Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buzi buzi | jejq sliczne sa te twoje faflunki
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/img]

Posted

Ile cudnych fotek! I to naslonecznionych! :loveu: Widac, ze jakies stare (bo slonca dawno u nas nie ma) :evil_lol: pewnie jeszcze przed tym jak zaczelas zamykac w piwnicy. :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajnie się bawią :D[/QUOTE]
Dla jednych się bawią, dla innych zagryzają :cool3:

[quote name='magdabroy']Daje z liścia, zamyka w piwnicy... a do tego urządza walki psów [URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1236298_215787928587353_1087218010_n.jpg[/URL] [/QUOTE]
Potem będę wysyłać na walki i zarabiać pieniążki :eviltong:

[quote name='Don_Vito']Milo to już dorosły chłopak! Kiedy go zooooobaczę!? :mad:[/QUOTE]
Przecież wstawiłam zdjęcia :eviltong: :eviltong::eviltong:

[quote name='Sonka95']Szaleństwa bokserów :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Istny szał :smile:

[quote name='qmu']buzi buzi | jejq sliczne sa te twoje faflunki
[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Raczej sprawdzanie czy można podprowadzić pileczkę :cool3:

[quote name='Majkowska']skąd wyście wzięli takie słońce?

Jeeejku jaki on już duży.[/QUOTE]
Słońce kiedyś tam było to i na fotki się zalapalo :smile:

[quote name='FredziaFredzia']Pięknoty :)

A ja ostatnie dwa dni spędziłam u znajomej i za płotem mieszka szczeniak (7 miesięcy) bokserek. Żywe srebro, ale szalony okrutnie :lol:[/QUOTE]
To właśnie cały bokser. Czasem jego szaleństwo może doprowadzić wlaściciela do załamania nerwowego :evil_lol:

[quote name='Franca81']Ile cudnych fotek! I to naslonecznionych! :loveu: Widac, ze jakies stare (bo slonca dawno u nas nie ma) :evil_lol: pewnie jeszcze przed tym jak zaczelas zamykac w piwnicy. :diabloti:[/QUOTE]
Pewnie że stare. Fotki robie hurtowo, a potem wstawiam ratami aby było na dłużej ;)
Wtedy byli grzeczniejsi i biegusiali, a teraz siedzą w piwnicy :loveu:

Dzisiaj kolejny dzień pełen przygód :mad:. Stwierdziła, że mam w sobie jakiś magnes na idiotów :loveu:
Najpierw baba z dzieckiem w wózku. Widziała jak idę to stała. Jak poszłam na odludzie i puściłam psy to ona za mną. A potem panika w oczach bo piesy biegną w jej stronę :diabloti:
Następna była baba z dwoma mini ujadaczami. Ja się szarpię z Milo, staram się wcisnąć mu smaka, aby mi rączek nie pourywał do końca a ona kopie piłeczki dla swoich dziamgaczy, co jeszcze bardziej nakręcila mojego gnoma. Najgorsze że mieszka niedaleko i szłyśmy w tą samą stronę :mad:
Kolejna była u weta.No ta to już mnie wkurzyła totalnie. Stoje sobie w poczekalni, Milo leży, moja mama siedzi z Olim. Wychodzi z gabinetu baba z kotem na rękach i do mnie abym psa trzymała mocno (a czekałam tylko jak mi powie abym wyszła :mad:). Mina wetki bezcenna. W gabinecie się dowiedziałam, że pani kazala wszystko dezynfekować dwa razy (nawet wagę), a podczas zastrzyku płakała. Wetka już miała jej dosyć.
Dodatkowo a spacerze Milo wytarzał mi się w g.wnie :angryy:. Jak chciałam go złapać to cała się wypaćkałam, przy okazji Oli poleciał sprawdzić czy można jeszcze zjeść. I tak śmierdzący na odleglość wracaliśmy do domu :loveu:

Bilans dnia
Oli- 31,3kg, jakiś badziew w uchu, zastrzyk.
Milo- 23,3kg, jakis badziew na pazurze i brzuchu oraz odczyn po kleszczu na szyi.
Ja- kolejne siwe włosy, ponadrywane ręce i paranoja, że po mieszkaniu biega kleszcz na wolności :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Dodatkowo a spacerze Milo wytarzał mi się w g.wnie :angryy:. Jak chciałam go złapać to cała się wypaćkałam, przy okazji Oli poleciał sprawdzić czy można jeszcze zjeść. I tak śmierdzący na odleglość wracaliśmy do domu :loveu:

Bilans dnia
Oli- 31,3kg, jakiś badziew w uchu, zastrzyk.
Milo- 23,3kg, jakis badziew na pazurze i brzuchu oraz odczyn po kleszczu na szyi.
Ja- kolejne siwe włosy, ponadrywane ręce i paranoja, że po mieszkaniu biega kleszcz na wolności :evil_lol:[/QUOTE]

Uśmiałam się na maka :lol:

Posted

Hallo oszolomki! :evil_lol: W przyszlym tyg ma byc chyba w miare cieplo. Moze ogarniemy naszym paskudom wspolny spacerek? :loveu: Ja juz bym tak chciala poznac Miluchnego! Oliego tez oczywiscie!
Zrobimy zawody, czyj pies jest wiekszym glupkiem i oszolomem! :diabloti: Jestem pewna zwyciestwa! :B-fly:

Posted

:loveu::loveu::loveu:
[url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/url]

ale atrakcji miałaś;)

Pozdrawiamy niedzielnie:)

Posted

[quote name='wedara']Poczekaj :evil_lol: Mojemu niedługo 5 latek stuknie a nadal głupi jak but :diabloti:[/QUOTE]
To wcale nie jest pocieszające :evil_lol:

[quote name='Majkowska']:loveu::loveu:
jakie to jest pocieszające że nie tylko u mnie takie historie :D[/QUOTE]
W kupie siła :loveu:

[quote name='FredziaFredzia']Uśmiałam się na maka :lol:[/QUOTE]
Mnie do śmiechu nie było :eviltong:

[quote name='Franca81']Hallo oszolomki! :evil_lol: W przyszlym tyg ma byc chyba w miare cieplo. Moze ogarniemy naszym paskudom wspolny spacerek? :loveu: Ja juz bym tak chciala poznac Miluchnego! Oliego tez oczywiscie!
Zrobimy zawody, czyj pies jest wiekszym glupkiem i oszolomem! :diabloti: Jestem pewna zwyciestwa! :B-fly:[/QUOTE]
Nie wiem gdzie ty tą pogodę widziałaś, bo jak ja patrzyłam to zimno i deszcz :shake:. W tym tygodniu to nie bardzo mi pasuje ale po niedzieli jestem cała wasza :lol:

W tych zawodach masz ostrą konkurencję, więc nie bądź pewna zwycięstwa :eviltong:

[quote name='M&S']:loveu::loveu::loveu:
[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994599_215787948587351_1978306936_n.jpg[/URL]

ale atrakcji miałaś;)

Pozdrawiamy niedzielnie:)[/QUOTE]
Ja prawie codziennie mam jakieś atrakcje. Dzisiaj przez 1,5h stałam pod kliniką aby Olka zaszczepić. Nogi mi w tyłek wlazły a pies się wynnnnnuuuuuudził.

[quote name='szalej']Boszzz ale mnie długo nie było, dopiero teraz widze brzdąca :O Gratulacje :)[/QUOTE]
Dzięki :smile: ale trzeba częściej zaglądać ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Czemu stałaś przed kliniką? Taki potwór że nie można go było do środka wprowadzić? :D[/QUOTE]
No, bo innych pacjentów zje :eviltong:
Tyle ludzi było, a u weta poczekalnia ma jakiś metr na metr :roll:

Posted

oj to faktycznie ;)
Ja też czekałam kiedyś przed wetem, bo jakiś piesek tak się bal zę zaczął piszczeć. Mój empatyczny pies jak to usłyszał to zaczął wyć... i od razu za nim cała poczekalnia też. A potem jeszcze wdał mu się klimat nerów i zaczął rzygać... Zyc nie umierać z takim pieskiem.

Posted

[quote name='Kaaasia']No, bo innych pacjentów zje :eviltong:[/QUOTE]

Ahhh no tak i wszystko jasne. Trzeba wtedy mówić że jeszcze śniadanka nie jadł :evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']oj to faktycznie ;)
Ja też czekałam kiedyś przed wetem, bo jakiś piesek tak się bal zę zaczął piszczeć. Mój empatyczny pies jak to usłyszał to zaczął wyć... i od razu za nim cała poczekalnia też. A potem jeszcze wdał mu się klimat nerów i zaczął rzygać... Zyc nie umierać z takim pieskiem.[/QUOTE]
Wesoła poczekalnia :evil_lol:

[quote name='Besti']Ahhh no tak i wszystko jasne. Trzeba wtedy mówić że jeszcze śniadanka nie jadł :evil_lol:[/QUOTE]
Akurat trafiło się odpowiednie towarzystwo :diabloti:. Pani z kotem, która kazała mi poprzednio trzymac psa (swoją drogą głupie babsko, bo widząc kolejkę pod gabinetem powinna spakować kota i wyjść, a nie zająć całą poczekalnię i z obrażoną miną czekać na taxi :diabloti:).
Dwie babki z yorasami, z czego jedna polamana o kulach. To już wolalam czekać na zewnątrz. Przynajmniej potuptaliśmy w koło i pies sobie posiurać mógł :evil_lol:

Posted

Oj bo zapowiadali brzydka pogode a zawsze wychodzilo na odwrot to bylam pewna swego. :mad:

No to jak w przyszlym tyg bedzie lepiej to sie zglaszamy z pannica.

Wczorajsze grzybobranie utwierdzilo mnie w naszej bezkonkurencyjnosci... Psie kupy Sintre nie interesuja ale ludzkie i wszelka padlina jak najbardziej! Pierwszy raz mialam przyjemnosc poczuc jak psu smierdzi z pyska ludzkim klocem! :angryy:
Nie spodziewalam sie tego w srodku lasu.....

Posted

[quote name='Kaaasia']Hahahahahahaha
Milo też psich nie tyka, tylko najczęściej ludzkie :evil_lol:
Jednak Sintrula ma coś z brachola :loveu:[/QUOTE]
A watpilas? :roll:
- glucha na moje wolanie
- lubiaca ludzkie klocki
- mala powierzchnia rozumku
- oszolomiarstwo

Pewnie cech wspolnych maja wiecej tylko tak publicznie wymieniac nie wypada :evil_lol:

(chyba jedyne co ich rozni to plec i czestotliwosc puszczania smierdzieli)

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak jeszcze ciągnie na smyczy to mamy bliźniaki :evil_lol:[/QUOTE]
No a co myślałaś? :roll: Że chodzi delikatnie przy nóżce i nie robi nagłych wyskoków a to do pieska, do kotka albo człowieka? :evil_lol: