Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Abrakadabra']Hania! Oooo, jaka niespodzianka z tymi zdjęciami!
Qrcze, za jaki okres ja "wiszę"? Zaraz przelewam 50zł.
Magda,gdyby to było za mało, poproszę o informację.[/QUOTE]

Wszystko ok z twojej strony, jest listopad i te 50zł będzie właśnie za ten miesiąc :)

Posted

Wpłaciłam za październik i listopad.
Niestety wszystko wskazuje na to, że będę musiała wycofać się ze stałych deklaracji na Kajo... jeśli będę mogła to nadal będę wpłacać.

Posted

[quote name='Equus']Wpłaciłam za październik i listopad.
Niestety wszystko wskazuje na to, że będę musiała wycofać się ze stałych deklaracji na Kajo... jeśli będę mogła to nadal będę wpłacać.[/QUOTE]

Wpłata dotarła, już odnotowałam w rozliczeniach.

Posted

[quote name='AniaRe']Absolutnie żadnych telefonów-ani jednego.[/QUOTE]

to źle :(

Ania a jak jeszcze mogłabyś potwierdzić opłatę za październik, magdajedral już potwierdziła pozostałą kwotę.

Posted

[quote name='tripti']to źle :(

Ania a jak jeszcze mogłabyś potwierdzić opłatę za październik, magdajedral już potwierdziła pozostałą kwotę.[/QUOTE]

No właśnie proszę też o info do którego dnia mam wpłacać za Kajo i jaką kwotę konkretnie???

Posted

[quote name='magdajedral']No właśnie proszę też o info do którego dnia mam wpłacać za Kajo i jaką kwotę konkretnie???[/QUOTE]

kwota to jest 5 zł za dzień plus 50 zł za karmę, czyli za listopad będzie 250 zł, jakoś tak pod koniec miesiąca zgodnie z umową.

przypominam o potwierdzeniu opłaty za październik.

Posted

[quote name='tripti']kwota to jest 5 zł za dzień plus 50 zł za karmę, czyli za listopad będzie 250 zł, jakoś tak pod koniec miesiąca zgodnie z umową.

przypominam o potwierdzeniu opłaty za październik.[/QUOTE]

tja...znowu ;)
5 x 30 to jest 150 + 50 na karmę to 200......

Posted

[quote name='AniaRe']Przepraszam, że dopiero dzisiaj, wczoraj mnie dogo wywaliło:
kasa za październik doszła, dziękuję[/QUOTE]

dziękuję, czyli z mojej strony jest rozliczone wszystko.

[quote name='AniaRe']tja...znowu ;)
5 x 30 to jest 150 + 50 na karmę to 200......[/QUOTE]

nie wiem, uparcie coś innego ubzdurało mi się w głowie... przepraszam :) a co najciekawsze za każdym razem poprawia mnie osoba na korzyść, której się mylę.... haloooo a gdzie reszta osób zainteresowanych :)

[B]magdajedral czyli 200 zł za listopad[/B] :)

Kajo nie ma sierści? tylko wełnę? chodzi o to, że jest psem nieuczulającym dla osoby, która ma uczulenie na sierść?

a może znalazłybyście kawałek miejsca w podobnej cenie dla dwóch małych suniek? adopcyjnych bardzo i bez problemów z gryzieniem?

Posted

Dziś znajoma odnowi gumtree dla Kajo.
Co do tego jedzenia - to ja niestety teraz jestem kompletnie spłukana więc nie dam rady kupić tego Brita, kurcze a to by się opłacało bo Brit Adult 15kg za niecałe 78zł czyli miesiecznie karma by kosztowała 20 zł a więc to 30 zł oszczędności...

Posted

[quote name='Equus']Dziś znajoma odnowi gumtree dla Kajo.
Co do tego jedzenia - to ja niestety teraz jestem kompletnie spłukana więc nie dam rady kupić tego Brita, kurcze a to by się opłacało bo Brit Adult 15kg za niecałe 78zł czyli miesiecznie karma by kosztowała 20 zł a więc to 30 zł oszczędności...[/QUOTE]

no pewnie, tylko jak to załatwić?

Posted

Jak będę w hurtowni to mogę kupić i jakoś bym się z Anią umówiła na dostarczenie (chyba bywa w Warszawie- bo ma kursy?) ale tak jak piszę - nie mam teraz kasy.

A co do ogłoszeń to moja znajoma pyta czy nie chcemy tego ogłoszenia na gumtree jakoś przeredagować bo jej zdaniem nikt nie zadzwoni już na to.

Posted

Equus - to jeżeli to ma być oszczędność i Ania się zgadza, to Kajo pieniążki ma na koncie u magdajedral. Co sądzicie o tym?
Na jakiej dzielnicy w Wawie mieszkasz?

ja nie mam pomysłu jak zmienić ogłoszenie, żeby nie przedobrzyć :(

Posted

[quote name='Equus']Co do dzielnicy to ja się poruszam w okolicach Bielan, Bemowa i Centrum.[/QUOTE]

ok, a to jest np ta karma: [URL]http://allegro.pl/brit-adult-15kg-2kg-puszka-5-prezentow-dostawa-i1925248965.html[/URL] ?

95 zł za 17 kg plus jakieś tam gratisy.
a w hurtowoni 15 kg za 75 zł w sumie nie taka duża różnica w cenie o ile to to samo, bo nie znam tej karmy, myślałam, ze jest sporo droższa, chyba że da się jakoś sprawnie zorganizować przejęcie karmy.
Na ile dla takiego psa starcza 15 kg? jak po 230 gr na dzień, to na 65 dni. Dobrze liczę?