kaja69 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Zobaczcie,jak szybko Dafi zmienia sie w wesołka :eviltong: To sa wczorajsze zdjęcia... Quote
kaja69 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 shack.us/i/dsc7614e.jpg/" rel="external nofollow noopener"> A tu Aresik obserwuje szaleństwa z bezpiecznej kryjówki... A tu Aresik zajada ukradziona suszoną rybkę...niestety mam zepsuta lampe błyskową i dlatego zdjęcie takie ciemne,ale musiałam uwiecznic psa złodziejaszka.. Quote
kaja69 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ryniu a mógłbys tak zdjęcia Krecika naprawić na jego watku???plizzzz bardzo :) Quote
kaja69 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Krecio dzisiaj stanął na łapki:multi::multi::multi: szczegóły na jego watku:evil_lol: Quote
Drzagodha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 kaja69 napisał(a):Krecio dzisiaj stanął na łapki:multi::multi::multi: szczegóły na jego watku:evil_lol: To się tam chyba muszę teleportować ;) Quote
kaja69 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Krecikowy wyczyn to nie jedyne wydarzenie dzisiejszego dnia :) Przed godzina wróciłam z Bydgoszczy,gdzie znalazł domek Brutus...Bardzo fajna rodzinka,a Brutusek zachowywał się tak ,jakby znał ich od zawsze...Justynka,która była ze mną była w szoku,ze on taki szczęśliwy i nie widac po nim żadnego stresu,był zachwycony...Ja mam jednak pewne obawy,co do jego wychowania,a raczej brak dobrego wychowania,będzie rozpieszczony do granic mozliwości a to źle rokuje zwłaszcza u takiego dużego psa.Jedyna nadzieja w panu.Na Brutuska czekały juz miski,karma i zabawka...Obok domu jest dość spora ogrodzona łączka,na którą wyprowadzane są psiaki do wybiegania,a poza tym Brutusek ma podobno sporo psich sąsiadów,my widziałyśmy tylko białego pudelka z parteru,ciekawe czy sie zaprzyjaźnią???? Ale to jeszcze nie wszystko...nie myslcie ,że mi ubył pies...w drodze powrotnej zgarnęłam spod bloku Justyny psiaka ,który podobno juz od około dwóch miesięcy koczował na osiedlu.Jeszcze nie wprowadziłam go do stada,bo juz ciemno było i moje psy nie widziały mnie prawie cały dzień więc mogłyby sie wkurzyc ,że nie dość ,że mnie nie było to jeszcze jakiegoś przywiozłam...biedak jest w odosobnieniu...acha a Justynka to jest ta dobra istota co to Dafi się opiekowała... Quote
ataK Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 W ciągu ostatniego, powiedzmy, miesiąca, miałaś może jakiś tydzień bez nowych tymczasów??? Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 witaj, ty masz zawsze w zanadrzu worek niespodzianek.... ciebie mozna faktycznie wyslac....wywozi, przywozi, nie pyta dlugo i sie nie patyczkuje...nastepna bida na wolne jeszcze cieple miejsce.... zycze ci spokojnej nocy po dlugim i pelnym wrazen dniu.... Quote
kaja69 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 ataK napisał(a):W ciągu ostatniego, powiedzmy, miesiąca, miałaś może jakiś tydzień bez nowych tymczasów??? Atko,nie wiem...nie liczę...statystyki nie prowadzę,zdrowsza jestem :) Wiem jedno,że marzy mi sie chociaz jeden tydzień,że po pracy nie musze nigdzie jechać,wszystkie popołudnia w domu... Kava napisał(a):witaj, ty masz zawsze w zanadrzu worek niespodzianek.... ciebie mozna faktycznie wyslac....wywozi, przywozi, nie pyta dlugo i sie nie patyczkuje...nastepna bida na wolne jeszcze cieple miejsce.... zycze ci spokojnej nocy po dlugim i pelnym wrazen dniu.... Łooj tam łoj tam...miejsce nie moze sie marnować...noce zimne teraz a on biedak na trawniku...i w dodatku tak sie przytulał... Quote
Mariat Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 kaja69 napisał(a):Krecikowy wyczyn to nie jedyne wydarzenie dzisiejszego dnia :) Przed godzina wróciłam z Bydgoszczy,gdzie znalazł domek Brutus...Bardzo fajna rodzinka,a Brutusek zachowywał się tak ,jakby znał ich od zawsze...Justynka,która była ze mną była w szoku,ze on taki szczęśliwy i nie widac po nim żadnego stresu,był zachwycony...Ja mam jednak pewne obawy,co do jego wychowania,a raczej brak dobrego wychowania,będzie rozpieszczony do granic mozliwości a to źle rokuje zwłaszcza u takiego dużego psa.Jedyna nadzieja w panu.Na Brutuska czekały juz miski,karma i zabawka...Obok domu jest dość spora ogrodzona łączka,na którą wyprowadzane są psiaki do wybiegania,a poza tym Brutusek ma podobno sporo psich sąsiadów,my widziałyśmy tylko białego pudelka z parteru,ciekawe czy sie zaprzyjaźnią???? Ale to jeszcze nie wszystko...nie myslcie ,że mi ubył pies...w drodze powrotnej zgarnęłam spod bloku Justyny psiaka ,który podobno juz od około dwóch miesięcy koczował na osiedlu.Jeszcze nie wprowadziłam go do stada,bo juz ciemno było i moje psy nie widziały mnie prawie cały dzień więc mogłyby sie wkurzyc ,że nie dość ,że mnie nie było to jeszcze jakiegoś przywiozłam...biedak jest w odosobnieniu...acha a Justynka to jest ta dobra istota co to Dafi się opiekowała... Slow mi brak. Moge tylko tyle:modla::modla: Brutusku, szczescia zycze:lol: Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no no.. przez chwilę mnie nie było a tu takie zmiany.. Brutus w nowym domku i nowy pies u Ani.. :) pokaż tego nowego :) Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dobrze by było jednak,zeby nie rozpuścili Brutuska,bo do malutkich nie należy,żeby kłopotu nie było.;) Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Savahna,jestem świadoma,że takie niebezpieczeństwo istnieje i cały czas państwa przed tym ostrzegałam,nawet dzisiaj też.Pani dzisiaj powiedziała,ze podobno konsekwentnie np zwala go z łóżka,ale czy to prawda...może i tak,bo on zajmuje całe,więc oni by musieli na podłodze...wczoraj wieczorem podobno wysępił od pana drugą kolacje i dzisiaj rano mieli przyspieszona pobudke ,bo sygnalizował chęć, a właściwie mus ,wyjścia...ledwo zdąrzyli,hi hi... U Kory wszystko w porządku,też dzisiaj rozmawiałam z Tosią.Kora robi sie gospocha,wszystko sprawdza,chodzi za Tosia krok w krok i zaczęła się bawic z Muszką,czyli staruszka sunią.. i wszyscy zadowoleni... A mój nowy tymczas gdzies mi się teraz zapodział,podejrzewam,ze gdzies na podwórku przysnął...chyba,że wszystkie lipnowaki takie skoczne i tez wierzchem poleciał...ale chyba nie,nie mógłby mi tego zrobić,jeszcze nie odpoczęłam po spacerkach za Dafi... A Dafi juz po sterylce :) Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Nowy sie odwieruszył juz :cool3: zgłodniał to i sie ujawnił... Oto prezentacja XXX...nie ma biedak imienia ...poprosze jakieś propozycje bo moje pomysły sie wyczerpały... Zdjęcia takie robocze ,na szybko robione...jak będe miała troche więcej czasu bardziej sie przyłożę... Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dropsa nie miałam:) ,ale juz na watku Krecika atka go ochrzciła Neron,bo jej tak po Brytusie sie skojarzyło :) Ale Dropsa będę miała juz w zapasie na jakiegos kolejnego :) Dzieki...a tak w ogóle Lemioniada,gdzie sie podziewałaś,co ??? Jak Ci sie podobaja moje nowe tymczaski??? Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale fajny psiunek, mój TZ proponuje mu imię- Niko :) Quote
Lemoniada Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale on jest bardziej Dropsowaty niż Neronowaty, gdzie taki czarny słodziak mógłby puścić Rzym z dymem?;) Aaa, byłam tu i tam, ale do Twojego wątku regularnie zaglądam, tylko nie zawsze piszę :) Nowe tymczaski super, ale Krecik ma to COŚ:loveu: Dawno też o Żabie nic nie było. Quote
kaja69 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Żabcia miała kaszelek,chyba od tego wiecznego ustawiania wszystkich ,dostała leki ,dzisiaj byłyśmy na kontroli i juz wszytko ok,dostała jeszcze leki tak na całkowite doleczenie...i dzisiaj nawet nie robiła juz wrrr przy osłuchiwaniu :) A co do imienia nowego psiaka w takim razie proponuje głosowanie 1.Neron 2.Drops 3.Niki I żebym jak najszybciej miała imie dla niego ,to głosujemy do jutra do godziny ...powiedzmy 12.00 :) Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 kaja69 napisał(a):1.Neron 2.Drops 3.Niki To ja głosuję na Niko ;) Quote
tłamsik Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 savahna napisał(a):Ja tez Niko czy Niki....:roll: Niko :D wiecie.. ten przystojniak z filmów ;) Quote
ataK Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ostatnio mam szczęście do psów o imionach na literę "N"... U siebie mam Neli, Norkę i Negrę, a dziś podrzucili mi sunię, na którą podobno wołali Nusia ;) A tu Niko... Quote
Recommended Posts