Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny wyrzucony maluszek ze stacji benzynowej ma dom :))))

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Zagląda, tylko czasu nie ma, żeby pisać. Pilnuje bazarku dla Soni i Kajusia i stale coś mam do roboty (na szczęście:-) )[/QUOTE]
To jesteśmy dwie ;)
Bazarek idzie, bo ceny bardzo promocyjne a i ciężko dostać takie rzeczy w sklepach. Fajnie ;)

Posted

[quote name='mysza 1']To jesteśmy dwie ;)
Bazarek idzie, bo ceny bardzo promocyjne a i ciężko dostać takie rzeczy w sklepach. Fajnie ;)
a nawet trzy;)

Posted

[quote name='mysza 1']Magda, on chodzi na smyczy? Udało się go wykąpać? Fajnym by był kandydatem na niedzielę ;)[/QUOTE]
Kandydatem na co?:) On na smyczy się często kładzie ale czasem uda mu się iść, jak już nabierze rozpędu. A coś więcej? Z kąpielą jeszcze nie wyszło bo pogoda zrobiła się taka jaka jest. Ale jak to pilna potrzeba to wykąpie go na sucho, tylko napisz coś więcej:)

Posted

[quote name='megii1']Kandydatem na co?:) On na smyczy się często kładzie ale czasem uda mu się iść, jak już nabierze rozpędu. A coś więcej? Z kąpielą jeszcze nie wyszło bo pogoda zrobiła się taka jaka jest. Ale jak to pilna potrzeba to wykąpie go na sucho, tylko napisz coś więcej:)[/QUOTE]
W niedzielę idziemy z psami na Pola Mokotowskie (z okazji Dnia ziemi) ale musiałby dobrze chodzić na smyczy i być czysty. Nie wiem tez jak z transportem od Ciebie, bo ja nie dam rady go przywieźć, jestem tam od rana.
Na sucho kąpiel jest nic nie warta, wrzuc go do wanny i wysusz w domu, przy okazji byś domowe zdjęcia zrobiła ;)

Posted

To ja nie wiem czy on tak dobrze chodzi na tej smyczy ale jak zoorganizujesz transport to go wykąpię z tej okazji - może jakbyś go odwoziła przywieziesz mi słodycze z bazarku?:) Ja się ruszam z domu bo generalnie non stop jestem sama a do tego mam Kacpra z ospą.

Posted

[quote name='megii1']To ja nie wiem czy on tak dobrze chodzi na tej smyczy ale jak zoorganizujesz transport to go wykąpię z tej okazji - może jakbyś go odwoziła przywieziesz mi słodycze z bazarku?:) Ja się ruszam z domu bo generalnie non stop jestem sama a do tego mam Kacpra z ospą.[/QUOTE]
No ale jak mam organizować transport jak się potem okaże że go po ziemi muszę ciągnąć?:evil_lol: Będę tam z puszką i nie dam rady z nim się szarpać, priorytetem jest zbieranie kasy.
Skoro jesteś w domu to możesz z nim codziennie wyjśc na spacer? Niech się przyzwyczaja, mały jest, do bloku jak znalazł. Może w szelkach, bo obroża go stresuje wg mnie.
Jak mi dasz znać jak mu wyszedł spacer w szelkach to zdecyduję czy go wezmę.

A bez okazji nie da się go wykąpać? Szary jest okropnie. W końcu masz salon :eviltong:

Posted

Jutro mam sporo klientów ale spróbuje. Tylko ze spacerami jest problem bo ciężko mi zostawić Kacpra samego w domu. On już był na spacerach i jak zapomni, że ma smycz i obrożę to jest ok - szybko się uczy. Potrzebuje chwili na rozruch. A szelki chcesz ode mnie ze sklepu? Już nie kręć tylko przyjedź w niedzielę:)

Posted

[quote name='megii1']Jutro mam sporo klientów ale spróbuje. Tylko ze spacerami jest problem bo ciężko mi zostawić Kacpra samego w domu. On już był na spacerach i jak zapomni, że ma smycz i obrożę to jest ok - szybko się uczy. Potrzebuje chwili na rozruch. A szelki chcesz ode mnie ze sklepu? Już nie kręć tylko przyjedź w niedzielę:)[/QUOTE]
Jak masz tanie to chcę. Ja od rana będę kwestować na Polach, cały dzień więc nie bardzo mam jak przyjechać...

Posted

Skrzacik był wczoraj gruntownie wykąpany co nie sprawiło mu wielkiej przyjemności. Dobrze że uwieczniłam to na zdjęciach bo mało co dziś z tego pozostało - po całym dniu biegania z innymi psiakami. Dziś za to Mały został zaszczepiony i dostał obrożę Bayera Kiltix M plus szelki. Rachunek za szczepienie wklejam niżej, szelki 15 zł, obroża 50 zł.

Posted

Ale jesteś okropna, kąpiesz go na kostce z użyciem konewki a te głupie yorki, które strzyżesz to w wannie. Co za niesprawiedliwość. Nawet nie mógł wyschnąć w domu :(
A obroża Kiltix M dlaczego taka droga? Tyle samo zapłaciłam za XL dla Romea. Czy to pomyłka?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale jesteś okropna, kąpiesz go na kostce z użyciem konewki a te głupie yorki, które strzyżesz to w wannie. Co za niesprawiedliwość. Nawet nie mógł wyschnąć w domu :(
A obroża Kiltix M dlaczego taka droga? Tyle samo zapłaciłam za XL dla Romea. Czy to pomyłka?

Kochana miał być suszony w domu suszarką ale zapewniam Cię, że jakbyś zobaczyła jego reakcję w domu na suszarkę wolałabyś żeby wysechł w ogródku, na tarasie na słońcu. I tak miał chłopak wiele wrażeń. Z obrożą to nie pomyłka tylko nowa dostawa ale jak masz się lepiej czuć, przesyłkę wezmę na siebie i masz ją za 45 zł - usatysfakcjonowana?:)

Posted

Popieram, Ciotka co Ty seca nie masz?

mysza 1 napisał(a):