Alicja Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Menrzuś']Napojów nie żałuję :cool3:[/QUOTE] będą własnej roboty ?? Quote
Menrzuś Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Alicja']będą własnej roboty ??[/QUOTE] Własną melisę mogę zrobić :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Menrzuś']Własną melisę mogę zrobić :evil_lol:[/QUOTE] z miętą poproszę Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ina, czy ty jeszcze żyjesz?:hmmmm::niewiem: Quote
zuzolandia Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Alicja napisał(a):JESTEŚ NARESZCIE :multi: tak jakby ;-) Saththa napisał(a):Witamy z powrotem ;) ojj bedzie tych powrotów jeszcze hihih Tekla64 napisał(a):no to choc tyla dobrze ze w koncu sie ujawnilyscie a teraz deczko radochy dla nas i prosimy o zdjecia!!!! nie mam czasu obrobic fot :shake: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no w końcu! myślałam już że zatopiłaś się w kłakach swoich suk topie sie jak narazie w objęciach Złodzieja Czasu hihihi cześć kochana :[/FONT] siemka hii megi82 napisał(a):jak dobrze,że jesteś gdzies tam jestesmy .. Tepes napisał(a):noooo w końcu, żeś zawitała: chciałabym regularnie ale chwilowo sie nie da .. eria napisał(a):Zuzola nie, ale ja się dziś zatopiłam w dredach Fruzi ! :diabloti: Zuzol chyba zapragnęła mieć bergamasco :diabloti: noo soooooo nie moge miec 3 psa to chcialam chociaz malej zamiany hihihih jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]: to dlatego zdjęć nie ma...wstydzi się bo zawsze takie wypicowane a tu trach bęc i się nie chce ogarnąć ;)[/FONT] upsssssssss i tu mnie masz hihihi Doginka napisał(a):Oj nareszcie powróciłaś:: Witaj cór...siostro marnotrawna: marnuje sie marnujeee oj oj hihih ania90 napisał(a):no to kiedy dasz kudlatych? moze dzisiaj ???? megi82 napisał(a):czekam na fotki twych kudłaczy póki co mam chipsy i piwko i zaraz odpalam WODA DLA SŁONI ....pikny filmmm.......... Alicja napisał(a):poka fotasa :) taaa zara by kcialyy fotkii ... anetta napisał(a):Poka dredy, poka! ni ni ma hihih Sunia briarda, Alaska za TM :placz: właśnie przeczytałam... uuuuuuu ....przykre ... eria napisał(a):nie mam, nie zrobiłam ;) Ale kudłów na łapkach przednich nie udało się uratować - całe szczęście nie widać że łapki są krótkie bo całą resztę rozczesałam i są dobrze zakamuflowane :) ...wyglądała jak panienka w białych muszkieterkach hihih Alicja napisał(a):może frelki zajrzą na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/210298-TANI-CIUSZEK-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i juz po fakcie ... Quote
zuzolandia Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Alicja napisał(a):szkoda ....popatrzałabym sobie na małe rastafariańskie stworzonko :lol: ...az tak nie zaniedbalam moich kudeł hihihi.... Paulinka10 napisał(a):Fajnie że wracacie;)ale poprosimy częsciej i trzymajcie łapki i kciuki za moją Tosice... musze przeczytac co sie stało Tosicy ... Doginka napisał(a):Qrczę, długo mnie nie było, myślałam że będę miała sporo do nadrabiania, a tu pustki:crazyeye: Ale sobie Zuzolku labę długa zrobiłaś:lol: ...przymusowoo ...niestety ...ale zmierza ku lepszemu ... ania90 napisał(a):hallo jest tu kto? noo ja jestem ...chyba ..;-) kaho napisał(a):No i ja wreszcie 'dobilam' :cool3: a tu coooo:hmmmm: ......................... - puchy jakies :evil_lol:. Jesli sie urlopujecie, to wypocznijcie i wracajcie z nowymi fotami ;). Buziamy buziamyyy!!! fotyy kiedys tam beda hurtem wsadze z całych 2 miesiecy hihih ania90 napisał(a):cisza i cisza:shake: ..cichosza... eria napisał(a):Zuzolki się wczasują ;) Szczęściarze! noooooo.....wczasowali i pracowali jednoczesnie hihih Obama napisał(a):Aż dziwnie ,ze tak tu cicho... wlasnieee.......taj jakby nie u siebie byłam hihihi Maalwi napisał(a):Oo wracajcie szybko! ...18 ostateczny powrót wakacyjno roboczy ;-) Paulinka10 napisał(a):Halo halo jest tu kto? jazem tera jest Alicja napisał(a):Zuzola Nas już nie lubi :( eeeeeeeeeeee ....Kocham Was ...Zlodzieja Czasu nie lubie ... Izabela124. napisał(a):Czekamy na was :) buziammm!!! Menrzuś napisał(a):Porwałem Zuzolę i nie oddam......no chyba, że za sporym okupem :diabloti: ooooooo choleraaa....nikt za mnie nie zapłaci hihihi Alicja napisał(a):aaaaaaaaaaaa to już wiem kto u Ciebie w kuchni gotuje :grins: ...i dlaczego agro wczasy nie wyszły :roflt: Menrzuś napisał(a):Dobra, dobra - ja gotuję, żeby chudzinka całkiem się nie zasuszyła :evil_lol: A agro-wczasy będą w innych pomieszczeniach, tylko muszę się z Zuzolą dogadać, coby po nocach nie wyła :diabloti: Alicja napisał(a):no i żeby nam krwi nie spijała ;) Menrzuś napisał(a):Napojów nie żałuję :cool3: Alicja napisał(a):będą własnej roboty ?? Menrzuś napisał(a):Własną melisę mogę zrobić :evil_lol: Alicja napisał(a):z miętą poproszę A to sie pokonwersowali hihih ..dementuje ...krfii nie pijam ..po nocach nie wyje ..i katastrofa agrowczasowa napewnoo nie była spowodowana moim domniemanym zamknieciem w tymze pomaranczowym pokoju bez okien i klamek !!! hihihih reszta powiedzmy ze sie poniekąd zgadza :evil_lol: Doginka napisał(a):Ina, czy ty jeszcze żyjesz?:hmmmm::niewiem: zyje Kochana zyje ..tylkoo załapałam sie na dodatkową pracee marnie platną ale za to z widokami na inne kraje i tak jezdzilam z mlodzieża na wycieczki .Teraz juz koniec ale w piatek wyjeżdzam jeszcze na krotkie wakacje do Chorwacji.Potem juz spokój i sie zaloguje na stale na dogo ..buziamm!!! http://i51.tinypic.com/m7gdj7.jpg Quote
jonQuilla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [FONT=Georgia]:loveu::loveu::loveu::loveu: Gwiazdeczko jak miło widzieć Cię [/FONT] Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 czy to znaczy ze juz mozemy liczyc na twoja obecnosc zdjecia i komentarze? Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tekla64 napisał(a):czy to znaczy ze juz mozemy liczyc na twoja obecnosc zdjecia i komentarze? Po chorwacji :evil_lol::) Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 :shock: kiedy Ci te kudliska tak odrosły ??? Teraz musisz se kupić spaniela :grins: ja jak takie miałam to z Kamą się prowadzalam na psacery :) Quote
Doginka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oj dobrze, że dałaś jakiegoś znaka, ze żyjesz:buzi: To wracaj szybko z tej Chorwacji, bo siem już stęskniłam;-) Quote
Paulinka10 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 To ja czekam cierpliwie na foty kudłatych:multi:mam nadzieje że te krótkie wakacje serio będą krótkie;) A Tosia miała sterylke...w stresie wtedy byłam i tak se poprosiłam o kciuki;) Buziamy:loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się dowiedzieć co, jak i dlaczego. Ale kciuki już zaciśnięte. [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 ania90 napisał(a):fotki daj:) ....jak wrócem hihih..... jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:loveu::loveu::loveu::loveu: Gwiazdeczko jak miło widzieć Cię [/FONT] ..ciesze sie że Ktoś sie cieszy ze mnie widzi :loveu::loveu: Tekla64 napisał(a):czy to znaczy ze juz mozemy liczyc na twoja obecnosc zdjecia i komentarze? .....chwilowo jezszcze niee ale te kilka dni szybko minie hihi... Saththa napisał(a):Po chorwacji :evil_lol::) ooooooooooo trafiłaś w sedno :evil_lol: Alicja napisał(a)::shock: kiedy Ci te kudliska tak odrosły ??? Teraz musisz se kupić spaniela :grins: ja jak takie miałam to z Kamą się prowadzalam na psacery :) anoo nie obcinalam jakis czas i tak se urosły hihihih pozazdroscilam Zuzolowi :evil_lol::evil_lol: Doginka napisał(a):Oj dobrze, że dałaś jakiegoś znaka, ze żyjesz:buzi: To wracaj szybko z tej Chorwacji, bo siem już stęskniłam;-) ..tak tak wrocee i juz bede rezydowac stale :loveu:... Paulinka10 napisał(a):To ja czekam cierpliwie na foty kudłatych:multi:mam nadzieje że te krótkie wakacje serio będą krótkie;) .to juz ostatnie podrygi i trzeba bedzie wrocic do szaroburej rzeczywistosci .. A Tosia miała sterylke...w stresie wtedy byłam i tak se poprosiłam o kciuki;) Buziamy:loveu: aaaaaaaaaaa nas tez to czeka po powrocie :shake: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się dowiedzieć co, jak i dlaczego. Ale kciuki już zaciśnięte. [/FONT] Fruzik ma guzek na sutki który wymacała Eria gdy byla u niej na czesanku więc najprawdopodobnie trzeba bedzie usunąc 2 rownolegle sutki i wysterylizowac. Quote
Doginka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zuzolandia napisał(a):...Fruzik ma guzek na sutki który wymacała Eria gdy byla u niej na czesanku więc najprawdopodobnie trzeba bedzie usunąc 2 rownolegle sutki i wysterylizowac. Cholercia, nie lubię czytać takich niemiłych nowinek:sad: Ale mam nadzieję, że będzie ok:thumbs::glaszcze: Quote
junoo Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 O kurczę :( Trzymam kciuki. Dobrze, że szybko wymacany i zaraz będzie po nim :) Przyjemnych wakacji. :D Quote
eria Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 trzeba bedzie usunąc 2 rownolegle sutki i wysterylizowac. nie równoległe tylko sąsiadujące- po tej samej stronie, z tej samej listwy mlecznej ;) Quote
stokrotka.af Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ojej dawno mnie nie było a tu takie wieści ;( 3mamy kciuki z całego serca za zdrówko Fruzi! Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]To trzymam kciuki. Jak to dobrze, że Eria je wymacała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U nas dobre wieści, są wyniki, zero komórek rakowych :multi:[/FONT] Quote
KT Arts Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zaglądam w odwiedzinki, a tu takie wieści.. Trzymam kciuki za Fruziolka :loveu: Quote
Paulinka10 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A podobno te krótkie wakacje miały być krótkie;) Quote
Recommended Posts