Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebne są pieniądze na paliwo-czy ktoś moze coś zadeklarować gdybym nie znalazła darmowego transportu? Na pewno pojechałby Przemek z Fundacji Psi Ratownicy, ale to koszt ok. 500zł

Posted

Odwołałam ogłoszenia u pliny.Podaj mi Zofija konto.Nie dam rady wysłać dużo, ale chociaż te 20 zł.Moja ratlerka Noleczka odeszła, 15 kwietnia, w nocy.Niech tej się poszczęści chociaż.

Posted

Dziewczyny, my musimy zawieźć jamnisię do Malagos , o ile jeszcze chce nasza Nukę. ;) Z Jastrzębia Zdroju do Wa-wy/ Mińska Maz. Dołączymy się do kosztów. Skoczów o rzut beretem od nas.

Posted

shanti napisał(a):
Dziewczyny, my musimy zawieźć jamnisię do Malagos , o ile jeszcze chce nasza Nukę. ;) Z Jastrzębia Zdroju do Wa-wy/ Mińska Maz. Dołączymy się do kosztów. Skoczów o rzut beretem od nas.

Super! Tylko, ze Mila vel Kredka mozę jechać dopiero po świętach. A jak u Was????

Posted

Czekam na odpowiedź od malagos. Jeśli weźmie ją po świętach, to damy połowę na transport.:lol:

Edit: Nasza suńka jeśli malagos się zgodzi pojedzie na dniach. Niestety nie może czekać. :shake: Pomyślcie czy Wasza nie mogła by jechać wcześniej?

Posted

Shanti, wcześniejsze ustalenia pozostaja bez zmian, czyli czekam na Nukę, od zaraz.
Ale nie Mińsk Maz. ale MAKÓW MAZOWIECKI! Trochę inny kierunek :)
Adres podałam przez telefon Monika55.

Posted

malagos napisał(a):
Shanti, wcześniejsze ustalenia pozostaja bez zmian, czyli czekam na Nukę, od zaraz.
Ale nie Mińsk Maz. ale MAKÓW MAZOWIECKI! Trochę inny kierunek :)
Adres podałam przez telefon Monika55.

Jest jeszcze Maków Podhalański....byłoby bliżej :evil_lol:;):eviltong:

Posted

Śmiejcie się Ciotki, śmiejcie. Przynajmniej kierunek zachowałam.:evil_lol:
Nas - Jastrzębie Zdrój ludzie nagminnie mylą z Jastrzębią Górą, a to już dwa różne końce Polski:lol:

Posted

golf napisał(a):
sprawdzalam pociagi ze Skoczowa, ale to jest wyprawa na dwa dni.
Pomijajac ze Mileczka moze nie byc zachwycona taka podrożą.

na pewno nie, to taka starowinka......... widziałm ją wczoraj

Posted

golf napisał(a):
sprawdzalam pociagi ze Skoczowa, ale to jest wyprawa na dwa dni.
Pomijajac ze Mileczka moze nie byc zachwycona taka podrożą.

Bo pociagiem to ma sens z Pszczyny lub Katowic. Bezposredni express z Pszczyny (przez Katowice) do Wawy jedzie 3.20 (duzo szybciej niz autem), trzeba tylko dowiezc do Pszczyny ok. 40 km lub do Katowic 70 km. Myslicie, ze psy nie sa zachwycone PKP majac calą droge opieke, rece do glaskania i kolanka do dyspozycji? A w samochodzie tylko z kierowca co maja? ;)