anetta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 :calus: jezu, dziewczyny, trzymajta się..i macajcie się na zdrowie :eviltong: ;) Trzymam kciuki żeby już nic się nie rozmnożyło! Foty pikne, pikne!!!:loveu: Quote
Doginka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Siostro Z, mam nadzieję, że u Was wszystko jest ok,:hmmmm: Byłaś już na "Przed świtem"?:hmmmm: Jak nie, to idź - warto:lol:;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy :)[/FONT] Quote
Tekla64 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 no wlasnie wszytskie ciekawe a tu zadnych wiesci Quote
Menrzuś Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Alicja napisał(a):co to za cisza....................... Jestem za daleko, a Zuzoli w odwłok się należy :angryy::mad: Quote
Alicja Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Menrzuś napisał(a):Jestem za daleko, a Zuzoli w odwłok się należy :angryy::mad: wsiądź w samolot na Ślask :)i przyleć to skoczymy jej dokopać :mad: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Alicja napisał(a):wsiądź w samolot na Ślask :)i przyleć to skoczymy jej dokopać :mad: Dokopać? Daj spokój - jeszcze cellulitu dostanie :crazyeye::lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Żyjemy jakby co ale nie mamy kompa slag trafil LAptop A nowy dopiero po swietach buziam wszystkich Quote
stokrotka.af Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 oj co za nieszczęście Was spotkało :razz: czekamy na Mikołaja zatem :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 To przynajmniej wiemy że żyjecie:multi:i czekamy na nowego laptoska;) Quote
Paulinka10 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ten mikołaj to baaardzo opóźniony...jeszcze laptopa nie przyniósł:(czekamy na Was Zuziolki;) Quote
Tekla64 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 no czekamy czekamy i caly czas mamy nadzieje ze znowu beda takie zdjecia i tak czesto jak jeszcze niedawno wszytskiego dobrego po swietach!!!! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 MAM MAM MAM !!!:multi::multi::multi::multi: ŚWIEZUTKI NOWIUTKI LAPTOPUSS !!:multi::multi::multi: DZISIAJ ODPALONY :multi: WRESZCIE BĘDE MIAŁA DOSTĘP DO ŚWIATA :multi::multi::multi: WITAJCIE KOCHANI !!! TAK SPÓZNIONE NIECO ALE SZCZERE ŚWIĄTECZNO- NOWOROCZNE BUZIAKI PRZESYŁAM !!!!!! Quote
Doginka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Oooooo, to teraz nie będziesz miała wymówki, że laptopa brak i dlatego Cię nie ma:lol: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Doginka']Oooooo, to teraz nie będziesz miała wymówki, że laptopa brak i dlatego Cię nie ma:lol: oooo tak hihihi jestem przeszczęśliwa ...jak to niewiele potrzeba hihihihih wystarczy dostep do dogoo ;-) Quote
Paulinka10 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bardzo sie cieszymy że Zuzolandia wraca:multi: bo smutno tutaj było:( ale teraz ładnie prosimy o foteczki:loveu:a jak zdrówko mojej ulubienicy? i w nowym roku życze zdrowia,zdrowia,zdrowia,szczęścia i nie psucia laptopa:evil_lol:;) Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 no pewnie ze sie cieszymy i zyczymy coby wszytsko co kiepskie poszlo ze starym rokiem !!!! a samo dobre bylo z nowym!!! czekamy na relacje foty i komentarze!!!! pokazujcie sie !!! Quote
megi82 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='zuzolandia']MAM MAM MAM !!!:multi::multi::multi::multi: ŚWIEZUTKI NOWIUTKI LAPTOPUSS !!:multi::multi::multi: DZISIAJ ODPALONY :multi: WRESZCIE BĘDE MIAŁA DOSTĘP DO ŚWIATA :multi::multi::multi: Gratuluję w takim razie czekamy na foteczki futerek jak u was po świętach i Sylwestrze? Quote
Recommended Posts