Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Franca81']alez slodziak! :loveu: Olus widze szalal! ehhh szkoda ze slonka zaczyna byc coraz mniej.... takie fajne fotki trawkowe wstawiasz.
Jedyny minus zmiany pogody na zimową to brak pięknych kolorów. Zanim się obejrzymy, a znów będzie wiosna ;)

[quote name='Alicja']postanowił skopiować uszy ;)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1150393_209987899167356_927833415_n.jpg

:roflt:
https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1174841_209987925834020_562065471_n.jpg
Oluś chce być modny :evil_lol:

Ciekawska bestyja. Dobrze że nie utknął :diabloti:

Kochane cioteczki ogłaszam że znikam na tydzień. Nie cieszcie się, bo wrócę :eviltong:
Chyba że zdarzy się cud nad cuda i zadziała mi internet to wtedy wcześniej.

Posted

Właśnie sobie odpoczywamy i nawet mam znośną pogodę i działa internet :multi:.
Piesy szaleją od rana do nocy, maly pilnuje i wszystko obszczekuje. Biegają po łąkach i objadają się końskim łajnem :angryy:
Jak się uda to wywiozę ich do lasu :diabloti:

Posted

jak konskim [a konie odrobaczne] to nie tak zle hihihi moje zra wszytskie jakie znajda po moich zwierzetach niestety ale jakos ciagna mimo to
wczasujcie sie i rocie duzo zdjec duuuzo wstawiajcie

Posted

Kaaasia napisał(a):
Właśnie sobie odpoczywamy i nawet mam znośną pogodę i działa internet :multi:.
Piesy szaleją od rana do nocy, maly pilnuje i wszystko obszczekuje. Biegają po łąkach i objadają się końskim łajnem :angryy:
Jak się uda to wywiozę ich do lasu :diabloti:

No to super!!!

Głaski dla Pręgatych:)

Posted

Nikt za nami nie tęski, zdjęć się nie domaga. Foch normalnie :eviltong:
Będę taka okropna, że aż wam coś wstawie :evil_lol:

Moja mała, kochana Lucynka (zdrobnienie od Lucyfera :diabloti: )

Posted

Kaaasia napisał(a):
Nie przestraszyli się. Chyba wiedzą, że mam miękkie serce :evil_lol:

U mnie pewnie byłaby akcja... "O Jezu,Pańcia ale impreza, pomogę Ci rozkręcić" :roll:

Posted

Czytam o jakiejś Lucynce i już myśląłam że masz nowego psa :D

Jejku, jaki młody jest ciapciak :loveu: Kooochany :D
Na ostatnich fotach wydawał się mi już taki dorosły, ale teraz znów widać że to jeszcze dzieciak :D Widzę że twardo ćwiczycie pozycję ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
nie chce mi się go przemycać no i mogli by mnie zawrócić na bramie :roll:

Możesz wejść z książeczką zdrowia, nikt Cie nie zawróci.

Doberek:)

Posted

[quote name='Franca81']https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1240080_212945218871624_396049603_n.jpg

no przecież po mince widać, że się pastwisz nad Lucynką.... :placz:
Pastwię strasznie. Psy mają ze mną złe życie :cool3:

[quote name='Majkowska']Czytam o jakiejś Lucynce i już myśląłam że masz nowego psa :D

Jejku, jaki młody jest ciapciak :loveu: Kooochany :D
Na ostatnich fotach wydawał się mi już taki dorosły, ale teraz znów widać że to jeszcze dzieciak :D Widzę że twardo ćwiczycie pozycję ;)
Oni obydwaj mają dużo imion. Ostatnio są moimi Ogarami Piekielnymi: Belzebub i Lucyfer (czyli Buba i Lucynka :diabloti:)

Właśnie za mało ćwiczymy, źle ćwiczymy i mnie zjechali, że takich fotek się nie wstawia :roll:

[quote name='M&S']Możesz wejść z książeczką zdrowia, nikt Cie nie zawróci.

Doberek:)
Nie chce mi się go zabierać, bo mam zamiar podpytać się bokserkowców jak małego uczyć wystawiania i popatrzeć jak to robią. A z nim to będzie mini rodeo. Chociaż fajny socjal. Na następną zabiorę go już jako eksponat :lol: