Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drima jest K*A*P*I*T*A*L*N*A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: obcięłam ją i wygląda jak sznupcia sliczna - może ciut wyższa, smukła, ale budowę ma proporcjonalną, charakter cudny! sama radość i pozytywna energia! postrzelona, radosna, sama się bawiła piłeczką - rzucała sobie, skakała za nią - coś pięknego! szkoda, że slońce pojawiało się i znikało i zdjęcia marne, ale coś tam widac - potrzebuje kogoś sensownego - fajnego domu, który ją podszkoli w posłuszeństwie, a najlepiej to ona by się do sportu - agility jest dla niej stworzone! jak ona skacze :mdleje: jak biega - kocha biegać, skakać, bawić się! naprawdę widzę ją jak kipi radością na torze agility!

Posted

na zdjęciach widzę ile poprawek trzeba zrobić, ale niestety mało czasu było, mała pchła się wierciła, głowy nie pozwalała zrobić maszynką ładnie i wyszło jak wyszło - póki co musi być :lol:

na zdjęciach Drima z niskopodłogowym sznupkiem - równie kapitalnym jak ona :loveu: później mu założę wątek bo też musimy mu znaleźć super domek :loveu:

łapy niewyrównane, brody za dużo zostało na podgardlu :cry: kurde....

Posted

[quote name='malawaszka']:cool1:

No nie mogę :Cool!::klacz::bigcool:, jest przecudna! Dlaczego ja nie mam malutkiego domku z duuużym ogrodem :-(?