Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to moja nowa podopieczna Dasza :)

Dasza to około dwuletnia suczka średniej wielkości (ok. 54 cm w kłębie), szczupła o delikatnej budowie. Ma wyjątkowo duże uszy nadające jej mordce oryginalna urodę. Białe skarpetki nadają jej wygląd elegantki. Suczka jest bardzo spokojna i grzeczna. Na spacerze nie sprawiała żadnych problemów. Zrównoważona, posłuszna, wpatrzona w opiekuna (powiedziałbym, że więcej ją nie interesowało ;) ). Inne psy ignoruję - gdy chciałem żeby poznała towarzystwo z schroniska podeszła na chwilę i zaraz do mnie wracała. Oczywiście przednimi łapkami oparta o mnie i ten wzrok "głaszcz mnie".

Kwestie formalne:
1. nr schroniskowy 222/11
2. w schronisku od 28.02.11
3. odrobaczona, zaszczepiona

Kontakt w sprawie adopcji (Mariusz) - telefon: 793-530-054 GG: 1731565 mail: [email protected]

Zdjęcia suni:
https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Dasza22211MariuszKryszewski#

Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak przy okazji Marzena;) gdybyś miała czas i ochotę moglibyśmy prosic o banerek?:) tak bardzo ładnie prosimy;) a raczej Dasza bardzo ładnie prosi, ja nie umiem tak ładnie jak ona :P

Posted

Marzena... brak słów! są genialne!!:) i nie mam pojęcia które z nich wybrac jako najlepsze a Ty z tekstem, że gdyby nie przypadły do gustu to możesz zrobic inny...:P

Posted

hehe dzieki ;)
wiesz...mogę czasem nie trafić w oczekiwania ludzi co do banerków :P zawsze reklamacje przyjmuje..słowa krytyki też choć nie chętnie..nie ma co się bać :diabloti:

Posted

Dasza bardzo łaknie kontaktu z człowiekiem, jest zbyt spokojna jak na swój wiek, chyba sters tak ją dobija! Dziwię się, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył bo jest naprawdę śliczna! Na dodatek zrównoważona i lizuśna!