Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: no niestety mniej nieadopcyjny :D jest Brokat więc musi iść do domku bo oszaleję z nimi wszystkimi tu

aaaa no i jakbyś reflektowała to Kamelia oczywiście może jechać do Ciebie :loveu: z ogromną chęcią osobiście zawiozę :grins:

tylko wiesz jak z Brokatem - jesteście na siebie skazani narazie :)

a to Kamelcia do Ciebie przyjedzie bo nie wiem ??niby uważnie studiowałam wątek i mi umknęło...

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
tylko wiesz jak z Brokatem - jesteście na siebie skazani narazie :)

a to Kamelcia do Ciebie przyjedzie bo nie wiem ??niby uważnie studiowałam wątek i mi umknęło...

ani do mnie, chyba, że ktoś inny wyrazi chęć to ja bardzo chętnie się zgodzę - takie długoterminowe tymczasy mi nie służą... z Brokatem coraz lepiej więc mam nadzieję, że niedługo przeprowadzka będzie, zobaczymy

Posted

malawaszka napisał(a):
ani do mnie, chyba, że ktoś inny wyrazi chęć to ja bardzo chętnie się zgodzę - takie długoterminowe tymczasy mi nie służą... z Brokatem coraz lepiej więc mam nadzieję, że niedługo przeprowadzka będzie, zobaczymy

postaramy sie zeby nie byla dlugoterminowa...

Posted

malawaszka napisał(a):
łomatko do mnie dzwoniła też dziś pani z Konina - a wiesz jak się nazywa? Do mnie dzwoniła Pani Bogusia, ale ona chce tylko czarnego średniaka i nie mieszańca

Tak ,pani Bogusia. .Drima jest cudowna. Bardzo podobna do mojego Bakusia.

Posted

Javena napisał(a):
Tak ,pani Bogusia. Napewno jej się spodobała.Drima jest cudowna.

no jest cudowna, tylko ta pani mi przez telefon mówiła, ze pies ma być średniakiem, nie miniaturą i ma być sznaucerem w 100% nie mixem :niewiem: no zobaczymy

Posted

malawaszka napisał(a):
no jest cudowna, tylko ta pani mi przez telefon mówiła, ze pies ma być średniakiem, nie miniaturą i ma być sznaucerem w 100% nie mixem :niewiem: no zobaczymy

Mój Bakus też jest mieszańcem .Nie jest w 100% sznaucer ,a chcieli jego. Co za róznica . Wazne zeby piesek wniósł słońce w nasze życie. Bakus taki jest. Zal mi go oddawać ,ale dwóch nie moge trzymac. Kocham mojego wariatuńcia,choc wszyscy sasiedzi omijają go szerokim łukiem.

Posted

nooo to możesz tylko wystawic aukcje zeby sie zalapala na ta promocje a szczegóły w tygodniu powpisujesz ... pewnie po tych włóczęgach się załatwiłaś...

Posted

malawaszka napisał(a):
jak masz to allegrowe to może być tam od razu

poszukam w skrzynce ale obawiam sie ze nie mam , bo czyscilam skrzynke niedawno