lilo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no niby tak , choc jak przypomne sobie jak poszłam na pierwszą wizyte adopcyjną to bałam się strasznie ale starałam się ją rzetelnie przeprowadzic - każdy musi miec swoj pierwszy raz :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 wiem wiem, tylko ja po prostu już nie mam siły i nie wierzę, że ktoś pojedzie tak daleko na wizytę p.a. Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 lilo napisał(a):no niby tak , choc jak przypomne sobie jak poszłam na pierwszą wizyte adopcyjną to bałam się strasznie ale starałam się ją rzetelnie przeprowadzic - każdy musi miec swoj pierwszy raz :) Bo to raczej zależy od zdolności ludzi. Jak ktoś jest łatwowierny, niepodejrzliwy, to nawet 500 wizyt nic nie da ;) Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 zerduszko napisał(a):Bo to raczej zależy od zdolności ludzi. Jak ktoś jest łatwowierny, niepodejrzliwy, to nawet 500 wizyt nic nie da ;) to ja :lol: Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Tia,,, :] Masz banicję na wizyty, na CK z nią :lol: Quote
lilo Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Malawaszko pisałam do Sonya-Nero , odpisala zeby jej podeslac namiary do ludzi i ona zorientuje sie czy da rade tam podejsc, ona jest z Wadowic. Myśle że nawet niedoświadczona osoba wychwyci takie rzeczy jak np. buda z psem na podwórku, są domy które na pierwszy rzut oka widac że się nie nadają , a tego ankietą nie wychwycisz Quote
jambi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 lilo napisał(a):Myśle że nawet niedoświadczona osoba wychwyci takie rzeczy jak np. buda z psem na podwórku, są domy które na pierwszy rzut oka widac że się nie nadają , a tego ankietą nie wychwycisz pewnie! a i przy rozmowie czasem pewne rzeczy wychodzą, grunt to nie za wszelką cenę! Trzymam kciuki! :) Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 nie dostałam jeszcze odpowiedzi czy będzie ta wizyta :niewiem: Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 no i już mam odpowiedź - nie da rady z wizytą bo za daleko od Wadowic Quote
AnkaG Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No to pozostaje opcja pojechania z małą i ocena domku na miejscu. Quote
malawaszka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 noo i Drimuszka już w nowym domku :laola: dziś missieek z nią pojechała i fajny domek - lalunia została :loveu: Quote
sybil Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Szczęśliwego życia, Myszeczko (Czarnulko ;)):multi: Quote
jambi Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 malawaszka napisał(a):noo i Drimuszka już w nowym domku :laola: dziś missieek z nią pojechała i fajny domek - lalunia została :loveu: hahahaha! super!!!! :multi::multi::multi: Quote
Saththa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 I ja tez poskaczę z radości :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Javena Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ma dom? Super wiadomosc.Wiedziała,że tak śliczny piesek musi znalesć swojego człowieka. Quote
Recommended Posts