Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niby tak , choc jak przypomne sobie jak poszłam na pierwszą wizyte adopcyjną to bałam się strasznie ale starałam się ją rzetelnie przeprowadzic - każdy musi miec swoj pierwszy raz :)

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
no niby tak , choc jak przypomne sobie jak poszłam na pierwszą wizyte adopcyjną to bałam się strasznie ale starałam się ją rzetelnie przeprowadzic - każdy musi miec swoj pierwszy raz :)

Bo to raczej zależy od zdolności ludzi. Jak ktoś jest łatwowierny, niepodejrzliwy, to nawet 500 wizyt nic nie da ;)

Posted

Malawaszko pisałam do Sonya-Nero , odpisala zeby jej podeslac namiary do ludzi i ona zorientuje sie czy da rade tam podejsc, ona jest z Wadowic.

Myśle że nawet niedoświadczona osoba wychwyci takie rzeczy jak np. buda z psem na podwórku, są domy które na pierwszy rzut oka widac że się nie nadają , a tego ankietą nie wychwycisz

Posted

lilo napisał(a):
Myśle że nawet niedoświadczona osoba wychwyci takie rzeczy jak np. buda z psem na podwórku, są domy które na pierwszy rzut oka widac że się nie nadają , a tego ankietą nie wychwycisz

pewnie! a i przy rozmowie czasem pewne rzeczy wychodzą, grunt to nie za wszelką cenę!

Trzymam kciuki! :)

Posted

malawaszka napisał(a):
noo i Drimuszka już w nowym domku :laola: dziś missieek z nią pojechała i fajny domek - lalunia została :loveu:

hahahaha! super!!!! :multi::multi::multi: