Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Coli dzisiaj Wilczuś odebrał kościka do gryzienia,no i się obraziła i poszła do Moni,od razu wiedziałam gdzie jej szukać,dlatego zadzwoniłam,żeby ktoś malutkiej drzwi otworzył:lol:obrażalska strasznie...
A Xara i Wilczek brodziły sobie po pachy w stawie,czaple jedne, a ja potem powódź w domu...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Co tam dzis nowego " w psiej zawierusze?"........:)

Dzisiaj spokój,ciśnienie wcisnęło psiaki w legowiska i jakbym psów nie miała...jeszcze żeby tak chciały kalosze nosic jak wychodza do toalety,to juz by bosko było...

AgusiaP napisał(a):
Zapraszam na banerkowy bazarek zrobiony przez KOCHANĄ CIOTECZKĘ Mantis :loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/205928-Bannerkowo-Na-spłatę-długu-kudłatego-Lizaczka-(Do-30.04)

Cioteczki zapraszamy po banerki ;)

Agusiu ,zawsze marzyłam o banerku,kiedys mi MonikaD zrobiła,ale ja wtedy to taka bardzo,bardzo poczatkujaca byłam i nie bardzo wiedziałam co to sa te obrazki.Teraz też nie wiele więcej wiem,ale po wypłacie sobię zamówię,ino jak ja mam to se potem włożyć w moja sygnaturkę czy gdzieś tam??

A mój bazarek widziałaś ??

Posted

nie cosik mnie ominęło?
Aneczko kliknąć "Odpowiedź z cytatem", pojawi sie wtedy kod banerka. Trzeba go zaznaczyć, klik prawym, zapisać. Wchodzisz w ustawienia -> Edytuj sygnaturę, wklejasz kod, zapisujesz. I już, ale mądra jestem co??? :cool3: nie skopiowałam to od kochanej Mantis ;)

Posted

No to proszę linka do mojego bazarku:lol:

http://www.dogomania.pl/threads/205465-Biżuteria-ciuszki-i-różne-pierdułki-na-moje-tymczasy-trwa-do-13.04-do-22.00?p=16683276#post16683276

Agusiu instrukcja obsługi nawet dla mnie bardzo czytelna,dzieki:lol: Zaraz sobie wypróbuję,mogę skorzystać z Twojego jakiegoś??Na czyms musze potrenować,potem jak se kupie swój to juz będe umiała:lol:

Już spróbowałam...nie masz żadnego kodu banerka:-(

Posted

Hej Anuś!
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się założyć wątek:) Mnie ostatnio problemów nie brakuje (jak sama wiesz), ale postaram się zaglądać jak najczęściej.
Ogromny całus dla Ciebie i mizianki dla psiaków :)

Posted

Monika.D napisał(a):
Hej Anuś!
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się założyć wątek:) Mnie ostatnio problemów nie brakuje (jak sama wiesz), ale postaram się zaglądać jak najczęściej.
Ogromny całus dla Ciebie i mizianki dla psiaków :)

No nareszcie jesteś :) jak miło...

agusiazet napisał(a):
Mam pytanie, czy karma ode mnie z allegro doszła? Bo sprzedawca dopomina się o komentarz, a tu nic nie czytam o dojściu karmy!

Przykro mi karma jeszcze nie dotarła,sama czekam z utęsnieniem...jeśli była wysłana kurierem to może jeszcze po południu dostarczą

Posted

Witaj Agusiu:lol:
Dzisiaj odebrałam wyniki mojego Tedziaka i jak na jego wiek ma nieprzyzwoicie dobre,wszystkie narządy pracuja nienagannie.Prawdopodobnie przyczyna tkwi w mózgu,narazie ataki ustały i oby na zawsze.
Aresik dzisiaj dokopał mojemu Ahmedowi,Ryżyk zjadł mi kolejna pare skarpetek a Wilczek zgubił gdzieś obrożę,to taki skrócony raport z dzisiejszego dnia

Posted

Agusiu,tfu,tfu robi się trzy razy przez lewe ramię inaczej nie działa:lol:

A moja Tosia właśnie przyniosła sobie pojemniczek z suszona rybka i próbuje sie do niego dostać,prędzej Nelce udało sie odkręcić wieczko.Zdolne te moje psiaki:lol: a w domu smrodek jak na rybim targu.

Posted

No juz lepiej Agusiu...teraz poprosze tfu,tfu dla Xary.Dzisiaj byłam z nia u pani wetki,bo jej sie prawdopodonie jelitka roztroiły i koopska były nieładne.A w moim stadzie zanim namierzyłam,który to nieprawidłowo sie wypróżnia,to troche trwało.Dostała leki i zobaczymy,w piatek na kontrolę.

Posted

Czyli nic poważnego z Xara?
Aniu, chyba będziesz musiała każdemu pieskowi innego barwnika do karmy dosypać. Tylko czy w sprzedaży jest tyle kolorków?:roll: