mysza 1 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [FONT=Verdana]Podliczyłam malucha, kolejny na minusie, za moment opłata za czerwiec :( [/FONT] Quote
megii1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Fotki Skrzata robione w zeszłą sobotę przez Idusiek:) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Miałam nadzieję, że któryś psiak trafi do metra ale nie ma dzisiaj psów... Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Podrzucam maluszka. Szkoda, że nikt się nim nie interesuje:-( Quote
mysza 1 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Niestety, zupełna cisza :( Szkoda mi go, niby mały, adopcyjny a tu nic. Quote
mysza 1 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Jejku, ale ten Drimek się cieszy zainteresowaniem :( Quote
Ewa Marta Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 No ma pecha maluch:-( Jest przeciętny i nikogo nie zauroczył:-( Quote
mysza 1 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Ewa Marta napisał(a):No ma pecha maluch:-( Jest przeciętny i nikogo nie zauroczył:-( Niestety :( Quote
mysza 1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Opłaciłam hotel za czerwiec, mały ma spory dług. Quote
Awit Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A ja myślę nie jest do końca taki przeciętny, wg mnie jest ciekawy, nieduży długawy, dwukolorowy plus te drobne plamki. Ludzie lubią kolorowe pieski. Tylko dlaczego jego nikt nie dostrzegł...? Quote
mysza 1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Tak się składa, że ktoś dostrzegł ;) Nie lubię zapeszać, jak niektórzy wiedzą ;) ale napiszę- byłam dzisiaj na przedadopcyjnej, Państwo mieszkają w Wawie, przez 12 lat mieli sunię Zosię, znaleźli ją na śmietniku :(, Zosia odeszla i spodobał się Skrzatek :) Posłanko już kupione, karma będzie wybrana jak psiak dotrze, wszystko gotowe. Oczywiście adresówka, szelki, środki bezpieczeństwa ;) Ponieważ Państwo nie mają samochodu, jutro go zawiozę. Kciuki proszę ;) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Zawiozłam dzisiaj malucha do nowego domu :) Był mocno wystraszony, bo najpierw jechał z Serocka, potem w domu postanowiłam go wykąpać, a potem jeszcze jechaliśmy w okropnych korkach ode mnie na Wolę. Miał dosyć ;) Przytulał się i do mnie i do swojej nowej Pani. Wszyscy zadowoleni i wszystko jest w porządku jak na razie. Mam zdjęcia, wstawię (chociaż prawie nikt nie zagląda ale co mi tam ;)) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 A to nie takie proste ;) Ja zabieram się za zdjęcia, to mi komp zawisa. Dzisiaj już 3 razy restartowałam... Zostawiłam więc na koniec, jak się znowu zawiesi to idę spać ;) A Drimek jest bardzo miły i kochany i naprawdę dużo ładniejszy niż na zdjęciach ;) Quote
Amarylis Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ale miał szczęście : )!! Mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze. Quote
azalia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Drimek jest ladny i sympatyczny,a do tego oryginalny,tak się cieszę że znalazł dom.Czy można liczyć na wiadomości z nowego domku? Quote
mysza 1 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='azalia']Drimek jest ladny i sympatyczny,a do tego oryginalny,tak się cieszę że znalazł dom.Czy można liczyć na wiadomości z nowego domku?[/QUOTE] Ja jestem zawsze w kontakcie z domami, którym oddaję psy ;) Quote
3 x Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 kurde ostatni wpis jaki czytałam to ze nikt go nie dostrzega miałam ponowić prośbę , żebyście ogłaszały go jako "prawie dalmatyńczyka" ale już nie zdążyłam na szczęście mały już w swoim domku :) Quote
Recommended Posts