jonQuilla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [FONT=Georgia]:evil_lol: to dlatego zdjęć nie ma...wstydzi się bo zawsze takie wypicowane a tu trach bęc i się nie chce ogarnąć ;)[/FONT] Quote
Doginka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Oj nareszcie powróciłaś:multi: Witaj cór...siostro marnotrawna:lol::hand::buzi::loveu: Quote
megi82 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 czekam na fotki twych kudłaczy póki co mam chipsy i piwko i zaraz odpalam WODA DLA SŁONI Quote
Alicja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='eria']Zuzola nie, ale ja się dziś zatopiłam w dredach Fruzi ! :diabloti: Zuzol chyba zapragnęła mieć bergamasco :diabloti:[/QUOTE] poka fotasa :) Quote
anetta Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poka dredy, poka! Sunia briarda, Alaska za TM :placz: właśnie przeczytałam... Quote
eria Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Alicja']poka fotasa :)[/QUOTE] nie mam, nie zrobiłam ;) Ale kudłów na łapkach przednich nie udało się uratować - całe szczęście nie widać że łapki są krótkie bo całą resztę rozczesałam i są dobrze zakamuflowane :) Quote
Alicja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 może frelki zajrzą na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/210298-TANI-CIUSZEK-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i Quote
Alicja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='eria']nie mam, nie zrobiłam ;) Ale kudłów na łapkach przednich nie udało się uratować - całe szczęście nie widać że łapki są krótkie bo całą resztę rozczesałam i są dobrze zakamuflowane :)[/QUOTE] szkoda ....popatrzałabym sobie na małe rastafariańskie stworzonko :lol: Quote
Paulinka10 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Fajnie że wracacie;)ale poprosimy częsciej i trzymajcie łapki i kciuki za moją Tosice... Quote
Doginka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Qrczę, długo mnie nie było, myślałam że będę miała sporo do nadrabiania, a tu pustki:crazyeye: Ale sobie Zuzolku labę długa zrobiłaś:lol: Quote
kaho Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No i ja wreszcie 'dobilam' :cool3: a tu coooo:hmmmm: ......................... - puchy jakies :evil_lol:. Jesli sie urlopujecie, to wypocznijcie i wracajcie z nowymi fotami ;). Buziamy Quote
Menrzuś Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Alicja']Zuzola Nas już nie lubi :([/QUOTE] Porwałem Zuzolę i nie oddam......no chyba, że za sporym okupem :diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Menrzuś']Porwałem Zuzolę i nie oddam......no chyba, że za sporym okupem :diabloti:[/QUOTE] aaaaaaaaaaaa to już wiem kto u Ciebie w kuchni gotuje :grins: ...i dlaczego agro wczasy nie wyszły :roflt: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaa to już wiem kto u Ciebie w kuchni gotuje :grins: ...i dlaczego agro wczasy nie wyszły :roflt:[/QUOTE] Dobra, dobra - ja gotuję, żeby chudzinka całkiem się nie zasuszyła :evil_lol: A agro-wczasy będą w innych pomieszczeniach, tylko muszę się z Zuzolą dogadać, coby po nocach nie wyła :diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - ja gotuję, żeby chudzinka całkiem się nie zasuszyła :evil_lol: A agro-wczasy będą w innych pomieszczeniach, tylko muszę się z Zuzolą dogadać, coby po nocach nie wyła :diabloti:[/QUOTE] no i żeby nam krwi nie spijała ;) Quote
Menrzuś Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Alicja']no i żeby nam krwi nie spijała ;)[/QUOTE] Napojów nie żałuję :cool3: Quote
Recommended Posts