emilia2280 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Piékna sunia. Powodzenia ze sterylká. Jest tak jak pisze Murka z fakturá - instrukcje co do faktury Agmarek ma na mailu, wraz z danymi dla weta. Quote
joteska Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 pilne! czy chcecie może odkupić dla Rudaska 15kg Boscha active po promocyjnej cenie za 99zł? jadę za 2 dni do frurciaczka z sunieczka z mojego podpisu ale ona ma zlecenie RC od veta, została nadwyżka karmy, może się przyda? Quote
Cantadorra Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 joteska napisał(a):pilne! czy chcecie może odkupić dla Rudaska 15kg Boscha active po promocyjnej cenie za 99zł? jadę za 2 dni do frurciaczka z sunieczka z mojego podpisu ale ona ma zlecenie RC od veta, została nadwyżka karmy, może się przyda? Tak Joteska, koniecznie. Jak się rozliczymy? Quote
Agmarek Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Murka napisał(a):No to super :) Tylko dowiedz się na kogo ma być rachunek z lecznicy za sterylizację, jeśli na Fundację Kastor (tak podejrzewam), to będę potrzebowała danych. No i jak z płatnością, tzn. czy rachunek ma być na przelew czy ja mam zapłacić itd. Wszystkie instrukcje dostałam na meila. Zaraz Ci prześlę. emilia2280 napisał(a):Piékna sunia. Powodzenia ze sterylká. Jest tak jak pisze Murka z fakturá - instrukcje co do faktury Agmarek ma na mailu, wraz z danymi dla weta. Dziękujemy :loveu: Próbowałam wysłać meila z pytaniem czy osobą zlecającą mam być ja czy Murka, ale nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem dlaczego ona wraca :-( Cantadorra napisał(a):Tak Joteska, koniecznie. Jak się rozliczymy? Dziękuję Ci za szybką interwencję :loveu: Tyle szczęścia na raz !!!! :sweetCyb: Ja dosłownie wyglądam od wczoraj jak ta emotikonka :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Agmarek, a gdzie mieszka Olgaj? To może po drodze na trasie Joteski do Furciaczka? Zawsze można by spróbować wziąć po drodze (jeśli to w ogóle po drodze) obiecany worek karmy dla Rudaska. Quote
Agmarek Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Cantadorra napisał(a):Agmarek, a gdzie mieszka Olgaj? To może po drodze na trasie Joteski do Furciaczka? Zawsze można by spróbować wziąć po drodze (jeśli to w ogóle po drodze) obiecany worek karmy dla Rudaska. Łódź :roll: Quote
Cantadorra Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Agmarek napisał(a):Łódź :roll: A możesz sprawdzić na mapie, czy z W-y do miejsca, gdzie jest Furciaczek, przejeżdża się przez Łódź? Quote
Agmarek Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Cantadorra napisał(a):A możesz sprawdzić na mapie, czy z W-y do miejsca, gdzie jest Furciaczek, przejeżdża się przez Łódź?Już kiedyś sprawdzałam. Jak dla mnie ni pioruna to nie jest po drodze :-( Kujawsko-pomorskie w górę, a łódź jest w dół. Quote
Agata69 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Agmarek'] Fundacja Kastor zgodziła się pokryć koszty sterylizacji Heli !!!! :multi: Aaaaa!!!! Jestem taka szczęśliwa !!! :sweetCyb: Fundacja Kastor działa super, pomogła mi już przy kilku pilnych sprawach.[B] Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj. Quote
emilia2280 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Agata69']Fundacja Kastor działa super, pomogła mi już przy kilku pilnych sprawach. Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj. Dziekujemy za reklame :) Agmarek, odpisalam na pw - to Eli skrzynka sie zepsula, naprawimy niedlugo, ale ja dostajé maile ok i przesylam Eli narazie :) Quote
jola_li Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ależ Rudy ma wspaniałe zdjęcia - z charakterem :-)!!! Quote
Agmarek Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Agata69'] Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj. Tak. Tak. Oczywiście przyłączam się do tych podziękowań :-) [quote name='emilia2280'] Agmarek, odpisalam na pw - to Eli skrzynka sie zepsula, naprawimy niedlugo, ale ja dostajé maile ok i przesylam Eli narazie :) Ok. W takim razie czekam na odpowiedź. [quote name='jola_li']Ależ Rudy ma wspaniałe zdjęcia - z charakterem :-)!!!Prawda? Kiedy patrzę na tą uśmiechniętą mordkę to i moja się uśmiecha :evil_lol: a jedna taka :cool3: to dzisiaj mi powiedziała że Helcia jako kundlandczyk jest naprawdę piękna :evil_lol: Te uszy ma jak radary :lol: Quote
joteska Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jutro wymiziam Rudaska :), jestem ciekawa czy mi się da wygłaskać, karme Boscha przywieziemy Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No to czekamy na wieści :) od Rudaska :) Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Pokazujcie się psiaki kochane ........ Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dzisiaj dziewczyny odwoziły Dinę, także mam nadzieję, że zajrzą opowiedzieć o Rudasku. Quote
Murka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Wczoraj mieliśmy Armageddon, wraz z psiakiem spod Lublina przyjechała ekipa serialu "Psie Adopcje", która wszystko chciała sfilmować. Przy okazji sfilmowali większość psiaków i cały hotelik :) Helka też się załapała, reżyserowi zależało, żeby złapać na taśmie jak ją wyprowadzam i wprowadzam do boksu, ale Helka w obliczu ok. 12 osób, kamer itd. nie miała ochotę na współpracę. Ale i tak była dzielna. Poza tym muszę pochwalić Helkę, bo ma obecnie kosz z kocami i koce całe. Natomiast w ruch idą gumowe zabawki :) Kosz ma taki duży, że jak do niej przychodzę, to mieszczę się tam razem z nią :) Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No proszę, takie niespodzianki. Helce to tylko wyjdzie na zdrowie. Fajnie, że się tyle dzieje :) Quote
joteska Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 karma dla Rudego dostarczona :) Wydaje mi sie się jak na dzikiego psa Rudasek poczynił olbrzymie postępy, dzieki wytrwałej pracy furciaczka i TZ-ta frurciaczkowego. Po wypuszczeniu na posesję był na początku nieco zalękniony i niepewny na widok i zapach 2-óch obcych osób . Jak furciaczek zachęciła go do zabawy nabrał nieco pewności, a właściwie zainteresowania. Obwąchał mnie na siedząco niejako z doskoku, starałam sie nie utrzymywać kontaktu wzrokowego i pochylałam głowę, wtedy coraz pewniej nas obwąchiwał i dał sie pogłaskać, potem sam podchodził, ostrożnie ale coraz bardziej przekonany. Postawił uszy i ogonek jak sobie "ziałam". Jego ciekawość jest wielką szansą na to by oswajał sie u boku spokojnych ludzi. W każdym razie udało sie Rudaska wymiziać po brzuszku, pod broda i za uchem, podnieść do góry ogonek :) zdjęć więcej ma furciaczek bo mi niestety siadła bateria w aparacie. Bardzo sympatyczny młody piesek, przywiązany do opiekunów, weseleje zachęcany do zabawy co nadaje mu pewności siebie :) Quote
Agmarek Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 O Helunia !!! Widzę że grzeczna z Ciebie dziewczynka ;) Joteska dzięki za relacje. Cieszę się że Rudasek bez protestów dał sobie przegarnąć futro :lol: śliczny chłopak mam nadzieję że szybko znajdzie domek. Furciaczek prosimy o zdjęcia z wizyty Joteski i tekst do ogłoszeń dla naszego kawalera :-) Quote
furciaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Joteska chyba mi nie nakopie za zdiecia z jej udzialem ;) Quote
Agmarek Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 O jaki ślicznioś :eggface: Joteska! Dlaczego ciągniesz go za ogon? Hę? :mad: Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 I te postawione do pionu grzywki dwóch cioteczek ;) Rudy aż położył uszy ze zdziwienia ;) Cudne zdjęcia :) Quote
Murka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Agmarek napisał(a): Joteska! Dlaczego ciągniesz go za ogon? Hę? :mad: Ona chyba chce pomóc mu nim machać ;) Quote
joteska Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Murka napisał(a):Ona chyba chce pomóc mu nim machać ;) dokładnie murka, to myk z "zaklinacza psów", unosisz psu ogonek do góry by nabrał pewności siebie i zmienił nastrój bo to sprzężone z ogonem:evil_lol: ogon w górę- nastrój w górę :) jeszcze mu go głaskałam do góry, podobało mu sie to i od razu postawił uszy z grzw sie nie śmiejcie, wiało jak cholera;):evil_lol: Quote
Recommended Posts