monis88 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cola spi mi na kolanach z pyszczkiem na laptopie ;p Quote
kaja69 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Coli dzisiaj Wilczuś odebrał kościka do gryzienia,no i się obraziła i poszła do Moni,od razu wiedziałam gdzie jej szukać,dlatego zadzwoniłam,żeby ktoś malutkiej drzwi otworzył:lol:obrażalska strasznie... A Xara i Wilczek brodziły sobie po pachy w stawie,czaple jedne, a ja potem powódź w domu... Quote
kaja69 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Dzień bez sprzatania jest dniem straconym,psiaki dbaja o to,żeby każdy dzień był wypełniony a mop nie zgnuśniał... Quote
Aimez_moi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Co tam dzis nowego " w psiej zawierusze?"........:) Quote
AgusiaP Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zapraszam na banerkowy bazarek zrobiony przez KOCHANĄ CIOTECZKĘ Mantis :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/205928-Bannerkowo-Na-spłatę-długu-kudłatego-Lizaczka-(Do-30.04) Cioteczki zapraszamy po banerki ;) Quote
kaja69 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Aimez_moi napisał(a):Co tam dzis nowego " w psiej zawierusze?"........:) Dzisiaj spokój,ciśnienie wcisnęło psiaki w legowiska i jakbym psów nie miała...jeszcze żeby tak chciały kalosze nosic jak wychodza do toalety,to juz by bosko było... AgusiaP napisał(a):Zapraszam na banerkowy bazarek zrobiony przez KOCHANĄ CIOTECZKĘ Mantis :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/205928-Bannerkowo-Na-spłatę-długu-kudłatego-Lizaczka-(Do-30.04) Cioteczki zapraszamy po banerki ;) Agusiu ,zawsze marzyłam o banerku,kiedys mi MonikaD zrobiła,ale ja wtedy to taka bardzo,bardzo poczatkujaca byłam i nie bardzo wiedziałam co to sa te obrazki.Teraz też nie wiele więcej wiem,ale po wypłacie sobię zamówię,ino jak ja mam to se potem włożyć w moja sygnaturkę czy gdzieś tam?? A mój bazarek widziałaś ?? Quote
AgusiaP Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nie cosik mnie ominęło? Aneczko kliknąć "Odpowiedź z cytatem", pojawi sie wtedy kod banerka. Trzeba go zaznaczyć, klik prawym, zapisać. Wchodzisz w ustawienia -> Edytuj sygnaturę, wklejasz kod, zapisujesz. I już, ale mądra jestem co??? :cool3: nie skopiowałam to od kochanej Mantis ;) Quote
kaja69 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 No to proszę linka do mojego bazarku:lol: http://www.dogomania.pl/threads/205465-Biżuteria-ciuszki-i-różne-pierdułki-na-moje-tymczasy-trwa-do-13.04-do-22.00?p=16683276#post16683276 Agusiu instrukcja obsługi nawet dla mnie bardzo czytelna,dzieki:lol: Zaraz sobie wypróbuję,mogę skorzystać z Twojego jakiegoś??Na czyms musze potrenować,potem jak se kupie swój to juz będe umiała:lol: Już spróbowałam...nie masz żadnego kodu banerka:-( Quote
Monika.D Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Hej Anuś! Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się założyć wątek:) Mnie ostatnio problemów nie brakuje (jak sama wiesz), ale postaram się zaglądać jak najczęściej. Ogromny całus dla Ciebie i mizianki dla psiaków :) Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mam pytanie, czy karma ode mnie z allegro doszła? Bo sprzedawca dopomina się o komentarz, a tu nic nie czytam o dojściu karmy! Quote
kaja69 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Monika.D napisał(a):Hej Anuś! Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się założyć wątek:) Mnie ostatnio problemów nie brakuje (jak sama wiesz), ale postaram się zaglądać jak najczęściej. Ogromny całus dla Ciebie i mizianki dla psiaków :) No nareszcie jesteś :) jak miło... agusiazet napisał(a):Mam pytanie, czy karma ode mnie z allegro doszła? Bo sprzedawca dopomina się o komentarz, a tu nic nie czytam o dojściu karmy! Przykro mi karma jeszcze nie dotarła,sama czekam z utęsnieniem...jeśli była wysłana kurierem to może jeszcze po południu dostarczą Quote
monis88 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cola od wiatru to wariuje ;p mykam podrzucic bazarek ;) Quote
kaja69 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Witaj Agusiu:lol: Dzisiaj odebrałam wyniki mojego Tedziaka i jak na jego wiek ma nieprzyzwoicie dobre,wszystkie narządy pracuja nienagannie.Prawdopodobnie przyczyna tkwi w mózgu,narazie ataki ustały i oby na zawsze. Aresik dzisiaj dokopał mojemu Ahmedowi,Ryżyk zjadł mi kolejna pare skarpetek a Wilczek zgubił gdzieś obrożę,to taki skrócony raport z dzisiejszego dnia Quote
AgusiaP Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Czyli dzień jak co dzień :evil_lol: Cieszę się bardzo, że wyniki ma takie dobre. Tfu tfu ... Quote
kaja69 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Agusiu,tfu,tfu robi się trzy razy przez lewe ramię inaczej nie działa:lol: A moja Tosia właśnie przyniosła sobie pojemniczek z suszona rybka i próbuje sie do niego dostać,prędzej Nelce udało sie odkręcić wieczko.Zdolne te moje psiaki:lol: a w domu smrodek jak na rybim targu. Quote
AgusiaP Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tfu, tfu, tfu poplułam lewe ramię, ale trudno :evil_lol: Wiesz, że psiaki podają się do właścicieli dlatego Tośka taka zdolna;) Quote
kaja69 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No juz lepiej Agusiu...teraz poprosze tfu,tfu dla Xary.Dzisiaj byłam z nia u pani wetki,bo jej sie prawdopodonie jelitka roztroiły i koopska były nieładne.A w moim stadzie zanim namierzyłam,który to nieprawidłowo sie wypróżnia,to troche trwało.Dostała leki i zobaczymy,w piatek na kontrolę. Quote
ataK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ja tak na chwilę, bo zaganianam nieco... Ach! Och! Quote
kaja69 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 agusiazet napisał(a):Karma doszła? Niestety nie,moze jeszcze dzisiaj kurier dotrze... Quote
Mariat Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czyli nic poważnego z Xara? Aniu, chyba będziesz musiała każdemu pieskowi innego barwnika do karmy dosypać. Tylko czy w sprzedaży jest tyle kolorków?:roll: Quote
Recommended Posts