malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 nic, nie ma tam nikogo na wizytę, nie wiem czy to jeszcze aktualne Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 jutro jadę obciąć Drimę i zrobię nowe zdjęcia - mam nadzieję, że coś ruszy w końcu Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Drima jest K*A*P*I*T*A*L*N*A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: obcięłam ją i wygląda jak sznupcia sliczna - może ciut wyższa, smukła, ale budowę ma proporcjonalną, charakter cudny! sama radość i pozytywna energia! postrzelona, radosna, sama się bawiła piłeczką - rzucała sobie, skakała za nią - coś pięknego! szkoda, że slońce pojawiało się i znikało i zdjęcia marne, ale coś tam widac - potrzebuje kogoś sensownego - fajnego domu, który ją podszkoli w posłuszeństwie, a najlepiej to ona by się do sportu - agility jest dla niej stworzone! jak ona skacze :mdleje: jak biega - kocha biegać, skakać, bawić się! naprawdę widzę ją jak kipi radością na torze agility! Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 na zdjęciach widzę ile poprawek trzeba zrobić, ale niestety mało czasu było, mała pchła się wierciła, głowy nie pozwalała zrobić maszynką ładnie i wyszło jak wyszło - póki co musi być :lol: na zdjęciach Drima z niskopodłogowym sznupkiem - równie kapitalnym jak ona :loveu: później mu założę wątek bo też musimy mu znaleźć super domek :loveu: łapy niewyrównane, brody za dużo zostało na podgardlu :cry: kurde.... Quote
lilo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 mega cudo - jaaaaki ona ma uśmiech :) z tymi fotkami to ludzie się będą zabijac o nią :) Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 mam jeszcze masę zdjęć z wygibasów :evil_lol: czadowa jest! Quote
sybil Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='malawaszka']:cool1: No nie mogę :Cool!::klacz::bigcool:, jest przecudna! Dlaczego ja nie mam malutkiego domku z duuużym ogrodem :-(? Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 i mam jeszcze więcej hahaha :lol: :evil_lol: Quote
lilo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 kupiłam dwa zestawy ogłoszeń na bazarku - po 50 sztuk - jeden dla Drimy może a drugi dla Majla ?? co myślicie ?? Quote
malawaszka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 dla mnie bomba! tylko z Majlusiem poczekaj - jutro go podetnę, wyrównam i zrobimy zdjęcia Quote
Recommended Posts