Abrakadabra Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Equus']niestety chyba nikt prócz Ciebie nie robił ogłoszeń :([/QUOTE] Sorry, ze nie zaglądałam, ale jestem na dość "intensywnym" wyjeździe. Kto pamięta, w którym poście jest tekst do ogłoszeń? Wykupię pakiet na jakimś bazarku ogłoszeniowym. Quote
Rumi. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Abrakadabra']Sorry, ze nie zaglądałam, ale jestem na dość "intensywnym" wyjeździe. Kto pamięta, w którym poście jest tekst do ogłoszeń? Wykupię pakiet na jakimś bazarku ogłoszeniowym.[/QUOTE] tu jest [url]http://www.dogomania.pl/threads/205892-Pudel-Kajo-cena-%C5%BCycia-cena-miesi%C4%85ca.-Brakuje-200z%C5%82-powr%C3%B3t-do-schronu-lub-eutanazja?p=17213067&viewfull=1#post17213067[/url] Quote
AniaRe Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Miałam dziś telefon o Kajo, ale tylko czy jest jeszcze aktualne ogłoszenie, Państwo mają się zastanowić, bo właśnie stracili takiego pudelka. Ale nie pytali o jego problemy, więc to raczej takie ogólne zapytanie. A Kajo grzeczny, bez zmian, trochę go wkurza najbliższy kolega, ale lubi go chyba jednak, bo bez niego nie chce wychodzić. A jak wyjdą razem, to go oszczekuje :shake: Ale ogólnie ok. Robić mu kolejne zdjęcia? Osoby z bazarku się zgłosiły, za 2 tygodnie pierwsze zajęcia grupowe (spotkanie organizacyjne już się odbyło w tę sobotę) Quote
Abrakadabra Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AniaRe']Miałam dziś telefon o Kajo, ale tylko czy jest jeszcze aktualne ogłoszenie, Państwo mają się zastanowić, bo właśnie stracili takiego pudelka. Ale nie pytali o jego problemy, więc to raczej takie ogólne zapytanie. A Kajo grzeczny, bez zmian, trochę go wkurza najbliższy kolega, ale lubi go chyba jednak, bo bez niego nie chce wychodzić. A jak wyjdą razem, to go oszczekuje :shake: Ale ogólnie ok. Robić mu kolejne zdjęcia? Osoby z bazarku się zgłosiły, za 2 tygodnie pierwsze zajęcia grupowe (spotkanie organizacyjne już się odbyło w tę sobotę)[/QUOTE] Ania, jeśli chodzi o zdjęcia - to oczywiście im więcej, tym lepiej. Quote
Energy Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='tusinka22']do góry chłopaku!![/QUOTE] Ale spadłeś:shake: Kajo gdzie ten twój dom... Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 wreszcie znalazłam(subskrypcje stracilam) Energy mozesz mi na Pw napisac jak zmienic pierwszy post? rozliczenie? Kajo mial robione wersje ogloszen takie do druku papierowego? moze porozwieszac po miastach papierowe ogloszenia tez... ktos umie robic takie papierowe ogloszenia? trzeba powysylac do wszystkich znajomych, powiercic dziure w brzuchu, zeby tych ogloszen bylo duuuzo... dobra zmieniłam na szybko tytul i dopisalam w pierwszym poscie o aktualnych rozliczeniach Ma ktoś propozycje tytulu, info w pierwszym poscie? piszcie mi na Pw bo walcze ze znikajacymi subskrypcjami w kolko;/ Jak on stoi z ogloszeniami? Abrakadabra ty cos wykupywalas? u kogo? gdzies mi przemknal bazarek z ogloszeniami, wykupilabym mu jakis pakiecik... Quote
Hania Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Pogubiłam się. Jeżeli na stronie 35 są aktualne rozliczenia to dlaczego nie ma tam wpłat z bazarków? Quote
tripti Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='tripti']wysłałam już smsa Ani, że wpłynęły pieniążki za szkolenia, 155 zł (paulaa.) i 160 zł (santino), zajęcia rozpoczynają się w sobotę. Na koncie Kajo u mnie jest ta kwota i bazarek wirtualny, jutro podam sumę.[/QUOTE] [quote name='Hania']Pogubiłam się. Jeżeli na stronie 35 są aktualne rozliczenia to dlaczego nie ma tam wpłat z bazarków?[/QUOTE] wpłaty z bazarku szkoleniowego potwierdziłam w poście 946, z tego wirtualnego jest ponad 200 zł (227,..zł) na tym koncie narazie są jeszcze wpłaty na karmę z korabiewic, więc trzeba odszukać mój post lub bazarek, żebym nie musiała tego na nowo liczyć. Czy rozliczenie mogłby być jakoś na początku wątku? z tego konta będzie opłata za hotelik za październik plus 50 zł za karmę, a resztę przeleję do magdajedral. Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 rozumiem, ze nie ma chetnego do przejęcia wątku? prowadzi ktos calosciowe rozliczenia? są tutaj gdzies? macie jakis nowy tekst do ogloszen? chce uzupelnic pierwszy post ale ciezko przebrnac przez tyle stron naprawde... pieniazki sa zbierane na dwa konta rozne, czy jak, bo ja juz nic nie rozumiem:-) Quote
Equus Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no ja szczerze mówiąc już się zupełnie pogubiłam, rozliczenia muszą być jakoś na bieżąco prowadzone na początku bo tak to się nikt nie zorientuje, ja to już nawet nie wiem za jakie miesiące płaciłam i do kiedy za bieżący miesiac trzeba płacić. I ile jest obecnie na koncie Kajo? Ile sie teraz płaci za hotel? Bo juz mam zupełny mętlik... SP - czyli Ty juz nie chcesz prowadzić watku Kajo, dobrze rozumiem? I szukasz osoby która przejmie? Quote
Energy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Kajo wszyscy o tobie zapomnieli czy co:shake: Quote
feliksik Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 kurcze - dawno mnie nie było u Kajo a tu prawie nie ma info o nim nowych. Quote
tripti Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='tripti']chciałam poinformować Kajo i wszystkich obecnych, że z bazarku kółeczkowego [URL="http://www.picturesanimations.com/lifebuoy"][B][IMG]http://www.picturesanimations.com/l/lifebuoy/1.gif[/IMG][/B][/URL] na koncie Kajo jest [B][COLOR=red]227,74 zł[/COLOR][/B]: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212606-Koło-ratunkowe-dla-KAJO.-Uratuj-przed-dożywociem-w-schronisku!-do-31.08.-Tylko-6-zł[/URL].[/QUOTE] czyli 227,74 zł plus 155 zł bazarek szkoleniowy plus 160 zł drugi bazarek szkoleniowy: 542,74 zł - tyle jest u "mnie" na koncie. za październik opłata będzie 5 zł razy 31 dni = 205 zł plus 50 zł karma = 255 zł. Ktoś kto ma może podesłać nr konta Ani do mnie? może zainwestujemy w wyróźnione gumtree i tablicę? i coś tam jeszcze? jeszcze jakiś pakiet ogłoszeń Kajo gdzieś miał obiecany. Quote
AniaRe Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='tripti']czyli 227,74 zł plus 155 zł bazarek szkoleniowy plus 160 zł drugi bazarek szkoleniowy: 542,74 zł - tyle jest u "mnie" na koncie. za październik opłata będzie 5 zł razy 31 dni = 205 zł plus 50 zł karma = 255 zł. Ktoś kto ma może podesłać nr konta Ani do mnie? może zainwestujemy w wyróźnione gumtree i tablicę? i coś tam jeszcze? jeszcze jakiś pakiet ogłoszeń Kajo gdzieś miał obiecany.[/QUOTE] Wg mnie, 5 x 31 to 155 zł, plus 50 na karmę, to w sumie 205 zł :razz: Quote
tripti Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='AniaRe']Wg mnie, 5 x 31 to 155 zł, plus 50 na karmę, to w sumie 205 zł :razz:[/QUOTE] no tak za szybko pomyślałam i do sumy końcowej dodałam jeszcze karmę :) dzięki Ania. A jak jeszcze zajrzysz to od Ciebie też mogłabym dostać nr konta, czekam i dam znać jak dostanę dane. poprosiłam dziewczyny o 20 ogłoszeń tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuję-po-20-ogł-dla-każdego-psiaka-z-dogo/page2[/URL] Quote
Equus Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A czy ktoś wie jaki jest w sumie stan finasów Kajo - bo pieniądze są na różnych kontach i szczerze mówiąc dla mnie ten wątek jest mało przejrzystu... Jest jakas szansa na to, żeby to do kupy zebrać? W tej postaci jak teraz to szans na nowe deklaracje nie ma a i stare mogą się wykruszyć... A co u Kajo słychac w ogóle? Jakieś postępy czy zmiany w ogóle? Quote
Abrakadabra Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Equus']A czy ktoś wie jaki jest w sumie stan finasów Kajo - bo pieniądze są na różnych kontach i szczerze mówiąc dla mnie ten wątek jest mało przejrzystu... Jest jakas szansa na to, żeby to do kupy zebrać? W tej postaci jak teraz to szans na nowe deklaracje nie ma a i stare mogą się wykruszyć... A co u Kajo słychac w ogóle? Jakieś postępy czy zmiany w ogóle?[/QUOTE] Wpłaty na moje konto zostały rozliczne do zera. Quote
tripti Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Equus']A czy ktoś wie jaki jest w sumie stan finasów Kajo - bo pieniądze są na różnych kontach i szczerze mówiąc dla mnie ten wątek jest mało przejrzystu... Jest jakas szansa na to, żeby to do kupy zebrać? W tej postaci jak teraz to szans na nowe deklaracje nie ma a i stare mogą się wykruszyć... A co u Kajo słychac w ogóle? Jakieś postępy czy zmiany w ogóle?[/QUOTE] dlatego ja czekam na numery konta Ani i później drugi magdajedral i już wszystko będzie na jednym koncie. Quote
Equus Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 tripti ubiegłaś mnie w prośbie o ogłoszenia Quote
tripti Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='tripti']no tak za szybko pomyślałam i do sumy końcowej dodałam jeszcze karmę :) dzięki Ania. A jak jeszcze zajrzysz to od Ciebie też mogłabym dostać nr konta, czekam i dam znać jak dostanę dane. poprosiłam dziewczyny o 20 ogłoszeń tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuję-po-20-ogł-dla-każdego-psiaka-z-dogo/page2[/URL][/QUOTE] Equus - zdublowałaś........ już go tam umieściła i jest na liście, a informację o tym w poście 967 na tym wątku na tej samej stronie. Quote
Equus Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Przepraszam... znowu się wyrwałam z czymś a'propos Kajo jak Filip z konopii. Ale już usunęłam. Chyba najlepiej jak się usunę też :) Quote
tripti Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 tamto moje zgłoszenie było zanim zaczął się ruch na tym wątku ogłoszeniowym i jest bliżej do realizacji, a akira już raz robiła ogłoszonka dla Kajo. Kto umie zrobić wyróżnione gumtree za zwrot opłaty 20 zł? Quote
Equus Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A, jeszcze jednak coś napiszę bo właśnie mam okazję zakupu karmy Brit Adult 15kg za niecałe 78zł, więc jeśli Kajo waży około 10kg to taki worek starczyłby mu na 4 miesiące czyli karma dla niego kosztowałaby niecałe 20zł miesięcznie. Jeśli Kajo może jeść tą karmę i jesteście zainteresowane takim obniżeniem kosztów jedzenia to dajcie znać. Quote
Recommended Posts