Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Babka Fizyczna chciałabym zgłosić fakt że ZUZKA JEST GRUBA :mad: .

A poza tym chciałabym wiedzieć kto "podprowadził" mi wczoraj całe szczeniackie jedzenie z mojego "zwierzackiego" sklepu !?! :mad: Całe 15 puszek Wodana ... :placz:

Posted

ojej - co za złodziej zrobił to babci Maupie:mad: to teraz maluchy czeka dieta:evil_lol:

Wiola - nie dawaj nic jeść Zuzi bo ci babcia Maupa przywali basebolem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiecie co - wydaje mi się,ze to będzie najdłuższy wątek w dziejach dogomaniii - tyle długich lat przd maluszkami....:eviltong:

Posted

Ja wczoraj widziałam, jak Kiler szabrował chlebek. Zapytaj go może, czy nie był w sklepie jak poszłaś do pracy... po nim się można wielu rzeczy spodziewać.

Posted

anaczka Zulcia pzrepiekna!!!!! nie ma co zuch dziewczyna !!!!!

Wiola zdjecie zuzki swietne naprawde a ta koraona jak ona dodaje jej uroku :lol: padlam ze smiechu ja je zobaczylam sciagnelam na kompa bede miec jak mi sie smutno zrobi

Posted

[quote name='Maupa4']

A poza tym chciałabym wiedzieć kto "podprowadził" mi wczoraj całe szczeniackie jedzenie z mojego "zwierzackiego" sklepu !?! :mad: Całe 15 puszek Wodana ... :placz:

To pewnie te warszawskie domki wykupują Wodana dla Zuzinych szczeniorków:eviltong:

Ja pisałam wczoraj, że Zulcia grzecznie śpi obok naszego łóżka, a jak wyłączyłam kompa, to sunia wstała chętna do zabawy:evil_lol:

Większość nocy spałam z wiszącą ręką, aby Zulcia dobrze czuła się u siebie, bo co jakiś czas piszczała, aby wgramolić się do łóżka. Niestety nad ranem moja ręka jej niewystarczała:roll:i....stało się: pańcia się zlitowała, utuliła na swojej podusi i sen przyszedł błyskawicznie:lol:

Inteligentna bestia wybrała sobie jedno miejsce do załatwiania swoich potrzeb szkoda tylko, że na dywanie, w dodatku brązowym i robi to tak szybko, że podłożenie gazety nie wchodzi w rachubę. Niestety leżąca gazeta jest bardzo atrakcyjna- świetnie się ją rozszarpuje:diabloti:

Posted

lavinia napisał(a):
Klaudia, jak tam moja wnusia ???????

jak minęłą noc ??????

napisz szybciutko proszę

Kochane, przepraszam, że dopiero teraz, ale nie mialam netu. Mała czarna, ochrzczona jako Zoya ma się dobrze. Wcale nie płacze i załatwia się w jdnym miejscu:) Umie szczekać i gryźć kapcie. Aga mówi, że jest taka piękna, że powinnyśmy ją sklonowąć, żeby jej było więcej.:evil_lol:
Babciu Lavinio, zapraszamy:):loveu:
Miłego dnia:lol:

Posted

Neris napisał(a):
Ja wczoraj widziałam, jak Kiler szabrował chlebek. Zapytaj go może, czy nie był w sklepie jak poszłaś do pracy... po nim się można wielu rzeczy spodziewać.

o nie mój Killer niemożliwe on taki słodziasty jest :loveu: Glutek nie podprowadziłby jedzonka braciom i siostrom młodszym :evil_lol:

Posted

Zaadoptujemy ZOJĘ - córcie ZUZI z lasu. Po obiedzie po nią jedziemy ;)

Wszystkim którzy trzymali kciuki za udaną adopcję bardzo dziękujemy ;)

Pozdrawiamy Hanya, Robal, Bartek i mama Robala

A oto nasze ukochane maleństwo :D

P.S Czy tu wstawić Sonię i Zorana ? One też zasługują na kochane domki ;)

Posted

Jak miło, że łaciatka poszła do dobrch ludzi, a Gackopodobny dzieciak i Sonia jeszcze zostają u Maupy oby im się poszczęściło.
Cieszę sie bardzo. Czy mamie Robala podoba się łaciatka?
Dzisiaj już nic dla Was nie wyczaruję bo nie maŁukasza a on umie w kompie różne rzeczy robić.
My byliśmy na Polach i spotkaliśmy parę BF zakumplowaliśmy sie i będziemy się spotykać.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Mama Roberta, po perypetiach nie chciała już rasowego pieska, Robal chciał buldoga francuskiego lub innego paszczaka (najlepiej anglika :cool1: no ale warunki nie te...) Ja chciałam żeby piesek miał merdacza i nalepiej suczkę w potrzebie, jak widzicie każdy dostał to co chciał w tym jednym małym ciałku co się zowie ZOJA ;)

Posted

Wspaniale ogląda się zdjęcia z nowych domków, A serce się raduje, że mają tam dobrze :multi: Jednak jest to zasługa Maupy4 i innym opiekującym się cioteczkom, bez Was niebyłoby tego wątku oraz wspaniałych wzruszających opowieści - relacji. Pozdrawiamy

Posted

My strasznie się o maluchy boimy i chcemy by te domki ich były naprawdę dobre. Wiem co przeżywa Maupa wydając dzieciaki do nowych domków.
Myśle że musi być wszystko dobrze.
Będziemy tu i pisać o maluszkach niech zdrowo rosną ku wielkiej radość Maupy, która je wypielęgnowała i pozwoiła im godnie żyć.
Anka

Posted

Małe sprostowanko, fotorelacja jest z domu Maupy- my zrobiliśmy fotki i pojechaliśmy Zoję pokazać Robala mamie, mama się zgodziła. Teraz czekamy na Maupę i na moment adopcji... Ja o 17:50 mam pociąg a chcialabym być przy adopcji...
Pewno nie zdążę i mam nadzieje ze obejżę fotorelację z adopcji już w Gdańsku.

Posted

moja Zoja do domku pojechala :loveu: babcia bedzie tesknic kochanie :-(

napiszcie jak jej sie podoba w nowym domku koniecznie jak sie zadomowila itp bo my tu czekamy wszyscy na wiesci i zdjecia oczywiscie.

jaka ona sliczna no no :eviltong: mam nadzieje ze pokazecie nam ja za np pol roku jak juz duza bedzie babcia chce ja wtedy zobaczyc

HANYA dziekujemy za domek dla Zoji.

Posted

Witam wszystkich, chcielibyśmy żeby już Zoja była z Nami, dziękujemy Maupie za wychowanie szczeniaczków i uratowanie Zuzi :) a to pozostałe zdjecia szczeniaczków do adopcji.

Posted

hej Robal nie wiem czy wiesz ale ja z Kostek to babcie Zojki wiec teraz cie zagnebimy o fotki i relecje z nowego domku. Mam nadzieje ze zostales uprzedzony przez wielka babcie Maupe ze jak bierzesz Zojke to i babcie bedziesz mial na karku :eviltong: :eviltong:

Posted

Ja chciałam tylko przypomnieć że o adopcji dzieci Zuzi decyduje Babcia Lavinia ... ja jestem tylko "wykonawcą jej woli".
Proszę o kontakt z Lavinią na PW (PM - jak kto woli ;) ).
Ja próbowałam się z Nią dzisiaj skontaktować ale jest "niedostępna" - przynajmniej dla mnie :mad: .

ja byłam, jestem i będę od czarnej roboty ("kupek, zupek i ...", robali, soosiali, i tym podobnych dupereli :diabloti: )