feliksik Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 kurcze maleńska chopaj do góry. daliście ją na mikropsy? Quote
Zofija Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 feliksik napisał(a):kurcze maleńska chopaj do góry. daliście ją na mikropsy? nie, bo nie mam linku. Jak masz to wrzuć i dam ją tam.dziękuję! Quote
Zofija Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Mila-zmieniła imię na Kredka:). Jest bardzo grzeczna spokojna, bezproblemowa kochana sunieczka:) Teraz tylko domek! U pani Ani wygrzewa się w słoneczku na tarasie:) Quote
Argat Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ja mogę ją wstawić na mikro, ale potrzebne są inf.: [FONT=Arial Black]Plec:[/FONT] suczka [FONT=Arial Black]Wiek: [/FONT] [FONT=Arial Black]Waga: [/FONT] [FONT=Arial Black]Miejsce:[/FONT] [FONT=Arial Black]Sterylizacja: [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do innych psów: [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: [/FONT] [FONT=Arial Black]Charakter:[/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt:[/FONT] wątek: [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
Zofija Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [FONT=Arial Black]Plec:[/FONT] suczka [FONT=Arial Black]Wiek: ok. 12 lat[/FONT] [FONT=Arial Black]Waga: ok. 5-6 kg[/FONT] [FONT=Arial Black]Miejsce: Skoczów woj. sląskie[/FONT] [FONT=Arial Black]Sterylizacja: nie[/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: kompletnie nieagresywna, ale ze względu na jej wiek i stan zdrowie nie za bardzo do zupełnie małych dzieci-potrzebuje spokoju[/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do innych psów: pozytywny[/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: pozytywny[/FONT] [FONT=Arial Black]Charakter: spokojna, grzeczna, dużo śpi, bezproblemowa, nauczona czystości[/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt: 508-063-271 e-mail: [email protected][/FONT] wątek:http://www.dogomania.pl/threads/205575-Mileczka-10-letnia-maleńka-sunia-w-schronie-NIE-PRZEŻYJE/page2 Quote
Syla Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Śliczna babcinka.Czy ona ma już jakieś inne ogłoszenia?Kupiłam dzisiaj tutaj i jeden pakiet może być dla niej. http://www.dogomania.pl/threads/205759-Pakiety-ogłoszeniowe-z-AKTUALIZACJĄ-na-Piegusię-do-23-kwietnia Gorsze bidy, szczególnie te malutkie znajdują domki.Będę zaglądać. Quote
Redpit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Prawie jak będący u mnie znajdek "Pikuś" :( niektórzy to mają zamaist serca nie kamienie - a sakiewki :( Do góry maleńka :) Quote
feliksik Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Argat napisał(a):Dodałam ją na Mikro widziałam tam niunię Quote
azalia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jak się czuje mała Milka?Jakoś mi ta MIleczka bardziej doniej pasuje niż Kredka,tak cieplej brzmi. Quote
plina Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale bida z małej... Będę zaglądać, może dorzucę grosza... Quote
Zofija Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 azalia napisał(a):Jak się czuje mała Milka?Jakoś mi ta MIleczka bardziej doniej pasuje niż Kredka,tak cieplej brzmi. Ale zostałą kredką:) Też fajnie:) Mała musi iść do weta i będą potrzebne pieniądze. Ma wodę w brzuchu i coś w uszkach. Ciocie, czy mogę prosić o wsparcie???? Quote
Zofija Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Argat-sprostowanie- ona ma 12 lat i waży ok. 6kg- przepraszam za pomyłkę Quote
Zofija Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 malagos napisał(a):Niunia jest w dt? tak, ale w takim naprawdę czasowym- na razie jest, ale nie moze zostać długo. Quote
plina Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 W ogłoszeniu może też napisać prośbę o choćby tymczasowy? Quote
ulvhedinn Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kolejna maleńka staruszka porzucona....... Quote
Zofija Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dzisiaj Kredka idzie do weta- prawdopodobnie będą potrzebne pieniążki- czy ktoś moze pomóc? Dzisiaj ma być diagnoza i Pan wet poda ile będzie kosztować ewentualne leczenie Quote
malagos Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Pewnie, ze przegląd jest konieczny. I zabezpieczenie od kleszczy........ Quote
Zofija Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Mała to naprawdę staruszka, chyba ma nawet więcej niż 12 lat... Jest słaba-ale to kwestia wieku- serducho. Choć w domu Pani Ani pogryzła misia-zabawkę:) Quote
Recommended Posts