Avaloth Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Mam trochę psiaków z wybiegu E, czyli z weteranów Gązo i Trykot. Major i Gązo Quote
Ank@ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Psy z tego wybiegu są genialne, szczególnie Oli, który zachowuje się jak szczeniak :) Quote
Noelle Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 za to Gązo tak się cieszy, jak się do niego wejdzie, że podszczypuje z radości :D a Trykot to wielki misio :loveu: Quote
Ank@ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Mnie urzekł Major. Jest trochę 'inny', ale fajny z niego psiak. Quote
Noelle Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 szczekacz z niego jak z Zumka :D ja uwielbiam Oliego i jego głupkowatosc :loveu: ale każdy psiak jest bardzo fajny :) Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 w którym ona jest boksie?? może by ją próbować oswoić? chyba odpowiedzi się nie doczekam przez miesiąc xd Quote
abero Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nasza wesoła staruszka Berta na dzisiejszym spacerku: Ręka należy do natalek, której serdecznie dziękuję za pomoc w wyprowadzaniu "moich" boksów. Zaraz biorę się za tekst dla Berty i wysyłam go ze zdjęciami do julian z prosbą o pakiet ogłoszeń. Co ma Barta do stracenia? Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jaka uśmiechnięta... Jest przesympatyczna :loveu: Quote
abero Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Berta to anioł, nie pies :-) Będzie miała ogłoszenia w przyszłym tygodniu, bo teraz julian jest poza domem. Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Bertusia jest cudowna, taka ciapa :loveu: i ma 10000% kaukaza normalnie, biedna :( i jej śliczna koleżanka w kropki zresztą też fajna, ale ja się nie zbliżam, żeby nie stracić ręki :evil_lol: Quote
abero Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ej, natalek, przesadzasz, dałaś się omamić wrogiej propagandzie :-) Berksza to miły, normalny pies, tylko temperamentny. Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='abero']Ej, natalek, przesadzasz, dałaś się omamić wrogiej propagandzie :-) Berksza to miły, normalny pies, tylko temperamentny.[/QUOTE] no właśnie mówię, że bardzo miły z niej pies :D ale ja tam muszę być ostrożna, mnie psy nie lubią. skoro mnie nawet Sima, Beti i Wacław 'dotknęły' zębami w rękę, a nic im złego nie robiłam. :D jedną chciałam przyciągnąć delikatnie do siebie, drugiej chciałam obrożę zdjęć, a trzeciego lekko uczesać. źle wpływam na psy, po których nikt by się nie spodziewał niczego złego, więc muszę się mieć na baczności :diabloti: a ta dodatkowo na mnie warczy to już w ogóle :evil_lol: Quote
abero Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ależ ona nie warczy na Ciebie, tylko w zabawie :-) Prowokuje do biegania za nią, rzucania patyków. Jak ja do niej podchodzę, a ma piłkę czy patyk to też czasem warczy, ale jednocześnie pozwala się głaskać trzymając piłkę w pysku, nawet się przy tym wywala kołami do góry. Wydaje mi się, że wiele psów powarkuje w zabawie, popatrz na psy przeciągające się patykiem, albo robiące to z człowiekiem na drugim końcu patyka. Moja ś.p. sunia najbardziej w zabawie warczała na te psy, które najbardziej lubiła i pozwalała im wskakiwać sobie dosłownie na głowę. Co nie znaczy, że zaraz zamierzam się zabrać do wyciągania Berkszy piłki z pyska :-) Quote
Noelle Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 ooo to mnie najbardziej lubi, bo ciągle na mnie warczy :loveu: oj tam Jawor, on nie lubi mnie, tylko smaczki, które trzymam w ręce. :) dziś w ogóle Jawora na boksach ogólnych widziałam i nie wiem, czy to tak chwilowo, czy jak... Quote
Avaloth Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Przechodziłam koło jego wybiegu i miziałam dwóch jego drapiących towarzyszy ale nie zwróciłam uwagi nawet czy Jawor tam jest czy nie. Quote
abero Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Czy ktoś mógłby wkleić link do nowej, nie działającej jeszcze, strony azylu? Quote
Rumi. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='abero']Czy ktoś mógłby wkleić link do nowej, nie działającej jeszcze, strony azylu?[/QUOTE] mógłby [url]http://a125.fsi.pl/[/url] Quote
abero Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dzięki, Paulina. Szukam ludziom psa i po prostu nie pamiętam wszystkich mieszkańców azylu :-) Quote
Rumi. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='abero']Dzięki, Paulina. Szukam ludziom psa i po prostu nie pamiętam wszystkich mieszkańców azylu :-)[/QUOTE] nie ma sprawy mam nadzieję iż się znajdzie idealny psiak dla nich :) Quote
abero Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jawor przeniesiony do B7, do Berty i Berkszy. Raczej poleguje na zewnątrz, ale jak wczoraj wróciłam z suczkami z wybiegu, to wszedł do środka, obwąchał je i powąchał moje spodnie, przytykając do nich nos. Nie wyglądał na przerażonego. Quote
Recommended Posts