tripti Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dzięki Ania za opis. Wiemy, że do Ani poszedł pies z problemami, dostał 3 miesiące, to i dużo i nie, ale Ania go nie wyrzuca, chce z nim pracować, więc myślę, że warto trzymać się tych ustaleń z początku, że Kajo ma te 3 miesiące czasu i tyle. Trochę mijają się ze sobą wersje z przeszłości, ale tu już chyba 100% prawdy nie dojdzie się. Myślę, że Ania będzie mogła sama cokolwiek więcej powiedzieć o Kajo po upływnie kilku tygodni, teraz minął tydzień z kawałkiem, był jeden wybryk, ale na szczęście nikt nie ucierpiał. Quote
Equus Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='feliksik']a co z behawiorystą - myśleliście o tym?[/QUOTE] AniaRe jest behawiorystką właśnie i u niej jest Kajo :) [quote name='AniaRe']No, chyba ze podejmiecie decyzję, że bardziej rokuje jakiś inny pudel i na niego chcecie przeznaczyć zebraną kasę-w tej kwestii Wy decydujecie.[/QUOTE] Napewno jest wiele bardziej rokujących (wręcz bezproblemowych) jednak zadeklarowałam się z wpłatami na Kajo na trzy miesiące i podtrzymuję moją deklarację. Natomiast trzeba pamiętać że tak czy inaczej, realnie o dom dla niego nie będzie łatwo skoro ma taką "kartotekę" :( Dziś wpłaciłam na Kajo za maj. Ania a szczepienia to jaki koszt? Quote
feliksik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 kurcze to przepraszam, widziałam faktycznie fachowe rady Ani i coś podejrzewałam (chyba nie doczytałam na wątku), ale wolałam zapytać. W takim razie jest w dobrych rękach - i jest nadzieja Quote
Energy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='feliksik'] W takim razie jest w dobrych rękach - i jest nadzieja[/QUOTE] Tak Feliksik jest w dobrych:lol: Dziękuję AniaRe, mam nadzieję, że jednak uda mu się pomóc. Oczywiście też uważam, że dałyśmy mu trzy miesiące i jest to dla niego wielka szansa, której już nigdy nie dostanie, więc na pewno trzeba ją wykorzystać. Quote
Abrakadabra Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Energy'] Dziękuję AniaRe, mam nadzieję, że jednak uda mu się pomóc. Oczywiście też uważam, że dałyśmy mu trzy miesiące i jest to dla niego wielka szansa, której już nigdy nie dostanie, więc na pewno trzeba ją wykorzystać.[/QUOTE] Podpisuję się pod tym, co napisała Energy. Doszły następujące wpłaty: Msume - 10zł (za maj) Agata51 - 30zł (za trzy miesiące: maj, czerwiec, lipiec) Bico - 50zł (deklaracja jednorazowa) Equus - 50zł (za maj) Quote
Energy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Abra wróciłaś:multi: Czyli kto jeszcze nie wpłacił? Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Energy']Bardzo mądra dewiza:multi: Czyli na razie są takie wpłaty? Ukryty Smok - 150zł Energy - 130zł Cooronaj 200 zł S.Piranha 10 zł[/QUOTE] [quote name='Abrakadabra']Podpisuję się pod tym, co napisała Energy. Doszły następujące wpłaty: Msume - 10zł (za maj) Agata51 - 30zł (za trzy miesiące: maj, czerwiec, lipiec) Bico - 50zł (deklaracja jednorazowa) Equus - 50zł (za maj)[/QUOTE] uzupełnie pierwszy post zatem:-) Quote
Abrakadabra Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Energy']Abra wróciłaś:multi: Czyli kto jeszcze nie wpłacił?[/QUOTE] Wróciłam :) Dzięki Bogu na miesiąc mam spokój! Mam już komplet wszystkich wpłat, nie dostałam jedynie deklaracji Ani z Poznania, ale ona wspominała coś o 15.05. S.Piranha, żeby formalnościom stało się zadość, uściślę: Ukryty Smok - 150zł (deklaracja jednorazowa) Energy - 30zł (za maj) Pudlowa Skarbonka - 100zł (deklaracja jednorazowa) Coronaaj - 200zł (deklaracja jednorazowa) S.Piranha - 10zł (za maj) Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 uzupełniłam pierwszy post Energy twoją wpłate 130zł rozbiłam na 100-pudlowa skarbona, 20-deklarowane comiesięczne i 10-wpisałam jednorazowa bo nie wiedziałam czy podniosłas stałą czy co hihi, daj znac dziewczyny jakbyscie chcialy zmienic tytul, dodac cos do pierwszego postu czy cos to wołajcie mnie na PW jakby mnie akurat nie było na tym watku, a jakby mnie nie było wogole na dogo to Energy dzwon i przywołuj mnie do porządku:-) a co do Kajucha to jak już zapadła decyzja, by dac mu te 3 miesiące to na razie sie wstrzymajmy z decyzjami i dajmy mu ten obiecany czas, czas pokaże czy da się go opanować, tymczasem jedyne co mozemy to trzymac mocno kciuki za AnieRe żeby okiełznała diabełka:-) Quote
Energy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Abrakadabra']Wróciłam :) Dzięki Bogu na miesiąc mam spokój! [/QUOTE] A ja bym pojechała:evil_lol: [quote name='sacred PIRANHA']uzupełniłam pierwszy post Energy twoją wpłate 130zł rozbiłam na 100-pudlowa skarbona, 20-deklarowane comiesięczne i 10-wpisałam jednorazowa bo nie wiedziałam czy podniosłas stałą czy co hihi, daj znac dziewczyny jakbyscie chcialy zmienic tytul, dodac cos do pierwszego postu czy cos to wołajcie mnie na PW jakby mnie akurat nie było na tym watku, a jakby mnie nie było wogole na dogo to Energy dzwon i przywołuj mnie do porządku:-)[/QUOTE] Dzięki s. PIRANHA, to tak proszę zostaw, choć pewnie będę wpłacać 30;) Oczywiście przywołam w razie czego:evil_lol: Strasznie mi szkoda tego czarnucha:-(oby wykorzystał swój czas i dał się ujarzmić... Quote
Energy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Equus'] Ania a szczepienia to jaki koszt?[/QUOTE] Tego jeszcze nie wiemy, ale Tripti mówiła, że zapłaci:lol: Quote
tusinka22 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 jak ja rozmawiałam z byłymi właścicielami, nie wspominali o wcześniejszych pogryzieniach, tylko o warczeniu.......ehhh i o tym incydencie w samochodzie. Quote
Abrakadabra Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Tripti, AniaRe - kiedy mam przelać pieniądze? No i nie mam nr konta.... Quote
tripti Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ja dostałam Twój nr konta, a Ania mówiła, że pod koniec miesiąca, szczepienie na wściekliznę ważne do 22 maja, więc może coś koło tej daty? Ania jak będziesz to prosimy o namiary na konto. Quote
tusinka22 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kajuś postaraj się psinko, jak byłam zawieść książeczkę tak fajnie się ze mną witał, lizał mnie po rękach:) Quote
Energy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='tusinka22']Kajuś postaraj się psinko, jak byłam zawieść książeczkę tak fajnie się ze mną witał, lizał mnie po rękach:)[/QUOTE] Ja też bardzo bym chciała żeby dał sobie pomóc... Quote
tripti Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Energy']Ja też bardzo bym chciała żeby dał sobie pomóc...[/QUOTE] ja też......... Quote
Energy Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kajo się przypomina;) Mam nadzieję, że jest ok... Quote
tripti Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 pewnie jest, jakby było coś źle, Ania dałaby znać. Ania jak coś pamiętaj o podesłaniu konta :) (do Abrakadabra - skarbnika) i daj znać kiedy ma wyjść przelew. Quote
Abrakadabra Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 W takim razie czekamy na wiadomości od AniRe.... Quote
Energy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Na razie nic złego się nie dzieje, Kajo nic nie zmalował;) Quote
tusinka22 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Energy']Na razie nic złego się nie dzieje, Kajo nic nie zmalował;)[/QUOTE] to dobre wiadomości Quote
azalia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Kajuś bądź grzeczny chłopaku i szkol się pilnie,żeby później domek cię zechciał pokochać. Quote
Recommended Posts