaczego wyje nawet w towarzystwie córki. Moze córka mogłaby z nia pobawic się w jakies przeciąganie szmatki, turlanie piłeczki itp. lub po prostu wyszła z nia na spacerek...? Albo powygłupialy sóę na dywanie? Ale to wymaga skupienia uwagi suni na córce:) Zawsze to da jakis czas bez wycia... pzdr. Quote
edek Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Asiaczku córka wykonuje z nią ćwiczenia za karmę jak wraca ze szkoły, poświęca jej od godziny do dwóch. Więcej czasu nie może poświęcić bo też musi odrobić lekcje i się uczyć. Córka po powrocie wypuszcza Saszkę z kanelu ale ta i tak wyje… Na spacer lepiej żeby z nią nie wychodziła, bo Saszka nadal źle reaguje na niektóre psy i ludzi i może stać się nieszczęście… Quote
Nutusia Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Przypomnij, proszę ile Córka Państwa ma lat. Rozumiem, że gdy w domu są dorośli, wycia nie ma? Quote
edek Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nutusia napisał(a):Przypomnij, proszę ile Córka Państwa ma lat. Rozumiem, że gdy w domu są dorośli, wycia nie ma? Córka ma 9 lat, jak dorośli są w domu to Saszka jest grzeczna. Quote
Nutusia Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ech, gdyby tak można było zajrzeć co siedzi w tej łepetynie?... Quote
ania shirley Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A wyjec ,mimo obroży z feromonami, dalej uskutecznia koncerty.... Quote
Nutusia Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Długo trwają? Uspokaja się po jakimś czasie?... Cholera, musi być na to jakiś sposób! Quote
Recommended Posts