Noelle Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Iśka, tylko że one są raczej dużymi psami, a Liwia8 szuka mniejszego... :/ Quote
Liwia8 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 dziewczyny, jeśli nic się nie zmieni to środa byłaby ok? Nie umiem, niestety, już teraz powiedzieć o której godzinie bo spotkanie służbowe może się przeciągnąć ale 15+? A jeśłi nie to cały czwartek mam wolny, mogę się dopasować. Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja w środę na 99% będę to się zgadamy. Julcia jest większa, ale Liwia nie jest duża.. Quote
Liwia8 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Avaloth napisał(a):Ja w środę na 99% będę to się zgadamy. Julcia jest większa, ale Liwia nie jest duża.. Liwia jest całkiem grubaśna :) Znaczy ja :) Tamta Liwia - świetny psiak. A co z Szopą jest nie halo? Tyle lat już siedzi, dziś dokładnie 6 mija jeśli pamięć mnie nie zawodzi :( Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Liwia8']Liwia jest całkiem grubaśna :) Znaczy ja :) Tamta Liwia - świetny psiak. A co z Szopą jest nie halo? Tyle lat już siedzi, dziś dokładnie 6 mija jeśli pamięć mnie nie zawodzi :( Haha w razie czego Liwia Ci będzie do nicku pasować :D A swoją drogą nasza Liwia jest grubaśna, na zdjęciach bardzo tego nie widać ale trochę nadwagi ma. http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=292789421&ImageIndex=3 A tak poza nią to jeszcze Drucik ok. 6 cio letni, bardzo uroczy, bardziej żywiołowy od niej (obydwa w wątku w moim podpisie). Nie jestem pewna ale Szopa chyba półdziki/a jest? Natalia, Paulina będziecie w środę też? Bo ja nie znam wszystkich psów które Wy znacie, w dwójkę mogłybyśmy więcej zaproponować. Zresztą sama też nie będę miała jak wyprowadzać. Quote
Liwia8 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dziewczyny, ale nie róbcie sobie jakiegoś kłopotu, proszę. To takie wstępne rozmowy, żebyśmy nawzajem miały o czym myśleć :) Moja domowa menażeria jest tak duża i specyficzna, że decyzja musi być mocno przemyślana coby jakiejś tragedii niechcący nie wygenerować. Quote
Avaloth Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ale żaden kłopot oprowadzić Cię po schronisku i pokazać ;) Adopcja to poważna decyzja, chyba każdy rozumie że musi być przemyślana. Co nie zmienia faktu że sama nie jestem w stanie psów wyprowadzać więc na rękę mi żeby któraś z dziewczyn przyszła wtedy również, a pokazanie Tobie psów będzie dodatkowym pretekstem :D Quote
Rumi. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 mnie nie będzie w środę napewno, czwartek będzie ok, a piątek byłby idealny :) Quote
abero Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A co z Szopą jest nie halo? Tyle lat już siedzi, dziś dokładnie 6 mija jeśli pamięć mnie nie zawodzi :([/QUOTE] Szopa jest dzika, niestety. Pokażcie Liwii Agawę z A6, nie taka ogromna znowu, bardzo zrównoważona, bez cienia agresji, miła do psów, bardzo przeciętna z urody, wiec sobie biedna jeszcze posiedzi :-( ma ok. 7 lat. Tylko do kotów trzeba by ją podprowadzić. Quote
Noelle Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 mysle, ze do kotow ona bedzie spoko, ale mozna sprawdzic Quote
Noelle Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego na nowej stronie schroniska nie ma psów, które przyszły do schroniska wcześniej niż w 2005r.? bo były, a teraz jakoś zniknęły ze strony... chyba, że u mnie się nie wyświetlają, ale z tego co widzę, psy są wstawiane w kolejności, od tego, który pierwszy przyszedł. Quote
Mona_S10 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wogóle to dla mnie ta nowa strona jest jakaś nieteges.. Quote
Mona_S10 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wszystko, chyba po prostu przyzwyczaiłam sie już do tamtej. Quote
Noelle Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Ola164 napisał(a):Ja już się do nowej przyzwyczaiłam... ja też, tylko właśnie nie wiem dlaczego nie ma psów, które przyszły wcześniej niż w 2005r. i też denerwuje mnie to, że nie można np. od razu przejść do ostatniej strony xd Quote
Mona_S10 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 znalazłam obok Maurycego Tobiego i Wentusa, nie wiem czy go napisać przez v czy przez w... Wentus no i Tobiasz Quote
Ank@ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziewczyny, proszę o pomoc w uaktualnieniu pierwszej strony. Mona ma dom, Max z 2003r ma dom. Ktoś jeszcze ? Ostatnio opiekunka Jawora mówiła mi, żeby na niego uważać, bo jest niemiły i pokazał jej już zęby. Jawor ponoć chodzi na smyczy, ale tak średnio. Do weterynarza szedł na smyczy ale i w kagańcu... No cóź, w najbliższych dniach będziemy łapać opiekunkę Jawora i poprosimy o pomoc przy nim. Chciałabym go wziąć na spacer. Może nam rąk nie poodgryza. Z Linką podobnie. Pani odradzała kontakty z nią, bo niemiła, niepewna. Będę na dniach jeszcze o nią męczyć, bo zależy mi na niej. W tym wypadku też liczę na to, że wyjdę w całości z wybiegu A. Quote
Avaloth Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Przejrzałam wszystkie, i z tego co ja się orientuję to niestety na tyle by było zmian.. Quote
Noelle Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Ank@ napisał(a): Mona ma dom, Max z 2003r ma dom. tak, Max, mój skarbek najdroższy NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁ! :multi: :loveu: Quote
Ank@ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Czy ktoś chciałby się zająć jeszcze jakimś weteranem? Wspólnymi siłami możemy wydać te wszystkie psy do domów. Na początku trzeba by obsadzić te psy -2003r: Teofil (P 171/01/03) - dzikawy Berta (P 177/03/03) (abero) Robsona (P 45/07/03) Indra (P 119/07/03) DZIKI Zapytam na dniach o Indrę. Czy to jest dzika dzicz czy może ma jakieś szanse. Podobnie Teofil. Jest chyba na E2. Też muszę o niego dopytać. Może regularne odwiedziny, ew. spacery wyprowadziłyby te psy na prostą. Robsony kompletnie nie znam. Karola z 2002r nikomu nie proponuję bo może dziabnąć osobę której nie zna. Quote
Ola164 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dowiedz się w którym boksie jest Robsona. Ja w roku szkolnym będę pewnei częściej popołudniami niz teraz to może, skoro do Timby zakazano wchodzenia... Quote
Recommended Posts