Bartiśkowa_ Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Spuźnione ale szczere Życzenia z okzji urodzin :tort::new-bday::tort::BIG::Rose: Quote
tygra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Zuzolki Kochane :) Wszystkiego najlepszego urodzinkowo - trochę spóźniona ale tak dawno nie miałąm czasu na dogo, że mam nadzieję na przebaczenie Quote
eria Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 majoka napisał(a):chcę fotkę z 4 psiakami na tapetę:)wrzuć na jakiś serwer, lub na maila z łaski swojej te zdjęcia są mojego autorstwa , podaj konkretnie którą chcesz to pod wieczór na pw prześlę Ci linkiem oryginał (o ile zachowałam akurat ten) ;) Quote
anetta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu: :drink1: :laola: :new-bday: Quote
apple Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Century Gothic]Urodziny były?:roll: Przegapiłam:roll: STO LAT :loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='eria']nie pojawiła się solenizantka :-( a my ją i tak kochomy! Anusia ja zabiegana jak chart na boisku :evil_lol::evil_lol:... [quote name='majoka']Chciałam fotkę na tapetę, ale potem nie wchodziłam i nie wiem czy byłaś dobroduszna zgodzić się na wysłanie:))) --------------------------------- Tak trochę spóźnione, ale bardzo szczere życzenia urodzinowe (ile to się nie pytam:))))Niech Ci się spełnią wszelkie marzenia, bądź zawsze tak śliczna jak teraz i w ogóle naj, naj, naj Mariolkooo serdecznie dziekuje :loveu:..fotke wysle Ci ERIA ..tylko napisz do Niej którą chcesz :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Spuźnione ale szczere Życzenia z okzji urodzin :tort::new-bday::tort::BIG::Rose: DZIEKUJE PIEKNIE !!!! TYGRA- Kochaniutka dziekujeeeeee :loveu: anetta- równiez serdeczne dzieki :loveu: apple- jak zwykle zapominalska :eviltong: dziekuje złociutka :loveu: jbk- ochh sliczne..:loveu: dziekujee:multi: stokrotka.af- ja i futrzaki dziekujemy :loveu::loveu: JOLKA!!!! DZIEKUJEEEE ZE JESTEŚŚŚŚŚ :loveu: KCM :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Jakie śliczne portreciki :loveu: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P5016448.jpg święta trójca ;) ....takkk..... [quote name='Berneska']święte słowa ! :evil_lol: wyjęte z ust XD ..witankoo i dziekuje... [quote name='evaxon']bosz jak ty to robisz ze twoje psy siedza w miejscu :mdleje: kochaniutkaaa DYSCYPLINA :evil_lol::evil_lol:..... ŻARTOWAŁAM :diabloti:.....po prostu czasami jak je ładnie poprosze to pozują :eviltong: czesc:loveu: siemankoooo:multi: Medorowa- cześc zlociutka kobitko z Tych lub Tamtych :eviltong: Dobcia- witaj Jadziu ...teraz ja jestem gościem sama u siebie :evil_lol: Kochani dziekuje ze tak zagladacie tutaj tak od czasu do czasu...bo ja kompletnie nie mam czasuuuuuuuu:placz:...nie mówiac juz o tym zeby poodwiedzac Wasze blogaski za co z góry przepraszam ...zebyscie nie myslały ze zapomniałam :oops:.... ...Ale mysle ze w koncu nastapi czas spokoju i wtedy sobie bede serfowac po ulubionych forach :multi:..... Ten miniony tydzien był nieco smutny bo odszedł Przyjaciel mojej kochanej Anusi vel Erii ...znam ten ból i bardzo mi Jej żal ...niemniej wierze ze biega sobie wesoło za Teczowym Mostem razem z moją słodką Tosienką i Jolkowym Toskiem i razem spogladając poprzez chmury machają do nas ogonkami :loveu::loveu:...cierpliwie czekajac az kiedys wszyscy razem urzadzimy sobie piknik na tej teczowej polance .wraz z innymi Przyjaciółmi zarówno dwunoznymi i czworonoznymi............ KREOSIU ..... A tak dla przypomnienia moje futerka :loveu: Quote
apple Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Century Gothic]No taka jakaś zapominalska jestem:roll: Fruzia.......królewna na ziarnku grochu:loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Georgia]:loveu::loveu: Twoje panny to idealne modelki :)[/FONT] [FONT=Georgia]http://i42.tinypic.com/fjiwow.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]ślicznie:)[/FONT] Quote
Skibka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 http://i44.tinypic.com/30idjkh.jpg Pięknie!:loveu::loveu: Quote
stokrotka.af Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Fruzia w niezapominajkach...miodzio:loveu: muszę się do czegoś przyznać, tylko nie bij:evil_lol: podkradłam pare fotek Fruziolka i Zuziolka;) Quote
e.v.a Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [FONT=Century Gothic][/FONT]czesc krejzolki :loveu: bardzo nam przykro z powodu przyjaciela :shake: Quote
apple Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [FONT=Century Gothic]Tutaj też cię nie ma?:roll: No to kaj żech jest?:roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Spóźnione, ale jak najbardziej szczere... ...naj...naj...najlepszego:loveu: Quote
zuzolandia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No taka jakaś zapominalska jestem:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Fruzia.......królewna na ziarnku grochu:loveu::evil_lol:[/FONT] Noooo królewna napewno :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:loveu::loveu: Twoje panny to idealne modelki :)[/FONT] [FONT=Georgia]http://i42.tinypic.com/fjiwow.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]ślicznie:)[/FONT] dziekujeee ....no czasami dają sie ładnie ufocic :evil_lol: [quote name='Skibka']http://i44.tinypic.com/30idjkh.jpg Pięknie!:loveu::loveu: .....dziekujemy slicznie ..:loveu: [quote name='stokrotka.af']Fruzia w niezapominajkach...miodzio:loveu: muszę się do czegoś przyznać, tylko nie bij:evil_lol: podkradłam pare fotek Fruziolka i Zuziolka;) kochana mozesz brac ile wlezie ..jesli komus sprawiają przyjemnosc te moje futraa to nic tylko sie ztego cieszyc :loveu: aghnetka- a bo jakos czasu ni mom :evil_lol: evaxon- siemanko złociutka :loveu: apple - no jak to kaj byłam??? w Avalonie :eviltong: Medorowa- dziekuje :loveu: A teraz to se wkleje zamiast f:loveu:uter inksze foty z deszczowego ( ZADNA TO PRZECA NOWOSC) AVALONUU :eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 .....A TAK OD NOWEJ STRONY A CO....:diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 WSZĘDOBYLSKIE TELEFONY ..:diabloti: DUZŻY BENUŚ :eviltong: W OBJECIACH PRAWDZIWEGO FACETA :evil_lol:U NIEJAKIEJ MADAME TISOU CZYZBY KOLEJNE WYZWANIE? PROFANACJA W MUZEUM NARODOWYM:eviltong: MADAME TAMIZA I JEJ STRAZNIK :cool3: Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Trafiłam na smutne wiadomości, ale i na prześliczne foty psiaków i widoków ...:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ajajaj byłam tam :loveu: http://i43.tinypic.com/qqzdz8.jpg oo i tam też ale Shreka wtedy nikt nie znał :evil_lol: http://i42.tinypic.com/33nkwfp.jpg Quote
jonQuilla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]masz zdjęcie ze szrekiem :crazyeye: ale Ci zazdraszczam :loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 czesc czołem :loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Georgia]Witamy :multi:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]/śliczne fotki[/FONT] Quote
Recommended Posts