Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pilne! czy chcecie może odkupić dla Rudaska 15kg Boscha active po promocyjnej cenie za 99zł? jadę za 2 dni do frurciaczka z sunieczka z mojego podpisu ale ona ma zlecenie RC od veta, została nadwyżka karmy, może się przyda?

Posted

joteska napisał(a):
pilne! czy chcecie może odkupić dla Rudaska 15kg Boscha active po promocyjnej cenie za 99zł? jadę za 2 dni do frurciaczka z sunieczka z mojego podpisu ale ona ma zlecenie RC od veta, została nadwyżka karmy, może się przyda?

Tak Joteska, koniecznie. Jak się rozliczymy?

Posted

Murka napisał(a):
No to super :)
Tylko dowiedz się na kogo ma być rachunek z lecznicy za sterylizację, jeśli na Fundację Kastor (tak podejrzewam), to będę potrzebowała danych. No i jak z płatnością, tzn. czy rachunek ma być na przelew czy ja mam zapłacić itd.
Wszystkie instrukcje dostałam na meila. Zaraz Ci prześlę.

emilia2280 napisał(a):
Piékna sunia. Powodzenia ze sterylká.

Jest tak jak pisze Murka z fakturá - instrukcje co do faktury Agmarek ma na mailu, wraz z danymi dla weta.
Dziękujemy :loveu:
Próbowałam wysłać meila z pytaniem czy osobą zlecającą mam być ja czy Murka, ale nie mogę wysłać wiadomości. Nie wiem dlaczego ona wraca :-(

Cantadorra napisał(a):
Tak Joteska, koniecznie. Jak się rozliczymy?

Dziękuję Ci za szybką interwencję :loveu:
Tyle szczęścia na raz !!!! :sweetCyb: Ja dosłownie wyglądam od wczoraj jak ta emotikonka :evil_lol:

Posted

Agmarek, a gdzie mieszka Olgaj? To może po drodze na trasie Joteski do Furciaczka? Zawsze można by spróbować wziąć po drodze (jeśli to w ogóle po drodze) obiecany worek karmy dla Rudaska.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Agmarek, a gdzie mieszka Olgaj? To może po drodze na trasie Joteski do Furciaczka? Zawsze można by spróbować wziąć po drodze (jeśli to w ogóle po drodze) obiecany worek karmy dla Rudaska.

Łódź :roll:

Posted

Cantadorra napisał(a):
A możesz sprawdzić na mapie, czy z W-y do miejsca, gdzie jest Furciaczek, przejeżdża się przez Łódź?
Już kiedyś sprawdzałam. Jak dla mnie ni pioruna to nie jest po drodze :-(
Kujawsko-pomorskie w górę, a łódź jest w dół.

Posted

[quote name='Agmarek']
Fundacja Kastor zgodziła się pokryć koszty sterylizacji Heli !!!! :multi:
Aaaaa!!!! Jestem taka szczęśliwa !!! :sweetCyb:

Fundacja Kastor działa super, pomogła mi już przy kilku pilnych sprawach.[B] Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj.

Posted

[quote name='Agata69']Fundacja Kastor działa super, pomogła mi już przy kilku pilnych sprawach. Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj.

Dziekujemy za reklame :)

Agmarek, odpisalam na pw - to Eli skrzynka sie zepsula, naprawimy niedlugo, ale ja dostajé maile ok i przesylam Eli narazie :)

Posted

[quote name='Agata69'] Bardzo dziękujemy za pomoc i tutaj.
Tak. Tak. Oczywiście przyłączam się do tych podziękowań :-)
[quote name='emilia2280']
Agmarek, odpisalam na pw - to Eli skrzynka sie zepsula, naprawimy niedlugo, ale ja dostajé maile ok i przesylam Eli narazie :) Ok. W takim razie czekam na odpowiedź.

[quote name='jola_li']Ależ Rudy ma wspaniałe zdjęcia - z charakterem :-)!!!Prawda? Kiedy patrzę na tą uśmiechniętą mordkę to i moja się uśmiecha :evil_lol: a jedna taka :cool3: to dzisiaj mi powiedziała że Helcia jako kundlandczyk jest naprawdę piękna :evil_lol:
Te uszy ma jak radary :lol:

Posted

Wczoraj mieliśmy Armageddon, wraz z psiakiem spod Lublina przyjechała ekipa serialu "Psie Adopcje", która wszystko chciała sfilmować. Przy okazji sfilmowali większość psiaków i cały hotelik :)
Helka też się załapała, reżyserowi zależało, żeby złapać na taśmie jak ją wyprowadzam i wprowadzam do boksu, ale Helka w obliczu ok. 12 osób, kamer itd. nie miała ochotę na współpracę.
Ale i tak była dzielna.

Poza tym muszę pochwalić Helkę, bo ma obecnie kosz z kocami i koce całe. Natomiast w ruch idą gumowe zabawki :) Kosz ma taki duży, że jak do niej przychodzę, to mieszczę się tam razem z nią :)

Posted

karma dla Rudego dostarczona :)
Wydaje mi sie się jak na dzikiego psa Rudasek poczynił olbrzymie postępy, dzieki wytrwałej pracy furciaczka i TZ-ta frurciaczkowego. Po wypuszczeniu na posesję był na początku nieco zalękniony i niepewny na widok i zapach 2-óch obcych osób . Jak furciaczek zachęciła go do zabawy nabrał nieco pewności, a właściwie zainteresowania. Obwąchał mnie na siedząco niejako z doskoku, starałam sie nie utrzymywać kontaktu wzrokowego i pochylałam głowę, wtedy coraz pewniej nas obwąchiwał i dał sie pogłaskać, potem sam podchodził, ostrożnie ale coraz bardziej przekonany. Postawił uszy i ogonek jak sobie "ziałam". Jego ciekawość jest wielką szansą na to by oswajał sie u boku spokojnych ludzi. W każdym razie udało sie Rudaska wymiziać po brzuszku, pod broda i za uchem, podnieść do góry ogonek :) zdjęć więcej ma furciaczek bo mi niestety siadła bateria w aparacie.
Bardzo sympatyczny młody piesek, przywiązany do opiekunów, weseleje zachęcany do zabawy co nadaje mu pewności siebie :)

Posted

O Helunia !!! Widzę że grzeczna z Ciebie dziewczynka ;)
Joteska dzięki za relacje. Cieszę się że Rudasek bez protestów dał sobie przegarnąć futro :lol: śliczny chłopak mam nadzieję że szybko znajdzie domek. Furciaczek prosimy o zdjęcia z wizyty Joteski i tekst do ogłoszeń dla naszego kawalera :-)

Posted

Murka napisał(a):
Ona chyba chce pomóc mu nim machać ;)

dokładnie murka, to myk z "zaklinacza psów", unosisz psu ogonek do góry by nabrał pewności siebie i zmienił nastrój bo to sprzężone z ogonem:evil_lol: ogon w górę- nastrój w górę :) jeszcze mu go głaskałam do góry, podobało mu sie to i od razu postawił uszy
z grzw sie nie śmiejcie, wiało jak cholera;):evil_lol: