Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak w tytule. Rozesłałam gdzie mogłam informacje o bestialskiej probie zakatowania Psotki. Z podaniem wszystkich linków. Nikt dotychczas sie nie zainteresował procesem.
Może ktoś z Was ma znajomości?

Posted

[SIZE="3"][COLOR="#4b0082"]najważniejsze by na rozprawę przyszło jak najwięcej osób!! bo jak sąd widzi że nikt się nie interesuje sprawą - to mu nie zależy a jak będzie zainteresowanie to już inaczej na to patrzy[/COLOR][/SIZE]

Posted

ja gdzieś mam numerki, ale szybciej będzie skontaktować się z enedą ma napewno tvn, ja też poszukam w swoich notatkach, mam też namiar na panią z DZIENNIKA ZACHODNIEGO, ale dzis już nie zdażę poszukać/ co znajdę napisze na pw/

Posted

Podpisaliśmy i rozsylam także.Wszelkie bestialstwo wobec zwierząt musi być karane a takie sprawy sądowe i wyroki uchroną pośrednio może niejedno zwierzę od okrucienstwa innych podlych ludzi.

Posted

Dzisiaj się udało w końcu , ja i moja rodzina , rozesłałam do WSZYSTKICH Z KSIAZKI ADRESOWEJ , ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff