savahna Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A ja sobie poklikam. Mam jeszcze pytanie odnosnie Boskiej. Dawałaś ja na Mikropsy? W tej chwili nie kojarze która dziewczyna jest stamtąd, ale chyba warto spróbowac.;) Edit. Pakiecik 15 serwisów jej dzisiaj na kujawsko-pomorskie robie. Jeszcze kilka jej jutro dorobie. [URL]http://kujawsko-pomorskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-abka-starsza-wysterylizowana-malenka-suczka-w-typie-ratlerka-W0QQAdIdZ310810347[/URL] Czasem cos do potwierdzenia może przyjść, ale tylko z niektórych ewentualnie. Na pewno przyjdzie ogłoszenie z tablicy do potwierdzenia, ale teraz skojarzyłam,ze na Ciebie Boska juz była ogłaszana, wiec potem moze się zdazyc,ze przyjdzie link,że ogłoszenie zostało usuniete bo to dubel . Gdyby sie tak zdazyło to napisz na watku a ja zrobie na siebie i usz Quote
kaja69 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='savahna']A ja sobie poklikam. Mam jeszcze pytanie odnosnie Boskiej. Dawałaś ja na Mikropsy? W tej chwili nie kojarze która dziewczyna jest stamtąd, ale chyba warto spróbowac.;) Edit. Pakiecik 15 serwisów jej dzisiaj na kujawsko-pomorskie robie. Jeszcze kilka jej jutro dorobie. [URL]http://kujawsko-pomorskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-abka-starsza-wysterylizowana-malenka-suczka-w-typie-ratlerka-W0QQAdIdZ310810347[/URL] Czasem cos do potwierdzenia może przyjść, ale tylko z niektórych ewentualnie. Na pewno przyjdzie ogłoszenie z tablicy do potwierdzenia, ale teraz skojarzyłam,ze na Ciebie Boska juz była ogłaszana, wiec potem moze się zdazyc,ze przyjdzie link,że ogłoszenie zostało usuniete bo to dubel . Gdyby sie tak zdazyło to napisz na watku a ja zrobie na siebie i usz[/QUOTE] Nie,nie dawałam ja na mikropsy...nie pomyslałam... Przyszedł juz link do aktywacji :lol: Dzieki sliczne savahna :loveu: Quote
Drzagodha Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kaju, mam ogromną prośbę. Miałam wczoraj okazję poznać niedużą sunię z niedowładem tylnych nóżek. Mała ma czucie w tych nóżkach, wczoraj nawet na chwilkę na nie stanęła. Jest bardzo radosnym i pogodnym psiakiem. Moim zdaniem ma szansę na wyzdrowienie. Niestety, właścicielką tego psa jest prawdziwa, wiejska kobieta... Dostałam tydzień - jeśli nie będzie poprawy, uśpią sunię :( Mogłabyś mi napisać zestaw ćwiczeń rehabilitacyjnych dla takiego psiaka? Wiem, że tydzień to mało, dlatego szukam również tymczasu dla małej. Ale przez ten tydzień nie będę siedzieć z założonymi rękami, małą trzeba rehabilitować... Quote
Julia84 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Drzagodha napisał(a):Kaju, mam ogromną prośbę. Miałam wczoraj okazję poznać niedużą sunię z niedowładem tylnych nóżek. Mała ma czucie w tych nóżkach, wczoraj nawet na chwilkę na nie stanęła. Jest bardzo radosnym i pogodnym psiakiem. Moim zdaniem ma szansę na wyzdrowienie. Niestety, właścicielką tego psa jest prawdziwa, wiejska kobieta... Dostałam tydzień - jeśli nie będzie poprawy, uśpią sunię :( Mogłabyś mi napisać zestaw ćwiczeń rehabilitacyjnych dla takiego psiaka? Wiem, że tydzień to mało, dlatego szukam również tymczasu dla małej. Ale przez ten tydzień nie będę siedzieć z założonymi rękami, małą trzeba rehabilitować... :placz::placz::-( Rany Boskie... to trzeba ją natychmiast od tej kobiety zabrać - skoro ma takie podejscie :( Quote
kaja69 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Drzagodha napisał(a):Kaju, mam ogromną prośbę. Miałam wczoraj okazję poznać niedużą sunię z niedowładem tylnych nóżek. Mała ma czucie w tych nóżkach, wczoraj nawet na chwilkę na nie stanęła. Jest bardzo radosnym i pogodnym psiakiem. Moim zdaniem ma szansę na wyzdrowienie. Niestety, właścicielką tego psa jest prawdziwa, wiejska kobieta... Dostałam tydzień - jeśli nie będzie poprawy, uśpią sunię :( Mogłabyś mi napisać zestaw ćwiczeń rehabilitacyjnych dla takiego psiaka? Wiem, że tydzień to mało, dlatego szukam również tymczasu dla małej. Ale przez ten tydzień nie będę siedzieć z założonymi rękami, małą trzeba rehabilitować... Kochana,,ja go rehabilituję po "swojemu",nie mam żadnych ćwiczeń...robimy przysiady,masujemy mięśnie...duzo łatwiej jest w wodzie...no i wózeczek oczywiście...Podawaj jej chociaz wit B complex...dobrze gdyby dostawała jakies leki np Nivalin... Quote
azalia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Drzadodho,załóż sunieczce wątek,trzeba maleńką ratować,ma szansę na wyzdrowienie. Quote
kaja69 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 azalia napisał(a):Drzadodho,załóż sunieczce wątek,trzeba maleńką ratować,ma szansę na wyzdrowienie. No oczywiście,że sunia powinna mieć wątek...Na dogo jest sporo dziewczyn z większym doświadczeniem jesli chodzi o takie urazy...a poza tym będzie większa szansa na dt dla suczynki... Quote
Kava Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 tez uwazam, za nalezy jej watek zalozyc skrzyknie sie dziewczyny, ktore mialy juz podobne sierotki, np. mari23 no i zainteresuj sie ta promocja producenta wozkow....a nuz sie uda i dostaniesz wozeczek dla malutkiej.... Quote
mari23 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 kaja69 napisał(a):Kochana,,ja go rehabilituję po "swojemu",nie mam żadnych ćwiczeń...robimy przysiady,masujemy mięśnie...duzo łatwiej jest w wodzie...no i wózeczek oczywiście...Podawaj jej chociaz wit B complex...dobrze gdyby dostawała jakies leki np Nivalin... koniecznie Nivalin - działa cuda!!! mój Charlie bierze już dość dlugo B complex, Cocarboxylaze trzeba było odstawić, wątroba mu siadała( to staruszek),ale sam Nivalin to rewelacja Charlie nie wstawał wcale, potem ( po Nialinie) chodził, ale trzeba go było podnieść, od 2 dni chodzi i wstaje sam, tylko po schodach muszę go nosić.... no i chodzi strasznie pokracznie, ale on ma 17 lat, to i tak cud, że wstaje i chodzi..... a już mi proponowano "humanitarną eutanazję"... Nivalin trzeba brać długo, żeby dał efekty, ale w końcu je widać - naprawdę warto, choć to drogi lek Quote
Drzagodha Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ona podobno dostawała nivalin, ale chyba tylko przez tydzień :( Dzięki dziewczyny, postaram się o zdjęcia suni to założę jej wątek. EDIT: Właśnie dostałam info o suni. Okazało się, że sąsiad kobiety ma nieużywany wózeczek. Szkoda, że dopiero teraz, ale dobre i to... Zdjęcie suni, niestety trochę niewyraźne: Quote
Guest Ryniu123 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Drzagodha napisał(a):Okazało się, że sąsiad kobiety ma nieużywany wózeczek. Szkoda, że dopiero teraz, ale dobre i to... Lepiej późno niż wcale. Wspaniała wiadomość Quote
kaja69 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dzisiaj odezwał sie fajny domek dla Żabci,ale niestety z Tarnowskich Gór :( Krecio coraz szybciej zasuwa na wózeczku,mam całe nogi poobijane ... Brutus to jeszcze szczylek tak na dobra sprawę,ale juz wymaga ułozenia...dzisiaj wszedł sąsiad i Brutusek dwa razy go próbował ugryżć...wcale mi sie to nie podoba...zawsze twierdziłam,że nie mam warunków i doswiadczenia dla duzych psów i chyba miałam rację... Z domkiem Kory przełozone na jutro... Quote
Guest Ryniu123 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 kod do banerka i linku do tematu krecika krecika Przed skopiowaniem kodu w sygnaturę podpisu należy usunąć dolne podkreślniki za kodem URL i IMG (te: _) [URL_="http://www.dogomania.pl/threads/213912"][IMG_]http://img718.imageshack.us/img718/4004/kreciku.jpg Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 kaja69 napisał(a):Dzisiaj odezwał sie fajny domek dla Żabci,ale niestety z Tarnowskich Gór :( Krecio coraz szybciej zasuwa na wózeczku,mam całe nogi poobijane ... Z domkiem Kory przełozone na jutro... Coś mi się zdaje ,że w treści ogłoszenia z którego korzystałam nie było podane , gdzie jest dt. Sprawdzę i w razie co , do następnych ogłoszeń poprawię i zaznaczę DUŻYMI literami,że Włocławek. Choć nawet wtedy ludzie nie doczytują i są zdziwieni jak się dowiadują gdzie jest pies.:roll:Ale ważne,że się ktoś odezwał, to dobrze rokuje....;) Może Krecik na smyczy musi wyjeżdżać na spacery?:evil_lol: Kciukam za Korę.:p Quote
kaja69 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 savahna napisał(a):Coś mi się zdaje ,że w treści ogłoszenia z którego korzystałam nie było podane , gdzie jest dt. Sprawdzę i w razie co , do następnych ogłoszeń poprawię i zaznaczę DUŻYMI literami,że Włocławek. Choć nawet wtedy ludzie nie doczytują i są zdziwieni jak się dowiadują gdzie jest pies.:roll:Ale ważne,że się ktoś odezwał, to dobrze rokuje....;) Może Krecik na smyczy musi wyjeżdżać na spacery?:evil_lol: Kciukam za Korę.:p Savahna,masz rację z podawaniem lokalizacji :) Nawet jak jest napisane wytłuszczonym drukiem to i tak ludzie sie pytaja o miejscowość :roll: Quote
kaja69 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Jakos nie mogłam uchwycić Brutusa i Korę...ale widac tutaj ,ze Brutusek duzo większy od dziewczyny... Quote
tłamsik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 zapraszam na bazarek dla Krecika :) http://www.dogomania.pl/threads/214019-EKSKLUZYWNY-BAZAREK-Levis-CK-Swarovski-Shiseido-Martello-Na-Krecika-Do-12.09-Do-21.00?p=17568168#post17568168 Quote
Drzagodha Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Brutus to chyba młodziak, patrząc na zdjęcia dałabym mu max rok ;) A jak tam po ząbkach? Quote
kaja69 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Drzagodha napisał(a):Brutus to chyba młodziak, patrząc na zdjęcia dałabym mu max rok ;) A jak tam po ząbkach? Po ząbkach tez bym mu tyle dała :) on jeszcze siusia jak dziewczynka:lol: Kora w nowym domku :) Ryniu,ogromne dzięki za ten domek :) Państwo z doświadczeniem,przesympatyczni,trudno wyjść od nich...Kora właściwie od razu poczuła sie jak u siebie,żadnej tremy właściwie nie było po niej widać...pięknie przybiegała do państwa na zawołanie...Korze nawet posłanko podpasowało i nawet kot nie przeszkadzał i jedzonko i w ogóle wszystko...a poza tym z państwem spotkam się w piatek prawdopodobnie i nie tylko... Quote
Guest Ryniu123 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Troszkę mi szkoda :) Bo Kora taka ładna i nie będzie jej fotek. Mam nadzieje, że odwiedzisz ją od czasu do czasu i pstrykniesz :) Quote
tłamsik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Krecik będzie smutny, że nie ma już jego ukochanej, ale może sobie wybierze inną.. na pewno ma duży wybór ;) Quote
Kava Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kora w nowym domku :) Ryniu,ogromne dzięki za ten domek :) Państwo z doświadczeniem,przesympatyczni,trudno wyjść od nich...Kora właściwie od razu poczuła sie jak u siebie,żadnej tremy właściwie nie było po niej widać...pięknie przybiegała do państwa na zawołanie...Korze nawet posłanko podpasowało i nawet kot nie przeszkadzał i jedzonko i w ogóle wszystko...a poza tym z państwem spotkam się w piatek prawdopodobnie i nie tylko... Ludzie, co za dzien, ja chyba dzis nie zasne.... - Kora w nowym domku - Castor z kolesiem jada jutro do nowego domu - Spanielek z jednego z "moich" watkow od DZIS w nowym domku - Igla z Nitka takze znalazly nowy domek.... yuhu tłamsik napisał(a):Krecik będzie smutny, że nie ma już jego ukochanej, ale może sobie wybierze inną.. na pewno ma duży wybór ;) masz racje tam tyle fajnych panienek, ale cosik mi sie wydaje, ze on woli raczej postawne kobitki.... i maluchami sie nie interesuje.... na Boska np. nawet nie spojrzal... Quote
tłamsik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kava napisał(a):masz racje tam tyle fajnych panienek, ale cosik mi sie wydaje, ze on woli raczej postawne kobitki.... i maluchami sie nie interesuje.... na Boska np. nawet nie spojrzal... No cóż.. trzeba szukać nowej tymczaski, żeby Krecik miał się w kim podkochiwać :D Quote
Recommended Posts