malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 lilo - w tekście dodaj, że byłby idealna do sportu i że ma 2 lata - dla mnie to ona może mieć nawet mniej - bardzo dzieciuchowata jest Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 dzięki :loveu: a za chwilkę będzie jeszcze wątek jednego psiaka sznupkowego - Marwina :D przedsmak :loveu: Marwin - niskopodłogowy sznaucer :D Quote
lilo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 a skad on u Ciebie bo już się gubię ?? ile ich masz jeszcze schowanych ?? Quote
zerduszko Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Waszka, a ona ta piłka się maniacko bawi? Przynosi czy tylko leci? Zapał ma do tego czy jak się porzuca trochę, to po chwili olewa? :P Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='zerduszko']Waszka, a ona ta piłka się maniacko bawi? Przynosi czy tylko leci? Zapał ma do tego czy jak się porzuca trochę, to po chwili olewa? :P[/QUOTE] ma zapał, długo się bawi, z przynoszeniem trzeba popracować bo ma zapędy do łapania i uciekania z piłką, ale jak się stanowczo ją przywoła to się daje złapać - tak jak pisałam - najpierw ktoś musi z nią podstawy posłuszeństwa poćwiczyć, a potem idealna do sportu by była a Marwin jest też u missieek tak jak Drima i też ze schroniska w bielsku-białej Quote
zerduszko Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='malawaszka']ma zapał, długo się bawi, z przynoszeniem trzeba popracować bo ma zapędy do łapania i uciekania z piłką, ale jak się stanowczo ją przywoła to się daje złapać - tak jak pisałam - najpierw ktoś musi z nią podstawy posłuszeństwa poćwiczyć, a potem idealna do sportu by była [/QUOTE] No to fajnie, jak się lubi szarpać, to pewnie dałoby się wypracować wracanie szybko. Nie wolno stanowczo przywoływać ;) ale jak po takim przywołaniu przychodzi i dalej chce się bawić, to fajna niezniszczalna musi być :lol: Muszę kupić dom :lol: Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='zerduszko']No to fajnie, jak się lubi szarpać, to pewnie dałoby się wypracować wracanie szybko. Nie wolno stanowczo przywoływać ;) ale jak po takim przywołaniu przychodzi i dalej chce się bawić, to fajna niezniszczalna musi być :lol: Muszę kupić dom :lol:[/QUOTE] ja musiałam stanowczo bo musiałam już jechać a ona w najlepsze ganiała i nie chciała dac się złapać :lol: Quote
wilczy zew Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zwariowana psica :lol: Te sznauce to się mnożą przez pączkowanie :shake: Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 wątek Marwinka - niskopodłogowego sznupcia :) http://www.dogomania.pl/threads/207428-Sznaucerek-niskopod%C5%82ogowy-HIT-SEZONU-ze-schroniska-w-Bielsku-u-missieek-w-DT Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 kolejny - wysypują się jak z rękawa :cry: http://www.dogomania.pl/threads/207506-Sznaucerek-z-ran%C4%85-mi%C4%99dzy-%C5%82opatkami-siekiera-u-Jaagi-w-DT Quote
jambi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 rrajciu jaka ona jest boska!!!!! http://img707.imageshack.us/img707/9239/dsc0054j.jpg no wymiękłam :loveu: Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 zapraszam na bazarki sznupkowe http://www.dogomania.pl/threads/207501-Kawa-i-herbata-na-potrzeby-sznaucer%C3%B3w-m.in.-Majlo-.-Do-20.05-. http://www.dogomania.pl/threads/207517-NOWE-gt-Wiosenna-kurtka-DIADORA-bluza-repPolski-PUMA-spodnie-RESERVED-na-sznupy-do-15.V Quote
kajak Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jest cudna:lol:gdybym mogła wziąść drugą napewno była by to Drima,ale jak narazie będę miała sznupcię z adopcji od soboty, nie mogę się doczekać.Będę śledzić wątek i pytać znajomych może ktoś chciałby taką ślicznotkę:lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 potrzebna wizyta dla Drimuszki w miejscowości Barwałd Dolny koło Wadowic Quote
lilo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 oo to trzymam kciuki zeby sie ktos znalazł na wizytę i za cała resztę też-ale po cichutku - żeby nie zapeszac... Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 na wizytę pewnie nikogo nie znajdziemy jak zwykle, ale jak Pani odesle ankietę i będzie dalej tak ok, jak mi się wydaje po rozmowie to missieek pojedzie z Drimą i jak będzie ok to Drimuszka zostanie Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 nie bo nie znalazłam nikogo doświadczonego w wizytach z Wadowic na dogo, a z daleka nikt nam nie pojedzie Quote
lilo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 a moze ktos z Krakowa albo Bielsko Białej by się dał namówic - z tego co patrzyłam na mapę to 40-50 km ... bo z wadowic chyba faktycznie mało dogomaniaków Z Wadowic jest sabusia ale nie znam jej i nie wiem czy ma doswiadczenie z wizytami P.S. Jeszcze znalazłąm Sonya-Nero tez z Wadowic aktywna cały czas na dogo to moze wybralaby sie na taka wizyte Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 missieek ma 60 km więc jak od razu weźmie Drimę to będzie ok, a lepiej tak niż miałby robić wizytę ktoś niedoświadczony; z Krakowa nikt nie pojedzie tak daleko, z Bielska dziewczyny też nie sądzę Quote
Recommended Posts