Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dixie już ruszyła w drogę !!!

[B]Sylwia[/B] napisz jeszcze ile mamy zwrócić za leki dla Dixie. I ile mamy zapłacić za hotelik w grudniu. Lunka była do 3-go, a Dixie do dzisiaj. Nie wiem jak to wyliczyć :(

Posted

[quote name='Nutusia']To ja się lepiej wezmę za tłumaczenie, żeby nie myśleć...[/QUOTE]
Dixie jedzie do Chauwy to przeciez bedzie dobrze,czy ona demolantka jest w domu?

Posted

Wpadam na chwilę. Wprawdzie Arnold ma swój wątek, ale już od ponad półtora roku jest u nas, więc wątek nieużywany - i dobrze! Donoszę, że wczoraj miał operację na SGGW. Sam Profesor Galanty z ekipą studentów go operował. Arnoldzik wszystko dzielnie zniósł, był podobno bardzo grzeczny i nawet go polubili. Odjajczony, czerniak ucięty, przerzutów nie ma. Czuje się dobrze, tylko kołnierz mu przeszkadza, bo ślepy i tłucze się po ścianach. Ale to minie. Pozdrawiam psiaki i Cioteczki, bo nadal nie mam komputera (remont).

Posted

Dzwoniła do mnie chauwa, Dixie dojechała !!! nie chciała się odkleić od wujka Jaduna :roll:. Dixolek przywitał resztę psiaków groźnym warczeniem i pokazaniem ząbków :mad:. Teraz Dixolek jest oddzielony w pokoiku i rozpocznie się stopniowe poznawanie reszty stada. Jest najmniejsza w stadzie. Chauwa wieczorkiem napisze na wątku jak poszło.

Posted

Uff, jeśli chodzi o Arnolda! Tylko biduś musi być straszny z tym kołnierzem :( Oby przepisowe dni do zdjęcia szwów minęły jak najprędzej!

U Dixola malusie uff, że podróż już ma za sobą. Na większe jeszcze muszę poczekać do wpisu Chauwy ;) Biedny Dixik, sądził, że może Judan to już wreszcie JEJ CZŁOWIEK!... :(
Będzie dobrze, psiaki u Chauwy fajne i zabawowe, więc to tylko kwestia czasu jak zaczną razem biegać.
Najmniejsza?!?!?! Mniejsza od Kiko?!?!?!? Niemożliwe!

Posted

Dostałam podsumowanie wydatków od Sylwiaso:
- za hotelowanie Pixie w grudniu (2 dni) = 13 zł
- za hotelowanie Dixie w grudniu (13 dni) = 87 zł
- za szelki = 34 zł
- za kubraczek posterylkowy dla Pixie = 25 zł
- za lek Cerenie dla Pixie = 30 zł
- za lek Cerenie dla Dixie = 30 zł

Razem do zapłaty = 219 zł.

Posted

Dixi przybrała pozycje obserwatora.
Pokazywanie uzębienia minęło w niepamięć.
Zjadła kolacje z reszta grupy w postaci suchej karmy.
Jest trochę spłoszona nowa sytuacja ale myślę, że po dzisiejszej nocy będzie szaleć z moimi łobuzami na całego.
Żaden z moich tymczasowiczów nie pokazał jej zębów wiec jest lepiej niż się spodziewałam, chyba zrozumiała, że nic jej u nas nie grozi :)

Posted

a to dzisiejsze fotki z Lasku Brzozowego - rano jeszcze niczego nie świadoma

[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/344ae3d27c5966ff8285259bf1154e23,12,19,0.jpg[/IMG]

a tu już wiedziała, że gdzieś jedzie, ale nie wiedziała do końca gdzie, zobaczcie jak Sylwie zegnała...

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/c2b123b4fac95aa1b1d8c4b534e32890,12,19,0.jpg[/IMG]

ciesze sie, że już jej dobrze :)