Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera czemu ja się zawsze wzruszam przy takich tekstach, muszę być twarda a nie "miętka" :D Cieszę się bardzo z takiego zakończenia Arusiowej leśnej przygody, obyś się dobrze chował maluchu :) a Majcia cwaniara chciała wrócić do Halbiny dlatego taki numer wywinęła ;) oj ty mała, do domu ale już !!! ;D

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Witam,

Aruś dzisiaj naprawdę poczyl się jak u siebie, bo zacząl szczekać, gdy wchodzil ktoś obcy do domu.
Wczoraj z kolei byl z yorkiem na spacerze. Często wychodzimy z nim do parku i po przyjściu do domu Aruś śpi, jak maly niemowlak - nic nie jest w stanie go obudzić.

Jest super! Moja mlodsza córka dzisiaj nawet czesala się szczotką Arusia.

O zdjęcia na razie bardzo trudno, bo gdy tylko kucam do zrobienia fotki, Aruś biegnie jak oszalaly i mnie caluje. Jak tylko uda mi się coś pstryknąć, prześlę.

"

Posted

majka12741 napisał(a):
"witam,

aruś dzisiaj naprawdę poczyl się jak u siebie, bo zacząl szczekać, gdy wchodzil ktoś obcy do domu.
Wczoraj z kolei byl z yorkiem na spacerze. Często wychodzimy z nim do parku i po przyjściu do domu aruś śpi, jak maly niemowlak - nic nie jest w stanie go obudzić.

Jest super! Moja mlodsza córka dzisiaj nawet czesala się szczotką arusia.

O zdjęcia na razie bardzo trudno, bo gdy tylko kucam do zrobienia fotki, aruś biegnie jak oszalaly i mnie caluje. Jak tylko uda mi się coś pstryknąć, prześlę.

"

:) :) :) :) :) :)

Posted

[quote name='marra']Podniosę ! :) w ten weekend akcja :)

Serdecznie zapraszamy wszystkich na kolejną AKCJĘ ADOPCYJNĄ!
Zabrze, CH Platan w najbliższy weekend 6-7.08, godzina 15:00 - 19:00. Fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu

Posted

[FONT="MS Shell Dlg 2"]Majka pojechala do Opola. Państwo bardzo mi sie spodobali. Już w rozmowach telefonicznych widać było przejęcie i zaangażowanie. Pani Elżbieta miała już pieska i to podobnego do Majki, suczka ta odeszła za TM ze starości, była wysterylizowana. Majka będzie mieszkać w bloku, państwo mają 10-cio letnią córeczkę, więc mała znów ma zapewnione towarzystwo, jednak uprzedziłam, jak skończyła się próba z czterema chłopakami. Pani zapewniła mnie, że będzie pilnowała, aby mała czuła się komfortowo. Majka ma już całą wyprawkę, pani jest świadomą osobą. Zaciskamy kciuki za domek i Majkę! Strasznie się tuliła do pani Elżbiety, więc mam nadzieję, że będzie ok. Mamy obiecane relacje i zdjęcia. [/FONT]

Posted

Witam serdecznie,
Maja jak na razie odpukać nadspodziewanie dobrze. Noc minęła bardzo spokojnie. Trochę pospała, trochę się pokręciła. Od rana ma dobry humor i jest wesoła. Trochę się pobawiła ze mną i z Asią (córką). Rano i przed południem pojadła. Była dziś już na trzech spacerach. Na pierwszych dwóch ponad godzinnych byłyśmy z nią obie. I nie wiem kto bardziej szalał Maja czy Asia (potem już w domu obie padły). Póki co nie spuszczamy jej ze smyczy. Na trzeci krótki spacer Asia poszła z nią sama i było wszystko w porządku.
W każdym razie obie wróciły całe i zadowolone. Maja jeszcze na żadnym spacerze się nie wysikała za to w domu i owszem :) raz na matę (w nocy) dwa razy na dywan (w dzień). Myślę że to może z ilości wrażeń i nowego dla niej terenu i okolicy. Maja boi się windy ale myślę że z czasem się oswoi. Już widać pewien postęp. Kupiłyśmy jej już dzisiaj szeleczki zamiast obroży i dokupiłyśmy karmy. Wszyscy są nią zachwyceni i zauroczeni.
Pozdrawiam gorąco.
E.K.

Posted

halbina napisał(a):
Witam serdecznie,
Maja jak na razie odpukać nadspodziewanie dobrze. Noc minęła bardzo spokojnie. Trochę pospała, trochę się pokręciła. Od rana ma dobry humor i jest wesoła. Trochę się pobawiła ze mną i z Asią (córką). Rano i przed południem pojadła. Była dziś już na trzech spacerach. Na pierwszych dwóch ponad godzinnych byłyśmy z nią obie. I nie wiem kto bardziej szalał Maja czy Asia (potem już w domu obie padły). Póki co nie spuszczamy jej ze smyczy. Na trzeci krótki spacer Asia poszła z nią sama i było wszystko w porządku.
W każdym razie obie wróciły całe i zadowolone. Maja jeszcze na żadnym spacerze się nie wysikała za to w domu i owszem :) raz na matę (w nocy) dwa razy na dywan (w dzień). Myślę że to może z ilości wrażeń i nowego dla niej terenu i okolicy. Maja boi się windy ale myślę że z czasem się oswoi. Już widać pewien postęp. Kupiłyśmy jej już dzisiaj szeleczki zamiast obroży i dokupiłyśmy karmy. Wszyscy są nią zachwyceni i zauroczeni.
Pozdrawiam gorąco.
E.K.

odnalazłam :) Cudownie !!!

Posted

Witam serdecznie,
Majeczka jak najbardziej w porządku. Winda już nam nie straszna. Z załatwianiem się na spacerkach i w domu jeszcze w kratkę ale myślę że z czasem będzie coraz lepiej. Zabezpieczyliśmy siatką przerwy w balustradzie na balkonie do wysokości poręczy i Majusia może już korzystać z jego uroków choć na razie chyba ze względu na upały nie rwie się do tego zbytnio. Pozdrawiam!!!