pati Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 no prosze jak sie nam dziewczynka utuczyla no no :cool3: pewnie niech sie bawi teraz tylko to ja czeka w zyciu pelna micha, duzo milosci i caly czas zabawa :loveu: Quote
lavinia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Babcia Maupa i Babcia Lavinia chciałyby wiedzieć jak wygląda stan robali ??? bo wiemy, że są, a oprócz Anki od Gacka nikt nic nie pisze :evil_lol: czy to znaczy, że szczeniaczki nie zostały odrobaczone według prikazu Babci Maupy ?:mad: czy po prostu się wstydzicie napisać, że robale są??? pisać proszę koniecznie:lol: Quote
lavinia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Hanya, a wiesz, że ja też mam kanarzycę ?? Dona Tajemnica Mistrza, po domowemu Sabinka - ojciec to WooDoo Xanti Land, matka Drupia z Borów. Jest piękna !!!:loveu: Quote
aneczka0106 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Naszą Zulcię Babcia Maupa odrobaczyła jeszcze raz przed wyjazdem do Łodzi. Nie widzę w koopalach nic specjalnego, ale w końcu moje oko nie jest wyspecjalizowane w wykrywaniu robali:roll: Jeszcze chyba kilka dni pooglądam co Zula wyprodukuje i wybiorę się do weta jeszcze przed 14.12. Nawet nie dlatego, że być może coś zauważę, ale skoro jakieś resztki miałyby wychodzić, a Zulcia skosztowała co nieco, to może trzeba zabieg powtórzyć:lol:Gdybym jej nie przyłapała na gorącym uczunku:evil_lol:, to nie dowiedziałabym się o niczym, bo ona kawałek sobie wzięła, a resztę zostawiła:diabloti:/sorki za szczegóły/ Poza tym, to chyba w tych pięknych ucholcach coś sobie mieszka:roll:chyba wymaz będzie trzeba zrobić. Uszy bulwiaste, więc bardzo proszę Babcię Lavinię o podanie na PW kontaktu do tego bulwiastego specjalisty w Łodzi/chętnie z adresem/. Nie mam jeszcze wybranego weta/choć w pobliżu ponoć jest niezły/. W taki sposób szczepienie wypadłoby na drugą wizytę u weta, będziemy się zajmować ucholcami i szykować kreację i wyposażenie do spacerków od Nowego Roku:multi::multi::multi: A tak poza tym, to w domciu mam wesoło, bo córcia teraz na pochorobowym i do żłoba nie chodzi:lol: Jest nadopiekuńcza w stosuknu do Zuli:lol: Najpierw ją zachęca do zabawy, a pózniej z piskiem ucieka, bo ostre ząbki suni mocno kłują:evil_lol:i tak w kółko;) Jak już tyle napisałam, to i tajemnicę Wam zdradzę: Zulcia sypia z nami w łóżku i zachowuje się, jak typowa bulwa- lubi wchodzić pod kołderkę i wciska się jak najbliżej mnie. Na razie pogodziłam się z losem:loveu: Zulcia całą noc przesypia spokojnie, a jak wstanę, to radość jest niesamowita. Dopiero wtedy idzie siusiu i koopala zrobić- inteligentna bestia:diabloti: Quote
Claud Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Moja mała czarna chyba nie ma robali. Ale też coś ma biedna w uszkach. Dorota albo Magda, znacie jakiegoś dobrego weta blisko mnie? Ja byłam u tego na Niepodległości, jak mialam tymczasowego Leona, wydał się całkiem ok. Ale, gdybyście miały zaufanego, to poproszę o namiar:) Quote
andzia69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Robal']A propo Hiszpanii, wróciły wspomnienia To się dopiero nazywa glucior :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Claud Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Acha, o tym, że moja mała czarna śpi na mojej głowie nie wspominam, bo uważam to za oczywiste. Budzi mnie codziennie przed 8, gryząc w nos i liżąc po buzi:) Quote
loozerka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 cudne sa te Wasze opowieści o szczeniorkach....... takich wyczekanych, wymarzonych, jedynych.... Quote
Hanya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :lol: lavinia napisał(a):Hanya, a wiesz, że ja też mam kanarzycę ?? Dona Tajemnica Mistrza, po domowemu Sabinka - ojciec to WooDoo Xanti Land, matka Drupia z Borów. Jest piękna !!!:loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TO MIOTOWA SIOSTRA MAXONA Robala!!!!! ... ale ten świat jest mały :cool1: Hmmm czy ona ma niecięte uszka, ma szczątkową maseczkę jest żółta w pręgi? Jak tak (choć może to była Sara?) to trzymałam ją na rączkach i nie chciałam oddać- miała iść do ludzi do Kochania :razz: a nie do wystawiania ;) Quote
Hanya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 To nie miotowa siostra, to miot rok wczesniej niż miot Maxonka , czyli DIVA-piękne zwierze, DORA- również piękna, więc i DONA musi być śliczna ;) Czy mozna poprosić o fotaska? choć jednego pliiiiiizzzzzzzzzzz @andzia69 Ja tam widzę 2 gluciory :loveu: A Robal Wam jeszcze nie pokazywał Cicio- to dopiero był klusek-a tak słodki ze można było cały dzień umierać z miłości do niego :loveu: Quote
Hanya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Po kliknięciu zdjęcie się powiększy i moża zobaczyć śpiącego Cicio ;) Niestety pierwsze zdjęcie coś się nie otwiera... Quote
Hanya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Zuzia waży 12 kg Jak oscylujecie ile mogą docelowo ważyć zuziodzieciaki? Quote
Maupa4 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A co wy macie w tych uszach ??? Bo my w uszach z kolei nic nie mamy tylko ktoś ma coś gdzieś indziej ... :placz: myśmy mieli wczoraj kolejny "przegląd techniczny" z oglądaniem wszystkiego i ucha były ok, "tłustość" w "górnej normie", żywotność i ruchliwość jak najbardziej prawidłowa, serducha "na słuchawce" w porządku, zajadłość szczenięca na piątkę, zęby śliczne białe, w gardle - cisza i spokój ... i oby tak było dalej aha ... my możemy jeść już trzy razy dziennie ;) dzisiaj i jutro nas nie będzie (chyba że w "przelocie") - ja biegam "planowo" z Monarem po lekarzach (nie musicie się martwić o swoje wnuki - Monar jest "chory" na wady genetyczne więc nikogo nie zaraża) Quote
Hanya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Maupa4 napisał(a): Monar jest "chory" na wady genetyczne więc nikogo nie zaraża) Jak to miło przeczytać o przeglądzie technicznym:loveu: :multi: A Monarowi życzymy... zdrówka;) Quote
Claud Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Moja mała czarna ma jakieś krostki w uszach. Magda, daj mi telefon do dobrego, bliskiego (domu i wogole) weta. Proszę ładnie:) Quote
aneczka0106 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Zaczęło się tak:loveu: A pózniej już musiałam się sporo napocić, żeby zrobić fotkę:diabloti: Często też bolało:lol: I ostatnie podrygi przed snem:evil_lol: Przy tym głośno warczała:diabloti: No i koniec dzisiejszej sesji:lol:Najfajniejszego nie było jak uchwycić. Zula biegała w kółko jak szalona, a po drodze gryzła wszystkich i wszystko:roll: Na widok aparatu agresja się wzmagała:razz:taka z niej księżniczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkim Zuzinym maluchom życzymy Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 2-óch miesięcy:cunao::BIG::BIG::BIG: Quote
akucha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cudny pręgusek, taki pyszczek ma słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: Wydaje się już taka duża! Jejku, ciekawa jestem, co z tych szczeniorków wyrośnie, jakie one będą duże? Ależ będzie się działo na tym wątku :multi: Mizianka dla Zuzinki przesyłam :lol: Quote
loozerka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 boooooska ta zuziowa córeczka....przesliczna i ten preguskowaty kolorek :)) Quote
Maupa4 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cudna jest !!!! baaardzo dziękuję za zdjęcia ... babcia Maupa Quote
pati Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 swietne rewelacja <LOL> ja tez sjestem ciekawa co z Zuzinych dzieci wyrosnie :cool3: ja to juz zapomnialam jak to jest miec szzceniaka mialam jdnego na tymczasie to mi pol domu rozniosl w pyl a tylko 3 dni u mnie byl :loveu: buzka dla slicznej pregownej panienki a gdzie reszta bulwek w nowych domkach? Quote
aneczka0106 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 pati napisał(a): a gdzie reszta bulwek w nowych domkach? No właśnie!!! Claud nie ma cyfrówki. Aniu lub Wiolu: wizyta u Teściów chyba konieczna;) A pozostali? Też chciałabym zobaczyć inne Zuzine bulwki półfrancuskie:loveu::loveu::loveu: A Zula wydaje się taka duża, bo fotki robiłam z bliska, żeby wszystkie Babcie i Cioteczki mogły ją dobrze oglądnąć:diabloti: Zoja, Zoran i Sonia zaprezentowali mi się u Babci Maupy na żywo-są boskie:loveu:-też chcę foty, ale babcia Maupa ostatnio zalatana, to poczekamy;) Quote
lavinia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Aniu - mówiłam Ci, że ona będzie jak Klocuś :loveu: zobacz sama podobne, prawda ? :loveu: i na koniec jeszcze jedna pręguska, o troszkę większych gabarytach :evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 I ten języczek:loveu::loveu::loveu: Tylko Zulcia może być wyższa i nieco drobniejsza. U mnie na osiedlu pojawił się pewien pręgusek, taki nieco bokserowaty, ale podobny i do Zuli i do Klocusia, więc towarzystwo będzie fajniaste:diabloti: Quote
Recommended Posts