Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Drima spędziła długie miesiące w schronisku w Bielsku-Białej, zlitowała się nad nią mama missieek i zabrała do nich do DT ok tydzień temu, missieek już wzięła Drimę na sterylizację, za którą zobowiązałam się zapłacić jako, że sunia jest w typie sznaucerka, czekam na dokładną kwotę - prawdopodobnie 160 zł, ponieważ u missieek psów i kotów całe mnóstwo kupię tez worek karmy.

Drima ma około 3 lata, jest wysterylizowana i zaszczepiona.
Została zabrana do domu tymczasowego ze schroniska, nie znamy jej przeszłości - teraz liczy się tylko przyszłość, którą musimy jej zapewnić świetlaną bo sunia na to zasługuje!To kochana i wdzięczna psinka, kocha ludzi, kocha cały świat. Jest wesoła i energiczna, dogaduje się z innymi psami, koty - lubi pogonić, ale tylko jak uciekają - dla zabawy, bez złych zamiarów. Może zamieszkać w domu z dziećmi
Potrafi chodzić na smyczy, domowa suczka.

Przebywa w domu tymczasowym w okolicy Olkusza
504 060 219 lub 608 464 683
[email protected]

Wydatki - z kasy pozostałej po Kleksiku:
160 zł sterylizacja
150 zł utrzymanie (karma, odrobaczenie)

Edited by malawaszka
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olala śliczna dziewczyna , jak ktoś moze zrobic to zapłacę za allegro wyróżnione - ja niestety nie mam konta prywatnego na allegro...

Posted

podam Ci na pw konto to allegrowe od razu - jak się ogarnę bo muszę jeszcze jechać po Oliwię do szkoły zaraz, a w ogóle jestem lekko nieprzytomna bo chyba przeżywałam Brokatowe badania w nocy i nie spałam - on za to owszem :mdleje:

Posted

Tekst dla Drimy:

Drima to imię dla hinduskiej księżniczki. A księżniczki jak to zwykle bywa są piękne, bogate i rozpieszczone.
Drima jest księżniczką. Z tym że nie hinduską tylko zwykłą polską. Jest piękna ale na tym kończy się jej królewskie życie. Dirma nie ma nic. Nie ma pałacu do którego mogłaby wrócic ze spacerku , nie ma swojego królewskiego łoża z atłasowymi poduchami , nie ma pięknej zastawy i nie jada codziennie wymarzonych potraw.
Ale Drima tego nie potrzebuje. Wystarczyłaby jej mała miseczka na jedzonko i druga na świeżą wodę , mięciutki kawałek kocyka żeby mogła przytulic się do niego przed snem, zabawkę – przynajmniej jedną – ale taką tylko swoją. Ale nade wszystko marzy o domku , reszta jest nieważna.
Drima nie jest rozpieszczona. Choc jej się to należy. Wystarczy czuły dotyk na futerku , ciepłe słowo , wspólny spacer. Będzie szczęśliwa wiedząc że czyjaś ręka pogłaszcze ją kiedy tylko zechce , że ktoś przytuli ją w trudnych chwilach, że będzie bezpieczna. Że ktoś będzie zawsze obok niej i nawet jak na chwilę wyjdzie to wróci. I nigdy jej nie zostawi.
Drima ma 3 latka. To młodziutki piesek który całe życie ma przed sobą. Jego wielką częśc spędziła w schronisku , potem los uśmiechną się do niej i dobra osoba wzięła ją do swojego Domu Tymczasowego. Czeka tam na swój wymarzony dom na zawsze.
Została wysterylizowana , zaszczepiona. Czeka dzielnie na swój domek i z każdym dniem udowadnia jak bardzo na niego zasługuje. Jest świetnym , wesołym , grzecznym pieskiem. Kocha ludzi i zwierzęta, kocha cały świat. Nawet koty goni dla zabawy ale nie ma złych zamiarów. Lubi bawic się z dziecmi i ładnie chodzi na spacerki. To idealna towarzyszka dla każdego szczęśliwego domu.
Drima przebywa w okolicy Olkusza. Jeśli chciałbyś przyjąc ją do swojego domu i sprawic żeby poczuła się jak prawdziwa kochana księżniczka to zadzwoń lub napisz: 504 060 219 lub 608 464 683
[email protected]

Posted

W Koninie.Pani dzwoniła w sprawie mojego tymczaska Bakusia ,ale on w sobotę jedzie do Żywca.Znalazłam Drime na wątku sznaucerów i przesłałam zdjecie. Moze akurat sie spodoba?

Posted

zerduszko napisał(a):
Ech, zaraz sobie nieadopcyjna Kamelię ściągniesz i znów będzie wymówka ;)

:lol: no niestety mniej nieadopcyjny :D jest Brokat więc musi iść do domku bo oszaleję z nimi wszystkimi tu

aaaa no i jakbyś reflektowała to Kamelia oczywiście może jechać do Ciebie :loveu: z ogromną chęcią osobiście zawiozę :grins: