Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy takie szelki nawet mi się w oczy nie rzuciły ale to już lekka przesada :crazyeye:.

W końcu zrobiłam porządek ze zdjęciami :multi: Jest ich całe mnóstwo, tylko nie wiem kto je wstawi :eviltong:

Mały gad zjadł mi dzisiaj cały krzaczek pomidorków. Zawsze powtarzam, że jak za dlugo jest cisza, to trzeba sprawdzić co się dzieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']

Mały gad zjadł mi dzisiaj cały krzaczek pomidorków. Zawsze powtarzam, że jak za dlugo jest cisza, to trzeba sprawdzić co się dzieje :evil_lol:[/QUOTE]

Identycznie jest z małymi dziećmi :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']ktoś obiecał zdjęcia i zong.. :siara:
Nie wiem kto i co obiecywał, ja tylko pisałam że mam zdjęcia :eviltong:

Ale że mam ich od cholery i ciut ciut to wstawię :evil_lol:. Są z początku lipca, kiedy Milo zaliczył pierwsze wodowanie.

Posted

Jakie on ma spojrzenie!!:loveu: " mamuniu a kupisz mu kółeczko żebym się nie utopił?"
:loveu::loveu:
A Oli widać że już dojrzały doświadczony pies i nie boi się niczego tylko bawi na całego. A jak się rzuca ze stromego brzegu, skubany. U mnie Wald robi to samo tylko jego "brzegi" czasem mają i po 5 metrów i więcej...:roll:

Fajne tereny spacerowe macie :)

Posted

[quote name='justysiek']ale fajnie razem wygladają :)

fajnie mieć dwa psy, też bym chciała:diabloti:
Doczekasz się i ty ;)

[quote name='magdabroy']https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017071_199954173504062_1486280005_n.jpg jaki piękny nurek :D:D:D
Dla kijka wszystko :cool3:

[quote name='understandme']https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526429_199953933504086_1352162332_n.jpg jaki słodziak :loveu: To spojrzenie :D
Zdziwiony tym mokrym czymś :lol:. Ale chyba mu się spodobało bo codziennie pcha się do wody :mad:

[quote name='Majkowska']Jakie on ma spojrzenie!!:loveu: " mamuniu a kupisz mu kółeczko żebym się nie utopił?"
:loveu::loveu:
A Oli widać że już dojrzały doświadczony pies i nie boi się niczego tylko bawi na całego. A jak się rzuca ze stromego brzegu, skubany. U mnie Wald robi to samo tylko jego "brzegi" czasem mają i po 5 metrów i więcej...:roll:

Fajne tereny spacerowe macie :)
Kółeczko to niezły pomysł. Może nauczyli by się pływać ;)
Oli lubi sobie poskakać, on chyba ma większą frajdę z tego piasku niż wody.

Tereny spacerowe fajne ale niestety nie mamy ich pod nosem :roll:

Posted

[quote name='justysiek']ale fajnie razem wygladają :)

fajnie mieć dwa psy, też bym chciała:diabloti:[/QUOTE]

potwierdzam nawet bardzo fajnie mieć dwa psy :)

Widać że chłopaki szczęśliwe i zadowolone!Maluda pięknie rośnie :) a jak się dogadują z Olim ?

Posted

O tak potrafie nurkować :cool3: [url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017071_199954173504062_1486280005_n.jpg[/url]

a te z wodą jakie fajne :) [url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9101_199954103504069_1171778350_n.jpg[/url]

Posted

fruwające fafle są genialne :evil_lol: Nurkowanie to specjalność Sanheza, Hunter jakoś nie szaleje na punkcie wody.
Kurę zazdroszczę tego, że Twoje piechy potrafią razem sie bawić. Oby tak dalej

Posted

[quote name='monia&nero']potwierdzam nawet bardzo fajnie mieć dwa psy :)

Widać że chłopaki szczęśliwe i zadowolone!Maluda pięknie rośnie :) a jak się dogadują z Olim ?[/QUOTE]
Tylko czasem to nawet cztery razy więcej pracy ;)

Jak narazie nie mogę narzekać (tfu, tfu). Chłopaki dobrze się dogadują, potrafią razem jeść i się bawić. Mały jeszcze ustępuje Olkowi w pewnych chwilach ale to pewnie długo nie potrwa :roll:

[quote name='Sonka95']O tak potrafie nurkować :cool3: [URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017071_199954173504062_1486280005_n.jpg[/URL]

a te z wodą jakie fajne :) [URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9101_199954103504069_1171778350_n.jpg[/URL][/QUOTE]
Tak, to jest jego sposób na wodę. Głębiej wejść nie bardzo ale łeb wsadzić to już tak :smile:

[quote name='YxNinaxY']fruwające fafle są genialne :evil_lol: Nurkowanie to specjalność Sanheza, Hunter jakoś nie szaleje na punkcie wody.
Kurę zazdroszczę tego, że Twoje piechy potrafią razem sie bawić. Oby tak dalej[/QUOTE]
Fafle najlepsze :loveu:
Mam nadzieję, że tak już zostanie. A jak nie to będę klikać tak dług aż im wklikam miłość do siebie :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']Tylko czasem to nawet cztery razy więcej pracy ;)

Jak narazie nie mogę narzekać (tfu, tfu). Chłopaki dobrze się dogadują, potrafią razem jeść i się bawić. Mały jeszcze ustępuje Olkowi w pewnych chwilach ale to pewnie długo nie potrwa :roll:

Tak, to jest jego sposób na wodę. Głębiej wejść nie bardzo ale łeb wsadzić to już tak :smile:

Fafle najlepsze :loveu:
Mam nadzieję, że tak już zostanie. A jak nie to będę klikać tak dług aż im wklikam miłość do siebie :diabloti:[/QUOTE]

haha ja gamoniom już nie zaufam na tyle by zdjać kagańce.. chociaż ostatnio Sanhez latał bez ale młody zakratowany.. Bo u nas to jest tak, że to Sanhez powarkuje i się jeży ale dopóki młody nie odpowie to jest spokój ale jak już młody zechce pokazać ząbki to jest gorąco.

A na Sanheza tylko wystarczy krzyknąć i odpuszcza, jeży się i ucieka ze swoim kamieniem daaleeeko daaaleeko od Huntera;)

Posted

[quote name='YxNinaxY']haha ja gamoniom już nie zaufam na tyle by zdjać kagańce.. chociaż ostatnio Sanhez latał bez ale młody zakratowany.. Bo u nas to jest tak, że to Sanhez powarkuje i się jeży ale dopóki młody nie odpowie to jest spokój ale jak już młody zechce pokazać ząbki to jest gorąco.

A na Sanheza tylko wystarczy krzyknąć i odpuszcza, jeży się i ucieka ze swoim kamieniem daaleeeko daaaleeko od Huntera;)[/QUOTE]
U mnie nie jest jeszcze tak źle ale wszystko prowokuje młodszy :evil_lol:. Chłopaki bardzo dobrze się dogadują ale Milo potrafi iść do Olka jak on śpi i zaczyna mu ogryzać nogi lub uszy i wtedy zostaje oburczany. Sama też staram się unikać takich sytuacji, bo przecież oni nie muszą mieć ochoty na zabawę 24/7;)

Upał dał wszystkim popalić :evil_lol: a kumulacją mojej złości był wieczorny monolog o brudzie na osiedlu. A przez otwarte okna pewnie sporo osób go słyszało :diabloti:. Kurde, idę sobie z kundlami, mały bez przewy coś memli, ciemno to dokładnie nie widzę a on cały ryj ma czymś oblepiony :mad:. Skubany złapał jakiegoś białego kłaka i zadowolony. Się wkur... zdenerwowałam :diabloti:. Czy tak ciężko jest posprzątać kłaki swego psa jak się go wyczesze. Przecież to ciężkie nie jest. Ale po co, jak można zostawić sterty sierści na trawnikach i niech se lata :angryy:

Dzisaj rano wyszłam, pieski zadowolone robią kupkę. Posprzątałam i idę do kosza, a tam tak napchane, że nawet zapałki nie wsadzisz. I z klockami w ręku spacer w poszukiwaniu śmietnika :mad:

Chyba dla własnego spokoju ducha nie powinnam opuszczać mieszkania :evil_lol:

Posted

Jednoczę się z Tobą w niesmaku, furii i nienawiści do osiedlowych śmieciarzy!
Kłaki to wspaniała sprawa, szczególnie jak ci pies wsunie kawałek jakiegoś pudla i się zatka i zacznie się dusić...
A tak serio to głównie kłaki widuję że produkują ludzie z onkowatymi psami, które mają nadmiar podszerstka. Czasem goldeny. Cudowni mili ludzie...