qmu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 buzi buzi | jejq sliczne sa te twoje faflunki [img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/img] Quote
Majkowska Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 skąd wyście wzięli takie słońce? Jeeejku jaki on już duży. Quote
FredziaFredzia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Pięknoty :) A ja ostatnie dwa dni spędziłam u znajomej i za płotem mieszka szczeniak (7 miesięcy) bokserek. Żywe srebro, ale szalony okrutnie :lol: Quote
Franca81 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ile cudnych fotek! I to naslonecznionych! :loveu: Widac, ze jakies stare (bo slonca dawno u nas nie ma) :evil_lol: pewnie jeszcze przed tym jak zaczelas zamykac w piwnicy. :diabloti: Quote
Kaaasia Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Fajnie się bawią :D[/QUOTE] Dla jednych się bawią, dla innych zagryzają :cool3: [quote name='magdabroy']Daje z liścia, zamyka w piwnicy... a do tego urządza walki psów [URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1236298_215787928587353_1087218010_n.jpg[/URL] [/QUOTE] Potem będę wysyłać na walki i zarabiać pieniążki :eviltong: [quote name='Don_Vito']Milo to już dorosły chłopak! Kiedy go zooooobaczę!? :mad:[/QUOTE] Przecież wstawiłam zdjęcia :eviltong: :eviltong::eviltong: [quote name='Sonka95']Szaleństwa bokserów :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Istny szał :smile: [quote name='qmu']buzi buzi | jejq sliczne sa te twoje faflunki [URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/URL] [/QUOTE] Raczej sprawdzanie czy można podprowadzić pileczkę :cool3: [quote name='Majkowska']skąd wyście wzięli takie słońce? Jeeejku jaki on już duży.[/QUOTE] Słońce kiedyś tam było to i na fotki się zalapalo :smile: [quote name='FredziaFredzia']Pięknoty :) A ja ostatnie dwa dni spędziłam u znajomej i za płotem mieszka szczeniak (7 miesięcy) bokserek. Żywe srebro, ale szalony okrutnie :lol:[/QUOTE] To właśnie cały bokser. Czasem jego szaleństwo może doprowadzić wlaściciela do załamania nerwowego :evil_lol: [quote name='Franca81']Ile cudnych fotek! I to naslonecznionych! :loveu: Widac, ze jakies stare (bo slonca dawno u nas nie ma) :evil_lol: pewnie jeszcze przed tym jak zaczelas zamykac w piwnicy. :diabloti:[/QUOTE] Pewnie że stare. Fotki robie hurtowo, a potem wstawiam ratami aby było na dłużej ;) Wtedy byli grzeczniejsi i biegusiali, a teraz siedzą w piwnicy :loveu: Dzisiaj kolejny dzień pełen przygód :mad:. Stwierdziła, że mam w sobie jakiś magnes na idiotów :loveu: Najpierw baba z dzieckiem w wózku. Widziała jak idę to stała. Jak poszłam na odludzie i puściłam psy to ona za mną. A potem panika w oczach bo piesy biegną w jej stronę :diabloti: Następna była baba z dwoma mini ujadaczami. Ja się szarpię z Milo, staram się wcisnąć mu smaka, aby mi rączek nie pourywał do końca a ona kopie piłeczki dla swoich dziamgaczy, co jeszcze bardziej nakręcila mojego gnoma. Najgorsze że mieszka niedaleko i szłyśmy w tą samą stronę :mad: Kolejna była u weta.No ta to już mnie wkurzyła totalnie. Stoje sobie w poczekalni, Milo leży, moja mama siedzi z Olim. Wychodzi z gabinetu baba z kotem na rękach i do mnie abym psa trzymała mocno (a czekałam tylko jak mi powie abym wyszła :mad:). Mina wetki bezcenna. W gabinecie się dowiedziałam, że pani kazala wszystko dezynfekować dwa razy (nawet wagę), a podczas zastrzyku płakała. Wetka już miała jej dosyć. Dodatkowo a spacerze Milo wytarzał mi się w g.wnie :angryy:. Jak chciałam go złapać to cała się wypaćkałam, przy okazji Oli poleciał sprawdzić czy można jeszcze zjeść. I tak śmierdzący na odleglość wracaliśmy do domu :loveu: Bilans dnia Oli- 31,3kg, jakiś badziew w uchu, zastrzyk. Milo- 23,3kg, jakis badziew na pazurze i brzuchu oraz odczyn po kleszczu na szyi. Ja- kolejne siwe włosy, ponadrywane ręce i paranoja, że po mieszkaniu biega kleszcz na wolności :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 No to masz fajny bilans dnia :diabloti: nie zazdroszczę :eviltong: Quote
wedara Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Poczekaj :evil_lol: Mojemu niedługo 5 latek stuknie a nadal głupi jak but :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 :loveu::loveu: jakie to jest pocieszające że nie tylko u mnie takie historie :D Quote
FredziaFredzia Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Kaaasia'] Dodatkowo a spacerze Milo wytarzał mi się w g.wnie :angryy:. Jak chciałam go złapać to cała się wypaćkałam, przy okazji Oli poleciał sprawdzić czy można jeszcze zjeść. I tak śmierdzący na odleglość wracaliśmy do domu :loveu: Bilans dnia Oli- 31,3kg, jakiś badziew w uchu, zastrzyk. Milo- 23,3kg, jakis badziew na pazurze i brzuchu oraz odczyn po kleszczu na szyi. Ja- kolejne siwe włosy, ponadrywane ręce i paranoja, że po mieszkaniu biega kleszcz na wolności :evil_lol:[/QUOTE] Uśmiałam się na maka :lol: Quote
Franca81 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Hallo oszolomki! :evil_lol: W przyszlym tyg ma byc chyba w miare cieplo. Moze ogarniemy naszym paskudom wspolny spacerek? :loveu: Ja juz bym tak chciala poznac Miluchnego! Oliego tez oczywiscie! Zrobimy zawody, czyj pies jest wiekszym glupkiem i oszolomem! :diabloti: Jestem pewna zwyciestwa! :B-fly: Quote
M&S Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 :loveu::loveu::loveu: [url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/url] ale atrakcji miałaś;) Pozdrawiamy niedzielnie:) Quote
szalej Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Boszzz ale mnie długo nie było, dopiero teraz widze brzdąca :O Gratulacje :) Quote
Kaaasia Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='wedara']Poczekaj :evil_lol: Mojemu niedługo 5 latek stuknie a nadal głupi jak but :diabloti:[/QUOTE] To wcale nie jest pocieszające :evil_lol: [quote name='Majkowska']:loveu::loveu: jakie to jest pocieszające że nie tylko u mnie takie historie :D[/QUOTE] W kupie siła :loveu: [quote name='FredziaFredzia']Uśmiałam się na maka :lol:[/QUOTE] Mnie do śmiechu nie było :eviltong: [quote name='Franca81']Hallo oszolomki! :evil_lol: W przyszlym tyg ma byc chyba w miare cieplo. Moze ogarniemy naszym paskudom wspolny spacerek? :loveu: Ja juz bym tak chciala poznac Miluchnego! Oliego tez oczywiscie! Zrobimy zawody, czyj pies jest wiekszym glupkiem i oszolomem! :diabloti: Jestem pewna zwyciestwa! :B-fly:[/QUOTE] Nie wiem gdzie ty tą pogodę widziałaś, bo jak ja patrzyłam to zimno i deszcz :shake:. W tym tygodniu to nie bardzo mi pasuje ale po niedzieli jestem cała wasza :lol: W tych zawodach masz ostrą konkurencję, więc nie bądź pewna zwycięstwa :eviltong: [quote name='M&S']:loveu::loveu::loveu: [URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/URL] ale atrakcji miałaś;) Pozdrawiamy niedzielnie:)[/QUOTE] Ja prawie codziennie mam jakieś atrakcje. Dzisiaj przez 1,5h stałam pod kliniką aby Olka zaszczepić. Nogi mi w tyłek wlazły a pies się wynnnnnuuuuuudził. [quote name='szalej']Boszzz ale mnie długo nie było, dopiero teraz widze brzdąca :O Gratulacje :)[/QUOTE] Dzięki :smile: ale trzeba częściej zaglądać ;) Quote
Majkowska Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Czemu stałaś przed kliniką? Taki potwór że nie można go było do środka wprowadzić? :D Quote
Kaaasia Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Majkowska']Czemu stałaś przed kliniką? Taki potwór że nie można go było do środka wprowadzić? :D[/QUOTE] No, bo innych pacjentów zje :eviltong: Tyle ludzi było, a u weta poczekalnia ma jakiś metr na metr :roll: Quote
Majkowska Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 oj to faktycznie ;) Ja też czekałam kiedyś przed wetem, bo jakiś piesek tak się bal zę zaczął piszczeć. Mój empatyczny pies jak to usłyszał to zaczął wyć... i od razu za nim cała poczekalnia też. A potem jeszcze wdał mu się klimat nerów i zaczął rzygać... Zyc nie umierać z takim pieskiem. Quote
Besti Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Kaaasia']No, bo innych pacjentów zje :eviltong:[/QUOTE] Ahhh no tak i wszystko jasne. Trzeba wtedy mówić że jeszcze śniadanka nie jadł :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Majkowska']oj to faktycznie ;) Ja też czekałam kiedyś przed wetem, bo jakiś piesek tak się bal zę zaczął piszczeć. Mój empatyczny pies jak to usłyszał to zaczął wyć... i od razu za nim cała poczekalnia też. A potem jeszcze wdał mu się klimat nerów i zaczął rzygać... Zyc nie umierać z takim pieskiem.[/QUOTE] Wesoła poczekalnia :evil_lol: [quote name='Besti']Ahhh no tak i wszystko jasne. Trzeba wtedy mówić że jeszcze śniadanka nie jadł :evil_lol:[/QUOTE] Akurat trafiło się odpowiednie towarzystwo :diabloti:. Pani z kotem, która kazała mi poprzednio trzymac psa (swoją drogą głupie babsko, bo widząc kolejkę pod gabinetem powinna spakować kota i wyjść, a nie zająć całą poczekalnię i z obrażoną miną czekać na taxi :diabloti:). Dwie babki z yorasami, z czego jedna polamana o kulach. To już wolalam czekać na zewnątrz. Przynajmniej potuptaliśmy w koło i pies sobie posiurać mógł :evil_lol: Quote
Franca81 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Oj bo zapowiadali brzydka pogode a zawsze wychodzilo na odwrot to bylam pewna swego. :mad: No to jak w przyszlym tyg bedzie lepiej to sie zglaszamy z pannica. Wczorajsze grzybobranie utwierdzilo mnie w naszej bezkonkurencyjnosci... Psie kupy Sintre nie interesuja ale ludzkie i wszelka padlina jak najbardziej! Pierwszy raz mialam przyjemnosc poczuc jak psu smierdzi z pyska ludzkim klocem! :angryy: Nie spodziewalam sie tego w srodku lasu..... Quote
Kaaasia Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Hahahahahahaha Milo też psich nie tyka, tylko najczęściej ludzkie :evil_lol: Jednak Sintrula ma coś z brachola :loveu: Quote
Franca81 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Kaaasia']Hahahahahahaha Milo też psich nie tyka, tylko najczęściej ludzkie :evil_lol: Jednak Sintrula ma coś z brachola :loveu:[/QUOTE] A watpilas? :roll: - glucha na moje wolanie - lubiaca ludzkie klocki - mala powierzchnia rozumku - oszolomiarstwo Pewnie cech wspolnych maja wiecej tylko tak publicznie wymieniac nie wypada :evil_lol: (chyba jedyne co ich rozni to plec i czestotliwosc puszczania smierdzieli) Quote
Kaaasia Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Jak jeszcze ciągnie na smyczy to mamy bliźniaki :evil_lol: Quote
Franca81 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Kaaasia']Jak jeszcze ciągnie na smyczy to mamy bliźniaki :evil_lol:[/QUOTE] No a co myślałaś? :roll: Że chodzi delikatnie przy nóżce i nie robi nagłych wyskoków a to do pieska, do kotka albo człowieka? :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Jak na panienkę z dobrego domu przystało :loveu: Quote
Recommended Posts