Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='eria']Zuzola nie, ale ja się dziś zatopiłam w dredach Fruzi ! :diabloti: Zuzol chyba zapragnęła mieć bergamasco :diabloti:[/QUOTE]

poka fotasa :)

Posted

[quote name='Alicja']poka fotasa :)[/QUOTE]
nie mam, nie zrobiłam ;) Ale kudłów na łapkach przednich nie udało się uratować - całe szczęście nie widać że łapki są krótkie bo całą resztę rozczesałam i są dobrze zakamuflowane :)

Posted

[quote name='eria']nie mam, nie zrobiłam ;) Ale kudłów na łapkach przednich nie udało się uratować - całe szczęście nie widać że łapki są krótkie bo całą resztę rozczesałam i są dobrze zakamuflowane :)[/QUOTE]

szkoda ....popatrzałabym sobie na małe rastafariańskie stworzonko :lol:

• 3 weeks later...
Posted

No i ja wreszcie 'dobilam' :cool3: a tu coooo:hmmmm: ......................... - puchy jakies :evil_lol:.
Jesli sie urlopujecie, to wypocznijcie i wracajcie z nowymi fotami ;).
Buziamy

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Menrzuś']Porwałem Zuzolę i nie oddam......no chyba, że za sporym okupem :diabloti:[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaa to już wiem kto u Ciebie w kuchni gotuje :grins: ...i dlaczego agro wczasy nie wyszły :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaa to już wiem kto u Ciebie w kuchni gotuje :grins: ...i dlaczego agro wczasy nie wyszły :roflt:[/QUOTE]
Dobra, dobra - ja gotuję, żeby chudzinka całkiem się nie zasuszyła :evil_lol:
A agro-wczasy będą w innych pomieszczeniach, tylko muszę się z Zuzolą dogadać, coby po nocach nie wyła :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - ja gotuję, żeby chudzinka całkiem się nie zasuszyła :evil_lol:
A agro-wczasy będą w innych pomieszczeniach, tylko muszę się z Zuzolą dogadać, coby po nocach nie wyła :diabloti:[/QUOTE]

no i żeby nam krwi nie spijała ;)