Guest Ryniu123 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ja uważam, że krecik powinien mieć osobny temat Quote
kaja69 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Ryniu123 napisał(a):Ja uważam, że krecik powinien mieć osobny temat Zrobie,zrobie...tylko czasu brak ,gości miałam i jutro tez mam :) A Krecik biega juz za mna po całym podwórku,dzisiaj konie poszedł oszczekać :) a co !!! niech się boją :) Quote
Guest Ryniu123 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kaja69 napisał(a):dzisiaj konie poszedł oszczekać :) a co !!! niech się boją :) W końcu krecik na rydwanie wojennym :) Quote
kaja69 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Ryniu123']W końcu krecik na rydwanie wojennym :) I do tego charakterek bojowy :) [quote name='savahna']A Kora gości nie łyknęła?! No właśnie nie łyknęła:roll: ,nie wiem co jest grane ?? Quote
savahna Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja myśle,że Kora dopiero powoli rozeznaje sie w sytuacji. Nie bardzo jeszcze wie jak ma się zachowywac i jak rozezna co jest wskazane a co nie to bedzie dobrze, ale trzeba miec na nia oko. To mądre psy.;) Quote
kaja69 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 savahna napisał(a):Ja myśle,że Kora dopiero powoli rozeznaje sie w sytuacji. Nie bardzo jeszcze wie jak ma się zachowywac i jak rozezna co jest wskazane a co nie to bedzie dobrze, ale trzeba miec na nia oko. To mądre psy.;) Też tak myślę... Quote
kaja69 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Nie mam żadnych telefonów o psiaki:-( cisza w eterze...załamka dosłownie...ogłoszenia ciagle odnawiam ,ale nic się nie dzieje... Kolejny Nivalin musiałam zakupić dla Krecika... Quote
Lemoniada Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bo ludzie wracają z wakacji i przygotowują dzieci do szkoły :) Lada dzień telefon na pewno się rozdzwoni. Quote
savahna Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kaja a na jakie rejony można psiaki od Ciebie jeszcze ogłaszać? Można na mazowieckie? Bo u nas to zwykle ogłaszamy na Kraków, tam fajne domy a u Was? Patrzyłam i Kora ma stosunkowo mało wejść w kujawsko-pomorskim, więc jakbys jej już zdjęła kubraczek to sesję jej trzeba machnąć i ogłoszę na inny rejon, tylko podaj priorytety. Twoje psiaki do adopcji to tylko te z pierszej? Stopniowo bym się wzieła za nie w końcu to nie tak dużo. Teraz trochę nadgoniłam ze schroniskowym,i, zrobie Jaadze dwa psy i wracam tutaj ogłaszać.;) Takie aktualne,od serca info o psiakach tez wskazane....:razz: Quote
Kava Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jeden z producentow wozkow inwalidzkich dla pieskow robi promocje i chce nieszczesnikowi podarowac wozek, jezeli wiecie o jakims potrzebujacym to podajcie dalej....zawsze dobrze wiedziec o czyms takim.... http://www.facebook.com/event.php?eid=224768927575248 Quote
kaja69 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 U Krecika i Żabci wszystko po staremu...Krecik biega jak szalony,dzisiaj dwa razy śrubke zgubił od wózeczka,nawet juz z zabawkami w pycholu gania,zaczepia mnie albo psy do zabawy...A Boska jak zwykle na wszystkich i wszystko mruczy...Kora ma zdjęte szwy i bardzo się z tego cieszy dziewczyna :) A Ares i Wilczuś maja zapalenie uszu :-( nie wiem czy to od tych kąpieli w wodzie czy coś innego...Z Aresem nie ma problemu zeby mu wyszyścic i zakroplić ale z Wilczusiem:roll: masakra. Trochę sie spociłyśmy dzisiaj z Monią ,żeby tego dokonać,ale udało sie ... Savahna,zdjęcia porobię świeże ,Kora już bez ubranka o wiele lepiej sie prezentuje i taka weselsza się zrobiła...gorzej z tekścikiem:shake: nie potrafię tak ładnie napisać,co by ludzi za serducho złapało:shake:...a mozna jeszcze na rejon pomorski poogłaszać... Quote
kaja69 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Kava']jeden z producentow wozkow inwalidzkich dla pieskow robi promocje i chce nieszczesnikowi podarowac wozek, jezeli wiecie o jakims potrzebujacym to podajcie dalej....zawsze dobrze wiedziec o czyms takim.... http://www.facebook.com/event.php?eid=224768927575248 Szkoda,że mój producent takiej promocji dla Krecika nie zrobił...ehhhh Quote
kaja69 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Lemoniada napisał(a):Bo ludzie wracają z wakacji i przygotowują dzieci do szkoły :) Lada dzień telefon na pewno się rozdzwoni. Oby tak było...chociał ja mam raczej mało adopcyjne psy...albo wiekowe albo kaleki...słabo to widzę... Quote
savahna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='kaja69'] Savahna,zdjęcia porobię świeże ,Kora już bez ubranka o wiele lepiej sie prezentuje i taka weselsza się zrobiła...gorzej z tekścikiem:shake: a mozna jeszcze na rejon pomorski poogłaszać... Info tylko potrzebne, takie z Twoich codziennych obserwacji,żeby móc cos więcej napisać, a nie tylko:łagodna, długowłosa itp. Jak Ci się coś uda nowego wymyślec to ja to po swojemu obrobię. A jak nie to i tak jest dobrze....;) [quote name='kaja69']Oby tak było...chociał ja mam raczej mało adopcyjne psy...albo wiekowe albo kaleki...słabo to widzę... To zawsze trudniejsze adopcje, ale przecież nie niemożliwe. Kaju, a nie pisz Ty pościka po pościkiem, bo podobno mod się może doczepić....:roll: Klikaj"edytuj post" i dopisuj.:lol: A jak chcesz zacytować kilka wypowiedzi to zaznaczasz przy każdej plusika po prawej na dole a potem klikasz "odpowiedz na temat" w lewym dole i usz.:p Quote
kaja69 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 savahna napisał(a):Info tylko potrzebne, takie z Twoich codziennych obserwacji,żeby móc cos więcej napisać, a nie tylko:łagodna, długowłosa itp. Jak Ci się coś uda nowego wymyślec to ja to po swojemu obrobię. A jak nie to i tak jest dobrze....;) A mogę Ci to na uszko opowiedzieć ??? Cos ostatnio nic mi nie wychodzi oprócz gadania oczywiście.. savahna napisał(a):To zawsze trudniejsze adopcje, ale przecież nie niemożliwe. Kaju, a nie pisz Ty pościka po pościkiem, bo podobno mod się może doczepić....:roll: Klikaj"edytuj post" i dopisuj.:lol: A jak chcesz zacytować kilka wypowiedzi to zaznaczasz przy każdej plusika po prawej na dole a potem klikasz "odpowiedz na temat" w lewym dole i usz.:p Wiem ,ze tak pisałam .ale juz byłam taka padnięta ,że to z lenistwa...normalnie staram sie tak jak piszesz :) bo umiem :) Quote
Kava Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 kaja69 napisał(a):Szkoda,że mój producent takiej promocji dla Krecika nie zrobił...ehhhh nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo..... ale na eventualne przyszlosciowe bidy wiadomo , gdzie sie zwrocic do krecikowego BMW dokladam troszke na smarowanie, oby sie krecil jak najdluzej.... Quote
mari23 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 savahna napisał(a): Kaju, a nie pisz Ty pościka po pościkiem, bo podobno mod się może doczepić....:roll: Klikaj"edytuj post" i dopisuj.:lol: A jak chcesz zacytować kilka wypowiedzi to zaznaczasz przy każdej plusika po prawej na dole a potem klikasz "odpowiedz na temat" w lewym dole i usz.:p Wooooow!!! i mnie się ta rada bardzo przyda !!!!! Quote
Guest Ryniu123 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 savahna napisał(a):Kaju, a nie pisz Ty pościka po pościkiem, bo podobno mod się może doczepić....:roll: Klikaj"edytuj post" i dopisuj.:lol: A jak chcesz zacytować kilka wypowiedzi to zaznaczasz przy każdej plusika po prawej na dole a potem klikasz "odpowiedz na temat" w lewym dole i usz.:p No tak to nabijanie postów, ale ja mam ich tak mało :eviltong: Oj fotek mało w temacie. Quote
mari23 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ryniu123 napisał(a):No tak to nabijanie postów, ale ja mam ich tak mało :eviltong: Oj fotek mało w temacie. a ja już spróbowałam na "moim" wątku z tym plusikiem - super! działa ! :) dotąd żeby odpowiedzieć 2 osobom pisałam 2 posty - nauczyłam się czegoś i to mój pierwszy "balonowy sukces" ! ;) Quote
Kava Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ryniu123 napisał(a):No tak to nabijanie postów, ale ja mam ich tak mało :eviltong: Oj fotek mało w temacie. Ryniu, jak udala ci sie ta sztuczka??? to przeciez nie moj cytat !! mari23 napisał(a):a ja już spróbowałam na "moim" wątku z tym plusikiem - super! działa ! :) dotąd żeby odpowiedzieć 2 osobom pisałam 2 posty - nauczyłam się czegoś i to mój pierwszy "balonowy sukces" ! ;) ale tak samo jak i mari ciesze, sie ze nauczylam sie dzieki savahna dzis czekos nowego i bardzo uzytecznego. W tym miejscu : wielkie dzieki Quote
Guest Ryniu123 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kava napisał(a):Ryniu, jak udala ci sie ta sztuczka??? to przeciez nie moj cytat !! Mała sztuczka ;) Nieeeee sorrki pomyłka przy kasowaniu części cytatu, więcej nie będę, obiecuję :) Quote
kaja69 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kava napisał(a): do krecikowego BMW dokladam troszke na smarowanie, oby sie krecil jak najdluzej.... Dzięki,przyda się jak nie na smarowanie to na zimowe oponki :cool3: mari23 napisał(a):Wooooow!!! i mnie się ta rada bardzo przyda !!!!! Kava napisał(a):ale tak samo jak i mari ciesze, sie ze nauczylam sie dzieki savahna dzis czekos nowego i bardzo uzytecznego. W tym miejscu : wielkie dzieki Widzicie, kochane dziewczyny, same korzyści z odwiedzin na moim watku:lol: Ryniu123 napisał(a):Mała sztuczka ;) Nieeeee sorrki pomyłka przy kasowaniu części cytatu, więcej nie będę, obiecuję :) Ryniu ,uatrakcyjniasz mój watek;) A zdjęcia nowe ,dzisiejsze ,ale mój zgrywacz poszedł juz spać,a prędzej zapomniałam o tym:oops: A Krecik dzisiaj pogonił kurę :lol: ,która była bardziej zdziwiona niz przestraszona co to do niej biegnie:lol: Quote
Guest Ryniu123 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 kaja69 napisał(a):Ryniu ,uatrakcyjniasz mój watek;) Zgadza się, niedługo Cię dogonię z postami ;) kaja69 napisał(a):A Krecik dzisiaj pogonił kurę :lol: ,która była bardziej zdziwiona niz przestraszona co to do niej biegnie:lol: A filmu z krecikiem nie dasz rady zrobić? Takie opisy wspaniałe, i chciałoby się to widzieć. No i lepiej byłoby wtedy wyreklamować go ;) Quote
kaja69 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Ryniu123 napisał(a):Zgadza się, niedługo Cię dogonię z postami ;) Właściwie to mamy prawie takie samo oznaczenie -Ty jedna łapke a ja jeden coś tam...łapki sa ładniejsze :) A filmu z krecikiem nie dasz rady zrobić? Takie opisy wspaniałe, i chciałoby się to widzieć. No i lepiej byłoby wtedy wyreklamować go ;) Filmik nie ma sprawy moge zrobić ,tylko co potem ??? Może dziecko mi to obrobi ,bo ja absolutnie na tym sie nie znam :) Że też prędzej na to nie wpadłam... Quote
Recommended Posts