Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia malvaaa może zabrać Dixie z Warszawy w środę koło 10- 11. Szukam transportu dla Dixie z łowicza do Warszawy na środę. Jakbyście coś usłyszały proszę dajcie znać.

Posted

Dzięki pomocy Sylwii, za którą bardzo ale to bardzo dziękuję :) udało mi się wstępnie domówić transport na środę. Nie wiem jeszcze czy to będzie transport łączony czy bezpośredni ale tak czy siak Dixie zostanie przewieziona.

Posted

O matko! Jedno wielkie UFF!!!! Sylwia, DZIĘKI!!!! :)

Dziewczynki, z nowych deklaracji wpisuję więc 10 zł od Asiaczek. I nasza kochana Jaszka deklarowała 20 zł, ale na obie panny - czyli wpisać 10 zł na Dixie? Dzięki za potwierdzenie... ;)

Posted

[quote name='Jasza']Tak, poproszę 10 na Dixie od stycznia.
:-)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy, Ciociu Jaszo! :)

Jeszcze AniaiJanek deklarowała 20 zł, ale chyba na obie panny. Tak więc również poproszę o potwierdzenie wysokości deklaracji - dziękuję!

Sylwia - dziś puszczam przelew na 400 zł - opłata za hotel za listopad (za obie panny). Tak jak pisałam, koszt szelek, które dziś zakupisz dla Dixola, doliczę przy rozliczeniu za grudzień.

Posted

Na razie nie mama komputera, więc wpadłam na chwilę, a tu taaakie zmiany! Nie składam życzeń, bo już raz nie wypaliło, ale mam nadzieję, że to koniec psiej wędrówki po Polsce. Mo Arnold ma czerniaka na oku i nowotwór jąder. Jutro operacja. Teraz rzadziej tu będę zaglądać, ale wpadnę przed świętami, to poczytam, co u psic się dzieje.

Posted

[quote name='Nutusia']Aha, chyba Edek nie napisała, że w piątek zamówiłyśmy karmę w puszkach dla Dixola - wysyłka już do Chauwy. Koszt = 85 zł - wpisane w rozliczenia ;)[/QUOTE]
Prosze o info jak dotrze do chauwy, dziekuje.

Posted

Wawer. dziękuję.

Luna nie boi się schodów. Sama zeszła i udała się na zamknięte podwórko, gdzie szalała, jak na zdjęciach u Sylwiaso.Niestety podwórko ma dostępne tylko do 15.12. Wszędzie chodzi za swoją panią (jak piesek;)). Chętnie je, już nie tak łapczywie. Wczoraj ani razu nie nabrudziła! Pani mówi ,ze jest niesamowita i robi wspaniałe postępy. Ładnie bawiła się ze znajomym spanielem- to przecież jeszcze szczeniak;).
A z rzeczy mniej radosnych- zwarczała na sąsiada (ale tylko raz, później już nie) i wyje, a właściwie płacze za swoja panią. Pani będzie nad tym pracowac.
Aha! Nauczyła się żebrać w kuchni , nawet łapki pch na stoł.:diabloti:

Posted

cześć Dixolku :)

Znalazłam allego, które koosiek jej zrobiła:

[url]http://allegro.pl/dixie-urocza-mloda-suczka-szczeniak-adopcja-i1972639560.html[/url]

Posted

Lunka wyje , ale ponoc krótko. Ew. sąsiedzi sprostują:diabloti:. Dziś została sama na kilka godzin. Wszystkie znaki na niebie i podłodze wskazują ,że się bała. :roll: Słucha pani- reaguje na "Nie wolno". np. zabiera łapki ze stołu.

Posted

Pixolku jesteś super kobietka!!tak się starasz!pusto w "lasku"bez Ciebie:-(ale ciocia cieszy się,że masz teraz tak dobrze:p!!A dziś czeeekamyyyyy.......i żegnamy się z Dixolkiem wszystko przygotowane!!